Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Cili/a nga moder-mi fshiu postimet tek tema e muzikes per femije..?!

....meqse ishin te mbyllura pothuaj gjitha temat cka jen per tu ankuar anetaret e FSH.une hapa kete teme per te cilen e dija se dhe ketu kan per t'me kundershtuar...apo per ta fshire komentin si dhe herave tjara..mecse kan nevoj per ti mshefur gjurmet e veta ne raste te tilla, se ndryshe nuk do ta kishin kete forum..po ta dijn te gjithe se cka permban nga disa moderator/e,te pa pergjegjshem..ku mu per kete arsye duhet fajsuar dhe vet stafi qe nuk i shefe rregullat dhe ne mes te moderatorve,por secili ben sipas deshires vet!
    dhe mu per kete nuk e shofe te drejt...p.s. edhe se po flitet shum koheve te fundit per padrejtesit ce po behen,ku jo vetem ne kete virtuale, por dhe ne ate reale,haj medet!
    dhe ja ketu te dashur Atdhetar/e te ketij forumi virtual,qe permban me mija anetare nga gjitha anet e botes shqiptare...!
    ju ftoj ce ta lexoni kete koment ce ka t'bej me temen per femije,per faktin se me jen fshire 3 postime pa paralajmerim,dhe pa te vetmen arsye..veqse kam bere ni urim ditelindje mbi nje te mitur 5 vjeqare...Pikerisht te nipes time FORTESA..
    jufalemnderit ne lexim,dhe do doja qe te jepni disa mendime thjeshte se si e komentoni kete gje te drejt,apo te pa drejt..nga ana jauj si anetar/e te ketij forumi shqiptar...?!Jufalemnderit-HAJLA

Dhe ja ketu posht eshte komenti im, ce nderlidhet dhe me ate te moder-Shigjeta.
    __________________________________________________ ___________
    "Ne fakt tema nuk kishte t'bej per diktaturen pra,qofte dhe politiken apo gjesende tjera,si c'jen ato fyese&banale!

ashtu dhe sikur po jen neper tema tjera,madje keto po lejohen nga ana juve,e sa i perket nje urimi lidhur me nje te mitures 5 vjeqare,kjo ua paska prur ace ngusht'a? sa edhe per ti fshire postimet tek tema per femije,pa asniparalajmerim,madje dhe e cuani rregullore sipas juve? por me vjen keqe,ce perkundrazi une do ta cuaj ni akt-ndeshkues,per kete hap qe keni marr kush do keni cen ti apo kush do tjeter? qofte dhe baba im,do e kisha ven ne "gjygj" dhe sdo ia kisha falur kurr, as ce do ua fali as juve...se po mos te ishte qe lexoj dhe i di rregullat si shkojn fare mire, nuk do isha zemruar ne askend,por jam shum e sigurt se ky ka qen vetem ni akt fyes nga ana juve,apo ni provokim fatal,pikerisht mbi personalitetin tim,sepse kjo nuk eshte hera e par qe po ndermerrni si akte te tilla ndaj meje,dhe kesaj radhe kjo eshte e dyfishuar nga ana juve,dhe ce nga ky rast akoma me shum jep fakte,se me cfare syri me shifni,duke i synuar qellimet e juaja me fatale per mua,ce nga viti 2005-2009-dhe keto jepin fakte shum te kjarta, per ata/o ce duan te shofin sa do pak realitetin!

Prandaj e din shum mire.( ti si moder-shigjeta-bashk me partneren fiorin), se si jeni sjellur ndaj meje ne vitin 2005-6- duke mi fshire postimet,dhe duke mu kercnuar me fjale fyese..p.s. ne fakt ti me pak me je kundervu,kurse fiori as qe eshte kursyer,dhe kur une i bejsha publike,p.s.(fiori i fshinte gjate nates),ce mos t'ua bin ne sy antarve te forumit,p.s. dhe per mos mbetur me aqe, (ua keni fshire dhe disave nga anetaret qe me perkraheshin atehere),dhe kjo ishte vetem,e vetem per perfitimet tuja injorance,ku sot as ate dite nuk i dija shkaqet?!
    ....kshtuqe u terhoca nga forumi po ne ate kohe,sepse ndihesha shum e fyer nga ana juve...edhe se pas nikohe te gjate jam kthyer prap ne forum, me cellim ti terheki poezit e mija...ku dhe nuk kam mundur te hasi ne disa postime po te ketyre viteve 2003-4-ter-ce nga tehere dhe as sot!
    Por si duket une jam trajtuar ndryshe nga ju,p.s.(me pretendim si kosovare) e jo si shqiptare,gje qe une nuk i shihja ndryshe keto, por te njejta,lol,!

...dhe duke patur akoma argumente per juve,duhet te kthehem prap ne diskutime e siper lidhur me aktet ce me jen bere prej juve si staf drejtues te FSH.e kush jeni dhe cili/a jeni ju e dini vet, une nuk mundem te di konkretisht, (se cka fshihet pas nofkave juaja) apo jo? nga te shumta fakte dhe argumente ce vertetojn jen,dhe tjera kur jam futur per te dyten here nen forum,ishte radha e ditelindjes time ne vitin e -2007-kur nga anetar te shumt me jen derguar urime ne prag te vititeve te 50-dhjeta...ku per mua ishte si akt historik pothuaj,per t'shenuar 50 vjetorin e ditelindjes time...dhe nga pershtypje te micve dhe shokve kisha ndermen ti ruaj ato urime ce nese ni dite beja botimin e librit, per ti ven dhe ato ne liber...por edhe kjo deshtoj,ndoshta dhe pa e pritur nje gje te tille!

ku kete deshmi e din dhe te shumt anetar/e te vjeter qe me eshte fshire ajo tem...nga facja e FSH.dhe kur kam bere ankesen me jeni pergjigjur me te njejtin ton,si dhe per kete tani,se forumi i ka rregullat e veta,dhe keshtu eshte e parapame qe te fshihen temat cka jen me ditelindje...a eshte apo seshte kjo dhe per te tjeret,syt jan me pa,dhe per kete kam deshmi apo jo?

dhe mu per kete arsye,nuk e kam hapur nje tem te tille,mbi urimin e nipes time pikerisht...kjo le t'dihet kjart tani...keshtuqe menyra per t'ia kujtuar ditelindjen nje te mitures 5 vjeqare e shfrytezova mu ne temen e hapur pikerisht ce eshte e titulluar nga vet une per femijet..ku une mendoj se nuk eshte dashur qe te merret ni hap i tille per ti fshire postimet qe nuk kan qen jasht teme,me ni fjale kan qen nen temen per femije...ku ne nje fare menyre dhe mund kete hapsire dhe ne urime ditelindje dhe cila qofshin ato,vetem ce te perkasin femijve....atehere si ben ce te merret ni akt i tille,ne te fshiruren e temave pa asni arsye,te vetme qe kinse ka cen jashte teme pse jen vere fotot'a? pse qfare rolit te paqart paten fotot qe ishin te thmive,pikerisht dhe te nenave ne pergjithesi...cfare te keqe ka qen kjo sipas juve zonje Shigjeta?!
    edhe se ne oret e vona i kam bere ato,per faktin se diten nuk mu dha rasti,qe isha duke festuar ditelindjen e saja,edhe se me mija kilomatra large saj,pa e pasur pran ce t'ia dhuroj nje puthje per ditelindjen e saja..dhe mu per kete si keni mundur te merrni ni hap te atille..?!

E ce te tregoni kace injoranta ndaj ni femije,turp sdo keni jo.se po te kishit nuk do ta kishit bere fare pa u menduar, se cka po ndermerrni..por ja kinse se shum po punoni mbi rregulla..e kur nen disa tema ju kam lutur ti fshini,dhe ashtu jen akoma sot,por jo se kjo ka cen ma primare per ju,ju lumt'a!

