Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Per mendimin tim Mero Baze ka qene shume dinjitoz ne vite me gazeten e me shkrimet e tij...Edhe Sali Berisha vete eshte kundra dhunes ndaj gazetareve.........
    Qe Mero Baze eshte zedhenes i Edi Rames...kjo s'eshte e vertet fare...tendenca e tij eshte qe edhe po erdhi ne fuqi "edi" do jete i pari Mero Baze qe do nxjerre dokumente, fakte e ç'te mund te kete kunder vjedhjeve qe do behen ne ate sistem.........

Mero Baze eshte gjithmone deklarur si anti i majte (kupto e majte shqiptare).........ne kohen e zgjedhjeve te Tiranes artikujt me te goditur kunder Edi Rames ishin nga Mero Baze......(eshte e sigurt qe e majta se do! eshte e sigurte qe e majta e ka frike Mero Bazen)

Ne luften e Kosoves 98-99..gazeta Tema ishte nje nga ato pak gazeta qe i kujtonte Shqiptareve qe, ke kishin miq e ke ARMIQ ne kohe e ne bote me harta te detajuara......(nje mjet qe te hap syte duhet respektuar)...dhe per ato gjera e artikuj qe kam pare tek tema kam pare gjithmone nje ze ndryshe (kjo eshte pasuri sido qofte-dhe shpesh me bindte arsyetimi e llogjika i kesaj gazete)...NE TE VERTETE NE SHQIPTARET PO SHOHIM ME DYSHIM GJITHSHKA E GJITHKUND.....

Shpresoj vertet qe te mos jete Sali Berisha qe ben shantazhe....si ka hije asnje politikani...
    Se po te vij e majta ne pushtet ky Mero Baze do jete vertet pa mbeshtetje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga artur : 05-01-2009 më 17:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    O dajti , ca bo o burri dheut se na bona me hy ne forum, ti e di shume mire se kush eshte Sala,Gjinushi,Edi,e disa te tjere qe komandojne Shqiperine sot, dhe po e pate harru po ta kujtoj une te gjith nga nje djep vijne ai i Enverit, kush personalisht e kush nga i jati e kush nga e ema.
    Ky eshte risku jon do ta durojme derisa ti zere ndonje semundje e keqe, se ne sjemi te zot te largojme asnje, e asgje, vetem pallavra neper forume e gazeta bojme.
    Sa te jet ky mentalitet do bej qef ai pis milet.
    larguar forever

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir e mban masken ti marsi i rucit te edvinit po kur permende xhuvelin e dhj.eve..
    bej te fala polpotistit stalinoist arben dukes.. o gjinush..

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Edhe pse e kam patriot nuk kam pas asnjehere simpati per te.
    Ai eshte dhelper ,shkon nga fryn era.
    Deri dje zagari saliut sot na u be patriot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    pse cpo ben ki blendi gonxhua..

na trego pak neve te pa informuareve nga perbrenda selive..

..
    Blendi Gonxhe pasi ndenji nja 3 vjet ne ilegelitet neper Europe (kishte frike i gjori, se mund ta fusnin ne burg si krye-sekserin e Ed Rames) u kthye ne atdhe per te marre nje cope nga " torta PS-iste". Kur u afrua prane tavolines, pa se vendet i kishin zene Erion Velia, Ajola e Jakov Xoxes & Co.
    Tani ka filluar te bertase (jo aq fort sa Mero, pasi i duhet ca kohe sa te bej nxemjen) kunder "tortë-ngrënësve".
    Thone se Ed Rama ka vendosur ta trajtoj Gonxhen si dikur Paulin Sterken apo tashme Ilir Meten, d.m.th. : Pirdhdhdhdh pirdhdhdh se lirohesh.

Zoti u a shtofte inatin.

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mir e mban masken ti marsi i rucit te edvinit po kur permende xhuvelin e dhj.eve..

