Jam shume dakord me ty
Jam e mendimit se Kurani eshte shume kontradiktor, obskur dhe shovinist. Ne shume pjese te tij apelohet paqja, me pas ne pjese te tjera behet thirrje per lufte. Ka rene ne duart e shovinistve islamike fanatike, te cilet e keqlexojne dhe e perdorin sipas interesave te tyre. Shume islamike te moderuar kerkojne liberalizimin dhe reforimin e tij. Dhe shume levizje grash islamike nga ana tjeter udhehiqen nga parrulla " Hiquani burrave Kuranin nga dora " . Por cfare po ndodh me ta? Po demigrohen, perndiqen, e vriten.
Mendesi shpellore, e prapambetur, nderkohe qe shoqeria sot ben perpara. Po ndaj jane vendet e Azise myslimane si vende dhe popuj. Sa u shkon kjo targa
Ore Drini po nga i gjeni keto vargje? Po vera eshte simboli i gjakut te Krishtit mer. Kur shkohet ne kishe dhe merret kungimi, pihet edhe nje gellenke vere. Vete Jezuesi ka pire vere me dishepujt e tij, hidhi nje sy "Darkes se fundit"
Une mund te them vetem kaq nga pervoja: Ndalohet , s'ndalohet alkoholi ne Islam, kur vine myslot ne Evrope e hapin syte, s'lene gryke shishe pa fut ne goje. E per kete s'kam nevoje te me binde njeri per te kunderten, se kam plot te njohur myslo arab qe e ushtrojne me kenaqesi kete hobi. Ku i dihet, ndoshta kane tjeter Kuran ata atje, ose kane mesuar ta lexojne ndryshe hehe

Krijoni Kontakt