Albasoul u rrite u bere i madh ke ne shpine shume ngarkese.... Brvo edhe gezuar 10 vjetorin :P
Albasoul u rrite u bere i madh ke ne shpine shume ngarkese.... Brvo edhe gezuar 10 vjetorin :P
Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..
Gezuar ditelindjen Albasoul..Po behen gati 3 vjet qe shkruaj dhe lexoj ketu.Me kenaqesi them qe kjo faqe interneti ka ndikuar pozitivisht tek une ne shume drejtime.Mbi te gjitha deshiren per te shkruar ne letersi.I uroj nga zemra jete sa me te gjate me vite te sukseshme.Nje merite e madhe per ata qe e krijuan dhe na bene te mundur komunikimin dhe marrjen e kultures,ne gjuhen tone.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 29-12-2008 mė 16:49
"Carpe Diem"
Gezuar ditelindjen Albasoul!
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
gezuar & suksese
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
GEZUAr dhe mos pafsh vite mbarimi!
Gezuar diten e lindjes! Pac sa me shume shfletues ne faqen tende!
GEZUAR!
Dashuria dėshirė tjetėr s'ka,
- veē tė pėrmbushet....
Edhe dhjete te tjera!
Urimet e mia te perzemerta gjithashtu dhe pune te metejshme te mbare!!!
Albasoul nuk te uroj thjesht Gezuar Ditelindjen por TE JETOSH NE PERJETESI!
Nuk e njoha kete forum kur isha ne Shqiperi por duhej te vija ketu ne USA qe ta gjeja kete parajse shqiptare. Fjalet me duken shume pak per te shprehur vleren e ketij forumi. Por une do ta quaja streha e ngrohte shpirterore, ose nje preher ne te cilin mbeshtet koken dhe ndien nje dore fuqiplote te te perkedhel, ngushelloj, pasuroj... lumturoj.
Jam shume e lumtur qe edhe une jam pjese e kesaj mbrekullie sot. Por ne te njejten kohe me pikon zemra kur mendoj qe potenciale te tilla dalin fizikisht nga Shqiperia jone. Ne dejet e ketij forumi buron nje ndienje e paster patriotike e cila na ben te therrasim nje zeri: Nene Shqiperi edhe pse larg, ti nuk na ke humbur ne, ja ku jemi te gjithe se bashku ne Shqiperine tone virtuale!
Urimet me te mira per te gjithe stafin! GEZUAR!
10 vjet???
...Wow!!
Edhe njeqind se ketu mesova te shkruaj Shqip perseri![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt