mire e ke ti flori kam mbesen 9 vjec dhe mezi flet dy llafe shqip ose me mire flet aq shqip sa me ben per te qeshur
po problemi qendron se kjo amerikanka ka para dhe eshte shume simpatike
nuska nisme nje mail te ta nis photon e saj
mire e ke ti flori kam mbesen 9 vjec dhe mezi flet dy llafe shqip ose me mire flet aq shqip sa me ben per te qeshur
po problemi qendron se kjo amerikanka ka para dhe eshte shume simpatike
nuska nisme nje mail te ta nis photon e saj
shendet e para
Po qe se eshte "lule per ti mare ere" lal hic mos ju ndaj.. eshte fakt qe paraja nuk eshte lumturia por pa para s'ka as lumuturi ..Postuar mė parė nga Pogradecari
Kam gati 6 vjet ne USA dhe asnjehere nuk me ka shkuar mendja qe te martohem me ndonje Amerikane.
po u bene gati 2-3 muaj qe dal me nje amerikane (kot sa per te shtyre kohen) dhe dje ftoi ne shtepine e saj dhe ajo shtepia ishte me pishine brenda, xhakuzi, me pak fjale nje shtepi qe kushton mbi gjysem milion $ dhe u befasova kur me tha qe shtepia ishte e saj dhe nuk ka marre leke borxh ne Banke + me tregoi Banke-Acounting ku kishte mbi 2 milion $
Me propozoi qe te jetoja aty po qe se deshiroja
nuk di cte bej ????
E nese eshte ndonje nga ato qe te fut ne bela kot-me-kot ik lale andej ku ste gjen me,, e jo ti shkosh tek shtepia
Medimi im,
Suksese edhe na thir ne darsem po qe se vjen deri aty
Thank you StterollA
nuk the shume po the te drejten
shendet e para
Pogradeci degjo annen tijetoje jeten sa je i ri ,se sa per dashuri ajo eshte mashtruse nuk ja vlen
lool
Pogradeci degjo annen ti jetoje jeten sa je i ri ,se sa per dashuri ajo eshte mashtruse nuk ja vlen lool
waw u befasova kur nga ky shkrimi jot per cdo gje ma merte mendja po jo te thoshe kete qe the
anyway thanx
shendet e para
O Pogradeco, futi i te martume, boj kot sikur nuk kupto dhe mos nenshkruaj prenup, dhe pastaj daje mas nja 2 vjetesh, dhe merri gjysmen e pareve dhe te shpis.
Qetesi!
Shoket lexojne!
Propozoi ne 14 Shkurt, prishja menjen e thuj qe pervec zemres nuk ke cti ofrosh po do te doje te kaloje jeten me te, dhe se pa te jeta do te te dukej ferr, dhe meqe je nga Shqiperia ne syte e zotit ose familjes, si te dush ti, pa martese nuk mund te jeni kurre te bashkuar shpirterisht (wink, wink) etj, ofendohu per prenup, pasi ti mendoje se lidhja juaj ishte me shume se sa ca para te ndyra, qe nuk mund te blejne kurre ate qe keni ju te dy, pasi eshte priceless, si MC, dhe lale, you are set.
Dy vjet, ik e pi uj ke nai burim nga ato qe di ti vet, dhe pastaj varja, nuk ka gjo qe nuk shero alkooli(lol)
Qetesi!
Shoket lexojne!
4 vjet i hoqa nga jeta ime qe mora pashaporte (usa)
dhe ishin vertet nje ferr
ti heq dhe 2-3 vjet per para kam frike se do me duket vetja si gigolo i vertete
te martohem me te ne te vertete duhet ti thuash jetes IK PIRDHU
dhe nganjehere nuk me duket ide e keqe
po me te vertete jam gjendur ne bela
nuk e di nuk e di nuk e di nuk e di
shendet e para
Tek kjo tema ketu, duhet ti shkruajme endrrat qe shohim me sy hapur apo mbyllur???
Keep going, Pogradecari...........![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
ja OK italano
shendet e para
Krijoni Kontakt