abdul abi ke ngatarru forumin me duket.
sa kena fillu me msu pak arabisht,turqisht
abdul abi ke ngatarru forumin me duket.
sa kena fillu me msu pak arabisht,turqisht
Atdheu Mbi Te Gjitha
JO SEKS PARA MARTESE
Shume keq kuptime qe behen tek ne shqiptaret sa i perket patriotizmit dhe besimit.
Te jesh patriot ose pro kombit, don te thot qe te besosh Zotin.
Te besosh Zotin (ashtu si je urdheruar), don te thot qe kurr mos ta tradhtosh kombin.
O ju qe keni besuar, i'u eshte ber oblgim ruajta (me lufte) e nderit, familjes, kombit dhe fese.
Ne nje xhirim ne familjen e Adem jasharit, kur rrefen Nena Zarife per trimat e saj, Ademin dhe Hamzen thote: Sot ne mengjes, falen namazin e Sabahut, dhe dulen ne lufte.
Nje nga thenjet e Adem Jasharit gjate asaj video ishin:
Do ta perzanim gjakpirsin (serbin ) me emrin e Allahut.......
Ndryshuar për herë të fundit nga Arber gerguri : 09-01-2009 më 19:35
Keto ne menyrë zinxhirore janë të lidhura njera me tjetren,se kur nje i huaj e pushton kombin tend,at'here si qka ndodhur ne te shumten e rasteve historike,atij populli i kushtezohen ti perdor traditat,fenë,zakonet e pushtuesit.Keshtu qe nese e deshirojm ta ruajm besimin,duhet ta ruajm edhe kombin..
Uria i shpie në grep edhe peshqit më të mençur..
Per mua besimi fetar e kombi jane dy gjera te ndryshme: besimi fetar eshte personal e aq, mos e perzini fene me kombin o njerez se prandaj jemi ende "hane shan hane bagdad". Kombi mbi te gjitha!
If you corner me, you are going to hear some unwelcome truths
Per asgje ne bote jooo......
Pyetja ne kete tem eshte jo e drejte. Tradhti? cfar tradhti? ne cmenyr te tradhtohet, ose cka kupton tradhti.
Se ketu ka antar qe ose nuk e din ose nuk deshiroj ta din tradhtin dhe armikun e vertet.
Ne shqiptaret musliman pse falemi ne gjuhen e Kur'an-it e qe namazin e falin te gjith muslimanet ne ter rruzullin toksor pamarrparaysh kombin gjuhen racen dhe kulturen pa dallim ata falen dhe adhurojn Allahun e madheruar ne gjuhen e Kur'an-it. Jemi akuzu shpeshher se jemi tradhtar dhe jemi arab. Jo pse brengosem nga akuzat sepse njeriu sa din aq dhe fol, prandaj nuk brengosem per akuzat, brengosem per injorancen e tyre
Tani une personalisht do te luftoja ne emrin e Allahut kunder armikut per ta mbrojtur fene, moralin, familjen dhe vendin tim.
une nuk do ta tradhtoj kurresesi si e kan tradhtuar nja 30% me besime fetare te ndryshme...
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Krijoni Kontakt