"Dhe ce nga sot-e tutje...ty dhe ate ce mi ka fshire postimet e ditelindjes e times nipe,p.s.edhe se shenja po tregon kjarte driten e jeshile,(te samaforit),lol,
    andaj kete fytyr te qyqar e treguat vet,se une nuk ua imponova jo!

dhe se nuk do ua harroj kete nder ce mkeni bere'a? per deri ne frymen e fundit!
    pase e vetmja tem per mua ishte qe argetohesha me te...(dhe se nga tani mund dhe ta mbyllni),pase s'me ka mbetur ce te shkruaj ne te,(u pa puna tashme)jufalemnderit shum'a!

....komentoi
    Hajla Rugovase
    __________________________________________________ _____________
    andaj te nderuar anetar/e te FSH,ju ftoj ce te lexoni dhe komentin ce me eshte derguar ne email per tek une,nga moder,Shigjeta,(te pakten ni falje ta kishte kerkuar) te pakten sa per ta lare veten..?!

> Date: Fri, 26 Dec 2008 19:34:57 +0000
    > To: kumrije_nd@hotmail.com
    > From: shigjeta@forumishqiptar.com
    > Subject: Pershendetje
    >
    >
    > Ky ėshtė njė mesazh nga shigjeta tek Forumi Shqiptar ( http://www.forumishqiptar.com/index.php ). Ekipi i Forumit Forumi Shqiptar nuk mban asnjė pėrgjegjėsi pėr pėrmbajtjen e mesazhit.
    >
    > Pėr t'i dėrguar e-mail shigjeta, ju duhet tė pėrdorni kėtė formular:
    > http://www.forumishqiptar.com/sendme...mber&userid=14
    >
    > OSE, me e-mail:
    > dėrgoni mesazh tek: shigjeta@forumishqiptar.com
    >
    > Ky ėshtė mesazhi:
    >
    > Uroj te jeni duke kaluar mire.
    > Forumi shqiptar ka disa rregulla qe kerkohen te zbatohen nga te gjithe, ne menyre qe te kete nje diskutim sa me te mire.
    > Tema eshte tek forumi i muzikes me tematike kenget per femije per te cilat nese keni ndonje gje per te diskutuar mund te shtoni.
    > Pershendetjet per nipin, mbesen, kushuririn etj mund t’i beni tek tema e pershendetjeve ne forumin e muzikes ose hapni nje teme tek forumi i pershendetjeve.
    > Deri tani dhe pse kane qene pershendetje postimet nuk jane hequr pasi keni sjell nga nje kenge te re per femije, por mos u ngateroni ajo teme nuk eshte lene e hapur si teme pershendetjesh. Fotografite dhe pershendetjet mund t'i vendosni ne forumet dhe temat perkatese.
    > Rregullat jane te qarta, lexoni para se te postoni, keshtu qe te mos ngateroheni me diktatura e demokracira.
    > Cdo te mire
    > Shigjeta
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    ke shkru shum gjat........pritoj me lexu
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

Forumi dhe nenforumet kane disa rregulla qe jane ne funksion per nje diskutim me te mire. Na pelqejne apo jo, ato kane nje arsye perse jane vendosur.

Temat ne forumin e pershendetjeve fshihen per te gjithe (pas nje periudhe qe jane hapur) dhe jo per anetar te vecant. Gjithashtu, jo cdo teme ne forumin e muzikes eshte per te bere pershendetje apo postuar fotografi.

Rregullat jane njesoj per te gjithe pjesmaresit ne forum. Mbani parasysh kete kur te postoni.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Nė Shqipėri punojn 50 mijė fėmijė
    Nga Hyllien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  4. Folklori muzikor
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 04:55
  5. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •