Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    Bebi i Kelas ! Maska e LediAA
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Postime
    139
    Ahhh... ne hall te madh qenke dhe ti... por une po te isha ti do isha pergjigj njesoj ashtu siē mendon ti... Hajt dhe me thuj ēa bone (ne se ke thene akoma ose ne me ka shpetuar mua pa e lexuar)

Pacim !
    Wawww... :p

Pogradeci po ca te thot anna ty tani Ti kisha une ato leket dhe ate shtepine ishim martuar bashke ne dhe kishim bere nje qerre me kalamaq , po fati i keq eshte se skam as kasolle e jo me shtepi

Ps. Bej ate qe te thot zemra . Une per vete nuk do ja jepja shpirtin lekve

Pogradeci, s'ke c'e do pasurine nqs nuk je i lumtur aq me teper ne mergim...Tani do thuash ti qe nuk ka lumturi, po te pakten do te kesh paqe shpirterore nqs jeton me ke ta do zemra...Tani, per pak caste shpenzoi duke e shqyrtuar me veten kete problem: dhe bej sic ta thote zemra...merr nje vendim qe ti mendon qe nuk do behesh pishman me vone... ok? Hajde per hajer

Ushtari i mire
    i/e ftuar
    Boje per naj dy vjet, thuji mirupafshim qetsis shpirterore, zeje se ke ik ushtar, dhe pastaj i thu fukarallikut ik pirdhu.(lol)

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Jepi i gjys kile vere te kuqe e kur ta zeje gjumi hiqja kartat e kreditit nga canta e beji shpise te saj i pastrim gjelbrim nga fillimi deri ne fund me nigjo mu ,se nqs se ka msu ate "if u think that love is funny, love urself and save the money" atehere e meriton
    It never fails

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    i lexova shkrimet tuaja disa here
    dhe me e bukura eshte te gjithe keni te drejte megjithese mendimet jane te kunderta
    dhe del ajo fjala
    "nuk eshte ajo qe eshte e bukur por eshte e bukur ajo qe me pelqen mua"
    you falenderoj for you suport

shendet e para

Bebi i Kelas ! Maska e LediAA
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Postime
    139
    Me behet qefi
    Wawww... :p

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    Me sa shof Pogradecaro, paskemi te njejtin problem. Une bona rreth 1 vit e gjysem qe dal me nje vajze, (angleze) dhe nuk kam thurur asnje lloj plani me te (edhe as qe nuk e diskutoj te thur). Familjen e ka shume te ngritur gjithashtu dhe vete ajo eshte shume inteligjente (dhe e pasur gjithashtu)....Gjate gjithe kesaj kohe i kemi tregu gjithcka njeri-tjetrit nuk kemi mbajt asnje sekret dhe per cudi keto kohet e fundit po me bohet si lecke e shtrydhur qe ta pranoj si te fejuaren time, me propozoj e para (?!)... Une tani kom ngel si "plaka ne mes dy bukeve" si i thone, nuk di c'far te boj fare!?!?! Por prap menoj nga ihere qe edhe po erdi puna sikur une te fejohem ose martohem te boj femij te krijoj familje etj etj....une asnjehere nuk do te keme mundesi te marr kulturen angleze. Per te vetmen arsye sepse jam Shqipetar dhe e kam te shkruar ne balle (jo qe jam atdhetar) por e kom fjalen qe nje pjese e jetes time do zhduket...dhe jeta europiane do te me largoje nga familja...shoqeria e vjeter dhe mbi te gjitha GJUHA e nenes. Kshq kushdo qe e ka bere kete gabim te gjithe kane dalur me HUMBJE.
    The man is back.

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    po te ishte se kjo amerikanja ti kishte bere vete leket do te ishte ndryshe do kishte ca tru ne koke po kesaj ja kane lene (i ka te trasheguara)
    por me duket se muabeti im po mer drejtim,
    mua me shume me shijon nje express ne Shqiperi sesa nje darke 500 dollareshe ne USA
    respect

shendet e para

i/e regjistruar Maska e Zanė Kosove
    Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Ēudi!!!!!

nė dini o njerez pse ēuditem?

Dashuria qė nuk tė knaq ėshtė rrėnuese e shpirtit o Pog.....

Zanė Kosove

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Propozim me diplomaci
    Nga sandstorm_boy nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-04-2011, 15:56
  2. Kongresi i LDK zgjedh Fatmir Sejdiun si kryetar tė partisė
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 365
    Postimi i Fundit: 30-01-2010, 07:52
  3. Propozim pėr t'u takuar studentėt/et e Italisė:
    Nga kacaku basket nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 10:12
  4. Demaēi jep dorėheqjen nga bordi i RTK-sė
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  5. Britania kerkon ndihmen e Shqiperise me azilantet
    Nga Wordless nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 24-06-2003, 09:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •