O Brar o spiun i djeshem i xhaxhit, dhe i sotem i sherbetoreve te xhaxhit, qekur ju spiunat paskeni mesuar fjalen princip??!!Postuar më parë nga Brari;
Po ti deri dje o hipokrit i degjeneruar peshtyje ne kete forum mbi Nano xhuvelet e sot po i lepin ato qe ke peshtyre plot deshire e endje, dhe me akuzon mua per spiunllek e komunzmen kur asnjehere s'kam dale ne mbrojtje te anetareve te PK sic ben zoteria jote me mjekun e byrose.
Une vetem kam shkruar kunder komunisteve o Brar spiuni.
O Brar kembelepiresi i atyre qe po e shkaterojne kete vend e qe po e shesin tek Fazllicat e Janullatosat , meso o skllav i sklleverve se familja ime ka qene e persekutuar ne kohe te xhaxhit dhe eshte akoma sot ne kohe te xhaxhit tjeter pasi pronat qe njehere na i mori Babi yt enveri sot prape na i ka marre Babi yt Saliu e nuk kemi te bejme fare e as kemi per tu ngaterruar me faren tuaj servile komunisto-spiune.
Po kur e paskeni kaq problem Ruc Gjinushin or te degjeneruar pse padroni yt ben devijime te ligjit te dosjeve vetem per ti shpetuar keta dy vllezerit e tu, e pse nuk i heq fare nga politika e nqs eshte e mundur edhe ti fus brenda per krimet qe kane bere?
Pergjigjen po ta jap une, sepse edhe ju vete jeni po aq te degjeneruar sa keta te fundit dhe ecni me ate fjalen e urte te gjithe sojit tuaj prej hajdutesh komunistesh e spiunesh
Hajdut ti e hajdut une mos ti prishim njeri tjeterit pune. Ja o Brar Spiuni kjo eshte e verteta o qorr e shurdh e idiot i vetvetes
Ndryshuar për herë të fundit nga Maars : 04-01-2009 më 18:41
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
shume e ashper qenka bere makina e mero bazes .
thua te kete kaq e fshehte kjo djegje .
te gjithe jenei duke bere si patriota .atehere silluni si patriota.
leku ska patriotizem. te gjithe hipin ne pushtet mbledhin nektar dhe me pas mjalt si blete punetore .
po ka edhe blete si merua te cilat kane ngelur pa pune dhe nuk po mbledhin nektar
megjithate e pershendesim ate luften qe ka nisur merua si nje besnik i vertete i klanit te tij .
fatkeqesia me e madhe : te gjithe luftojne per copen e tyre .
tani rrini ne teme dhe mos u shani neper forume kot .se sigurimi i shtetit ka pase bashkepunetore sa te duash . po ato lidhje vazhdojne dhe sot![]()
Po ky mero baze nje koh ishte miku i berishes,dhe tani nuk kuptoj perse ky sulmon berishen tani.
Ne qoftse dikush eshte miku im,nuk eshte e ndershme qe nga menia ta shpall armik.
Me sa di une ky mero baze ka ngren edhe dajak nga komunistet dhe tani eshte ber zedhenes i edi rames.
Kush thot qe nuk jemi njerz te quditeshem.
Shume te drejte ke per Meron o Ujk, por sa per te sharat, duhet te kuptosh nje gje me pare se te flasesh:
Keta servila si Brari me shoke qe dijne vetem te bejne levdata per zoterit e tyre hajdute te korruptuar e vrases ndonjehere, keta servila jane mallkimi i ketij vendi keta te pa nder e te padinjitet duhen share duhen demaskuar e duhen vene perpara opinionit qe ti njohe e ta dije kush jane ne menyre qe te behen shembull per kandidatet e tjere per servile.
60 vjet degjenerim qe ju eshte bere Shqiptareve nga Enveri Saliu Fatosi e prape Saliu kane ndodhur me pak per fajin e ketyre te fundit sesa nga fakti qe keta komuniste kane gjet mbeshtetje te njerez te degjeneruar e spiuna si puna e Brarit si puna corapes etj qe i kane mbeshtet megjithese e dijne se po mbeshtetin vrasjen e djegjen e atdheut.
Keta tipa nuk meritojne gje tjeter vec sharje e perbuzje
perse qenkemi te quditshem?!?
komunistat jane te quditshem - shif saliken - nga komunist fanatik, mjek punisto-nomenklaturist na qenka kthyer ne anti-komunist; kete ai e vertetoi edhe pas katastrofes qe i shkaktoi vendit ne '96 - '97; protagonistet e atij kaosi i ka ne kabinet ...
e ti merresh me meron e bazes ... se ashtu ta do puna, ose ta kerkon ustai ...
Krijoni Kontakt