Do e postoj njė anagram - ndėrrimor pėr z. shefin tim, tė shohim, ėshtė i shqipėrisė
ANDRI ALF KAĒERI,
Bukur komponon
Ky kompozitori jonė!
Zgjidhja?..............
Do e postoj njė anagram - ndėrrimor pėr z. shefin tim, tė shohim, ėshtė i shqipėrisė
ANDRI ALF KAĒERI,
Bukur komponon
Ky kompozitori jonė!
Zgjidhja?..............
Mirėmėngjes anagramistė!
Atė Ingridin do ta gjeja por nuk mė la goca jeshile...ehehehehe...sa mendime mė vijnė nė mėngjes.....kur nė mėngjes bie njė shi i lagur...bobo sa i madh jam.......po pse kanė humbur tė vjetrit......uhhhhhhhhhhhhhhhhh...jo se nuk i duam tė rinjtė......m'i gjeni more se kam dy llafe.......
Ti mirėmėngjes e unė mirėmbrėma, kėrkove personalitete nga Shqipėria? I ke nė faqen paraprake - unė vazhdimisht jam pėrpjekur t'i pėrfshirė nė mėnyrė gjithėprfshirėse tė gjitha peronalitetet atdhetare, publike, kulturore, artistike shkencore, politike... pa dallim...
Pėrndryshe, unė jam arsyetuar pėr mosangazhim tė mjaftueshėm, u arsyetua Mondi, u arsyetova edhe ti z. shef, do tė arsyetohet edhe Ademi, kėtė do ta bėjė edhe Ēaushi edhe... edhe... e "sofra jonė e madhe", ka mbetur mjaftė e zbraztė, e zymtė, e heshtur... por unė besoj se ne jemi prapė ata qė do ta gjallėrojmė...
Mik i nderuar, Ju pėrshėndes enkas me njė anagram - ndėrrimor me njė personalitet qė unė e ēmoj shumė lartė:
ERZINA KEKU,
Bėnė monologje;
Ėshtė nė nivel
Kjo e jona muzikologe!
Zgjidhja?......................
Unė duhet tė jem mė aktiv, rrite shpejtėsinė edhe ti z. shef, e sheh gocat sa janė tė shpejta?
VADET DIXHEJ,
Ska fjalė, e adhurojnė;
Kėtė kėngėtar shqiptare
TV-tė e prezentojnė!
Zgjidhja?..........................
Krijoni Kontakt