Une jam kunder gjinush berish xhuveleve stalinist polpotisteve komunisteve Brar servileve dhe kam shkruar gjithnje kunder tyre, ndersa ti bashke me Berishe mbajtesin e uturakut te xhaxhit jeni pro tyre
    se jeni ju qe nuk po i denoni per vjedhjet e krimet qe kane bere por perkundrazi

PO I MBANI NE PUSHTET.

Keshtu o spiun boll u hoqet se ju djeg per kete vend qe eshte nen thundren e hajdutve, e te korruptuarve se vete keni 4 vjet ne pushtet e asgje s'keni bere kunder tyre, pervece te korruptoheni e degjeneroheni akoma me shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Para disa kohesh , presidenti Topi u shpreh se:- kishin ne Shqiperi nje gazetar qe pergjohej sepse dihej qe ishte agjent "i huaj", dhe ky agjent-gazetari ishte betuar qe do te nxinte figuren e presidentit.........

A ka ndonjeri ketu ne forum te dhena per kete "gazetar":- Kush ishte? Tani ç'ben? ....(presidentin Topi per kete informacion e kam pare vete nuk e kam me te degjuar)

ps. mbase nuk eshte tema e duhur, por jam vertet kurioz..meqe eshte teme per gazetaret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    E kam degjuar edhe une kete prononcim te presidentit Topi.

Eshte nje prononcim i turpshem dhe skandaloz, pasi ne qofte se do kishte nje agjent te Serbise ne Shqiperi i cili njihet edhe nga presidenti, qofte ai bujk dhe jo me nje gazetar qe ka akses ne publik, duhej arrestuar dhe kalbur ne burg si agjent.

Meqenese deri me sot jo vetem nuk eshte arrestuar ndonje gazetar, por as eshte marre ne pyetje (qofte edhe me sebepin se ka ecur me makine i dehur), kjo tregon se Presidenti Topi e ka bere ate prononcim simbas parimit Stalinist:
    "Ne fillim arrestoje dike dhe ne qofte se ai nuk eshte i afte te te faktoj se eshte i paster 100%, ateher pushkatoje."

Nejse.

Une per vete e di se ke synonte te ngacmonte Presidenti me ate prononcim.
    Per ata qe nuk e dine, por deshirojne ta dine emrin e gazetarit, po ju a ofroi ne formen e nje "gjeagjeze".

Nje bjondin me floke ngjyrë dielli,
    bamirsi yne dikur e shkeli.
    Kjo "Kanarinë" tashme "Skifter",
    kë do jarani, e fut në Ferr.

Hapi mediat dhe vrojto,
    bukuroshen kush e sulmo.
    Jo gazetar, as redaktor,
    në këtë media është "Perandor"

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Mero eshte plehre.Sa po iu prish biznesi me tenderat ngriti direkt zerin.Pse nuk kritikonte Mero kur fitonte tenderat?
    Hajt u djegte edhe vete.

Nene Ferideja biresoi Edvin Ramen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Saliu ose Familia e tij me siguri ka vjedhur.....por te mendosh qe Edi Rama s'ka vjedhur.........eshte pak e veshtire per mua.........

Se duroj dot fare paftyresine e te majtes Shqiptare..........po edhe Saliu duhet te jet i kujdesshem.

Dhe s'me pelqeu fare qe e majta Shqiptare (Edi Rama) e luftoi Lul Bashebn qe pa hipur ne fuqi akoma.....qe pa vjedhur akoma ..........s'me pelqen fare qe disa njerez qe kane perspektive te linçohen qe ne fillim ne Shqiperi..........................

Edi Rama eshte me i pastri ne Shqiperi ?????????????? Apo me i zoti per politike te jashtme????????????? hhhmmmmmmmmm....mua s'ma mbush mendjen.........
    Ndryshuar për herë të fundit nga artur : 06-01-2009 më 19:39

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  2. Viti, shpërthen makina në qendër të qytetit, vdesin polici dhe i vellai
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-09-2005, 11:59
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •