Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    u.s.a
    Postime
    22

DY politikanet ?!!

Kohet e fundit dy politikane shqipetare nje i majte dhe nje i djathte u bene shume shoke ne jeten e perditeshme me njeri tjetrin.diten e fillonin qysh ne mengjez me njeri tjetrin ,pinin kafe dhe shkonin ne pune,....nje weekend vendosen te shkonin ne mal per eskursion ne kembe,kishin mare per te ngrene dhe pire ,cfare u duhej ec ,e ,ec u lodh njeri ,.pushuan pak dhe u nisen prap.I majti me i dhjamosur se i djathti dhe me i madh ne trup,i thote me shaka shokut te tij e bejme si " gomari me elefandin'' njeri ta mbaje ne kuriz tjetrin ne malore dhe tjetri ne zbritje.rane dakort,hoqen short dhe .Elefand u be politikani i majte,e Gomari politikani i djathte.dhe shorti i takonte qe elefandi ta hipte gomarin ne kuris ne malore dhe gomari ne tatepiete elefandin.;filluan te ecin elefandi ne kuris te gomarit,maloria ishte emadhe dhe elefandi po shqiste nga kurizi i gomarit,atehere per tu mbajture kapi me dhembe gomarin ne qafe,gomari i thote ej cfare po ben se me kepute lekuren.lefandi i pergjigjet asgje kete e kam si disgi per tu mbajtur,me mundim te madh gomari engjiti lart alefandin,pushuan ,engren e pine dhe u nisen te ikin.ne tatepiete,gomari i thote elefandit tani te hipi une dhe keshtu u be.duke ecur se elefandi nxitohej gomari po shkiste perpara,atehere gomari mendohet pak,e mpreh mire pyken dhe ja ngjesh elefandit,elefandit i dhembi e i thote ej gomar cfare ben se me zyre frymen,gomari i thote ''po ndroj marshet'' kete e kam leven e marsheve,per pyken.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Une po te shkruaj por nuk e kuptova si eshte puna se fillon me politikanet dhe tema eshte me kafshet. Prandaj te lutem me i qarte me keto barcaleta.
    Psh. Para shume kohesh nisen anetaret e komitetit te Partise per jashte shtetit me sherbim. Hipin avionit dhe nisen, pas nje fare kohe ne ajer avioni peson difekt dhe bie ne nje ishull kanimalesh. I kapin kanibalet dhe deshen ti hanin por ne menyra te ndryshme. Pali Misken e deshen ne hell te pjekur nga qe ishte pak me i dhjamur se te tjeret. I pari i kanibaleve u thote atyre qe po e piqnin: e dua ta rrotulloni ngadale se e dua pjekjen te mire dhe vini sa patate poshte qe te marri shije mishi. Kur kthehet pas 15 min shikon qe helli rrotullohej me shpejtesi. Pyet ata qe po rrotullonin mishin: pse e beni shpejt uen e desha me ngadale ? Ehe i thote njeri ai po hante patatet kur e rrotullonim ngadale. (Llupes i madh Pali)
    Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •