Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28

Tema: Konfuzion!

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040

Re: Re: Konfuzion!

Postuar mė parė nga Tahox
    Iliria e para,

Sipas asaj qe ke shkruar, del se muslimanet citojne edhe nga Kurani edhe nga Bibla, ndersa te krishteret nga asnje liber. Pasaktesi. Une fjalen "te krishteret" nuk e gjej askund ne kete postim. Ne mos besofsh, lexoje edhe njehere postimin tend.

Nese mendon se te besuarit ne Zot dhe te cituarit e nje libri te shenjte eshte gabim, atehere mundohu ta gjesh piken e balansit e mos ta sulmosh vetem njeren pale sepse shkrimin tend ashtu si e ke formuluar e karakterizoj si tejet tendencioz dhe te drejtuar vetem kunder besimtareve muslimane. E ti paraqitesh ateist, duhet t'i kritikosh te dy palet, apo jo?

Me nderime,
    Tahoxi
    Lexo edhe njehere pergjegjien.

*KOSOVARE* Maska e Arjeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2002
    Vendndodhja
    Danimarke
    Postime
    184
    Shpresmir

E verteta nuk mbulohet me asgje heret apo vone ajo do te del ne shesh, dhe ai njeri qe e thot apo e mbron nje te pavertet eshte njejt si ta thuash nje genjeshter!!
    Ne fakt une jam dashamirese e se vertetes dhe gjithmon do te jem,nuk e di se sa je i informuar ti por une cdo here e kam mbrojtur dhe do ta mbroj te verteten sepse genjeshtra nuk te qon askund....por ketu shifen qarte manipulimet e (iliria e para) e shum te tjereve, si psh ky thot qe nuk beson ne asnje besim dmth nuk beson ne Zot, ai njeri qe nuk beson ne Zot pa marre parasysh se a eshte musliman,katolik apo ortodoks ai njeri eshte i lige,vetem qka i thot mendja e vet punon, ne kete bote ka shum rregulla qe duhen permbajtur nuk thojne kot ska fe ska komb...ai njeri nuk eshte ne gjendje ta dalloj te miren nga e keqja sepse nuk ka besim nuk beson ne udherrefimin e Allahut dhe per mua ai ska aspak vlere....po ne kete rast eshte ndryshe, titulli i kesaj teme tregon qe ky njeri kaq i lige i provokon edhe njeher muslimanet duke thene se kinse kemi rene ne "KONFUZION" !!!

Vet fakti tregon qe ky njeri vet ka rene ne konfuzion per derisa ka hapur nje teme te tille kushtuar muslimaneve ku me kete edhe njeher tregoi urrejtjen ndaj tyre....nese ky njeri qe i thot vetit jobesimtar ateher pse nuk e hape nje teme te till per te krishteret???

E ti I "nderuar" moderator je shum gabim ne kete rast, une si antare e thjesht e keti forumi te propozoj qe heren tjeter te mendohesh me mire para se te flasesh dhe mos e moho te verteten mos u ben jodashamires i se vertetes!!

Arjeta!
    [size=0.5]Sometimes friends
    cause You pain & happiness
    they come & go
    but one thing 4 sure
    they Love & miss you,
    believe me I am 1
    of them......!!![/size]

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Une besoj sa ne Bibel aq edhe ne Kuran. Per muslimanet flas me shume se sjedhen ne menyre kercnuese dhe duan me dhune te tregojne te "verteten". Gjithkujt qe ka mendim tjeter i kercnojne.
    Bejne sulme teroriste, perdorin dhune per te ruajtur muslimanizmin.Keso shembujsh ka sa te duesh. Edhe te krishteret i kritikoj per vepra qe kan bere ( kryqezatat).
    Sote eshte shekulli XXI(XIV) dhe njerzit din vet te shkruajne dhe lexojne, duhet tu jipet liri te besojne ne cka te duan dhe te kritikojne ate qe nuk ju pelqen.
    Besoj qe e kuptuat qellimin e mos ta zgjas.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga iliria e para
    Sote eshte shekulli XXI(XIV) dhe njerzit din vet te shkruajne dhe lexojne, duhet tu jipet liri te besojne ne cka te duan dhe te kritikojne ate qe nuk ju pelqen.
    Ceshtja e kalendarit eshte gje arbitrare. Historia nuk ka filluar me Jezu Krishtin, ka filluar shume me heret. Eshte thjesht nje vendim i nje perandori romak qe kalendari te llogaritet nga data e lindjes se Krishtit. XIV simbolizon periudhen e erret te Mesjetes dhe nuk mund t'ia mveshesh muslimaneve asnje atribut qe ka te beje me Mesjeten.

Njerezit kane te drejte te besojne ate qe duan dhe kane te drejte te kritikojne ate qe nuk u pelqen. Kjo eshte e vertete. Por, kultura e te shprehurit nuk duhet te mungoje kurre. Miresjellja, mirekuptimi dhe toleranca eshte baze e cdo dialogu. Nese ke deshire qe dikush ta lexoje mendimin tend dhe ate ta cmoje, duhet te dish te shprehesh. Ndryshe, krijon urrejtje e percarje, e ky eshte nje sherbim teper i keq qe i ben kombit tend.

Me nderime per te gjithe shqiptaret
    Tahoxi

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Do te besoja ne kete qe shkruan sikur te kisha verejtur edhe nje kritike ndaj ndonje antari qe deklaron se eshte musliman dhe ofendon te tjeret. Kesish jane disa ne forum.Une nuk ofendoj antaret por shkruaj per fene ashtu si mendoj dhe pyes ate cka me pelqen te pyes.

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga iliria e para
    Une nuk ofendoj antaret por shkruaj per fene ashtu si mendoj dhe pyes ate cka me pelqen te pyes.
    "Po shkruaj ashtu si mendoj" - dmth nuk me intereson a eshte e sakte ajo qe shkruaj. Para se te shkruash dic qe del ne publik, konsulto ca libra se paku.

"Pyes ate cka me pelqen te pyes" - dmth pyes vetem ato qe me KONVENOJNE te pyes, ndersa i hesht ato ku mund te ma mbyllin gojen.

Mungese e kultures se te komunikuarit, frymes se tolerances dhe kerkimit te diturise.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Po mire ne nuk mund te kemi te gjithe nje kulture. As ti nuk shkruan per te gjithat por i nxore vetem ato te cilat te konvenojne ty.
    Nuk e shof te arsyeshem kete dialog , ti nese don mund te na tregosh pakez per demokracine ne shtetet muslimane, te drejtat
    e njeriut etj. Gjith ate shkolle qe e paske, trego pakez se cka din e mos u merr me mue. Trego qe ke kulture demokratike te frymes se tolerances. Demanto pohimet e mia me fakte e mos mu versul se nuk ke nevoje.
    Shendet!

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Une nuk tallem me ty, por deshiroj te jesh e vetedijshme se ne menyren si shkruan nuk ka as ere te tolerances apo te deshires per kerkim te diturise. Nese del si e tallur ne fund, atehere ti tallesh me vetveten.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. EULEX-i i ngjjallė 6 Piikat
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-03-2009, 07:50
  2. Intervista me kėngėtarė shqiptarė!
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 20-05-2007, 21:37
  3. Bisedimet pėr statusin e Kosovės nė tetor 2005
    Nga Harudi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •