Ahhh... ne hall te madh qenke dhe ti... por une po te isha ti do isha pergjigj njesoj ashtu siē mendon ti... Hajt dhe me thuj ēa bone (ne se ke thene akoma ose ne me ka shpetuar mua pa e lexuar)
Pacim !
Ahhh... ne hall te madh qenke dhe ti... por une po te isha ti do isha pergjigj njesoj ashtu siē mendon ti... Hajt dhe me thuj ēa bone (ne se ke thene akoma ose ne me ka shpetuar mua pa e lexuar)
Pacim !
Wawww... :p
Pogradeci po ca te thot anna ty taniTi kisha une ato leket dhe ate shtepine ishim martuar bashke ne dhe kishim bere nje qerre me kalamaq , po fati i keq eshte se skam as kasolle e jo me shtepi
Ps. Bej ate qe te thot zemra . Une per vete nuk do ja jepja shpirtin lekve
Pogradeci, s'ke c'e do pasurine nqs nuk je i lumtur aq me teper ne mergim...Tani do thuash ti qe nuk ka lumturi, po te pakten do te kesh paqe shpirterore nqs jeton me ke ta do zemra...Tani, per pak caste shpenzoi duke e shqyrtuar me veten kete problem: dhe bej sic ta thote zemra...merr nje vendim qe ti mendon qe nuk do behesh pishman me vone... ok? Hajde per hajer![]()
Boje per naj dy vjet, thuji mirupafshim qetsis shpirterore, zeje se ke ik ushtar, dhe pastaj i thu fukarallikut ik pirdhu.(lol)
Jepi i gjys kile vere te kuqe e kur ta zeje gjumi hiqja kartat e kreditit nga canta e beji shpise te saj i pastrim gjelbrim nga fillimi deri ne fund me nigjo mu ,se nqs se ka msu ate "if u think that love is funny, love urself and save the money" atehere e meriton
It never fails
i lexova shkrimet tuaja disa here
dhe me e bukura eshte te gjithe keni te drejte megjithese mendimet jane te kunderta
dhe del ajo fjala
"nuk eshte ajo qe eshte e bukur por eshte e bukur ajo qe me pelqen mua"
you falenderoj for you suport
shendet e para
Me sa shof Pogradecaro, paskemi te njejtin problem. Une bona rreth 1 vit e gjysem qe dal me nje vajze, (angleze) dhe nuk kam thurur asnje lloj plani me te (edhe as qe nuk e diskutoj te thur). Familjen e ka shume te ngritur gjithashtu dhe vete ajo eshte shume inteligjente (dhe e pasur gjithashtu)....Gjate gjithe kesaj kohe i kemi tregu gjithcka njeri-tjetrit nuk kemi mbajt asnje sekret dhe per cudi keto kohet e fundit po me bohet si lecke e shtrydhur qe ta pranoj si te fejuaren time, me propozoj e para (?!)... Une tani kom ngel si "plaka ne mes dy bukeve" si i thone, nuk di c'far te boj fare!?!?! Por prap menoj nga ihere qe edhe po erdi puna sikur une te fejohem ose martohem te boj femij te krijoj familje etj etj....une asnjehere nuk do te keme mundesi te marr kulturen angleze. Per te vetmen arsye sepse jam Shqipetar dhe e kam te shkruar ne balle (jo qe jam atdhetar) por e kom fjalen qe nje pjese e jetes time do zhduket...dhe jeta europiane do te me largoje nga familja...shoqeria e vjeter dhe mbi te gjitha GJUHA e nenes. Kshq kushdo qe e ka bere kete gabim te gjithe kane dalur me HUMBJE.
The man is back.
po te ishte se kjo amerikanja ti kishte bere vete leket do te ishte ndryshe do kishte ca tru ne koke po kesaj ja kane lene (i ka te trasheguara)
por me duket se muabeti im po mer drejtim,
mua me shume me shijon nje express ne Shqiperi sesa nje darke 500 dollareshe ne USA
respect
shendet e para
Ēudi!!!!!
nė dini o njerez pse ēuditem?
Dashuria qė nuk tė knaq ėshtė rrėnuese e shpirtit o Pog.....
Zanė Kosove
Krijoni Kontakt