ITA, ERA SOT totalisht na pengoi
Andaj kjo fluturake nuk fluturoi!
Zgjidhja?.....................................
ITA, ERA SOT totalisht na pengoi
Andaj kjo fluturake nuk fluturoi!
Zgjidhja?.....................................
opsssss, zateta qatje te dera nkoridor edhe u rrasa ktu mrena.
nejse masi jam mrena jungatjeta juve jarana tmoqm, a jini a qysh jini se moti sju kam pa?
tungat edhe ty i zoti i shpis a je far burri a po tngojn kta?
...edhe....... kush i tha qatij mister enigmes me shkru qat anagram qaq tshtir, lutne allahile dikush, qi le tnaj jep naj shpjegim a o shyptar ky kangatar a cka asht?
NIIIIIIHME.
flm![]()
Hahahhaha oooooooo Veliz i dashur, mė ka marrė malli pėr ty mor shtraman.
...edhe...kėtij farė Misterit tė Enigmave...nganjėherė po i krcėn gjaku...dhe po e bėn aty-kėtu ndonjė anagram super tė lehtė e ndonjė...si puna e kėtij kėngėtarit...super tė vėshtirė ahahahhaha.
E meritoni njė ndihmė, edhe dy nėse ka nevojė, nuk bėrtas edhe nėse lypni tri.
Jo pėr tjetėr por tash e kemi kėtu edhe Televizorin e anagramuar -Tevelizorin. Me fjalė tė tjera, Velizin si e kam pagėzuar unė.
Pra, kemi tė bėjmė me njė kėngėtar kosovar, gjakovar.
Ju pėrshėndes!
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
epo nese nuk eshte FLORENT NUSHI, ateher jam une i angramuar.
tere kohen ne zgjidhje i kerkoja ndonje nga tenoret e famshem boteror.
flm per nihmen ene ngushllime per interin o jaran, cka me bo kur sta don sta don.
Je plotėsosht i saktė, Veliz.
Florenti vetė ėshtė. S'paska pasur nevojė pėr mė shumė ndihmė.
Faleminderit pėr ngushėllimet. Jo valla nuk po na ecėn hiē nė Evropė. Po as italianėve tė tjerė. I paskan mallkuar italianėt.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
prano dhe ngushellimet e mia per humbjen e Interit Mr. Enigma ..![]()
Faleminderit, Jul-Linda.
Prano edhe ti ngushėllimet e mia pėr humbjen e Juventusit!
ZEF, KU TRESHJA
e madhe e Mushtishtit kėndon
atje muzika e vėrtetė shqipe
shqiptarinė si komb e nderon
me shume me erdh keq per trajnerin e Interit Jose Mourinho , i shkreti u bo aq shume me nerva per humbjen sa qe kish goditur ne fytyre nje fans te manchesterit ..![]()
ZEF, KU TRESHJA
e madhe e Mushtishtit kėndon
atje muzika e vėrtetė shqipe
shqiptarinė si komb e nderon
mos eshte gje zgjidhja Shkurte Fejza ??
Je plotėsisht e saktė. Mė duket se tifozėt anglezė e kanė provokuar Murinjon. :P
Krijoni Kontakt