Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-08-2004
    Postime
    7

Perdhendetje Gjysherve

Hope 31 Qenke Me Te Vertete E Mrekullueshme.une Lexova Te Gjitha Pershendetjet Tuaja Te Perzemerta Ngaj Gjysherve Dhe Gjysheve Dhe Mu Mbyshen Syte Me Lot .ka 2 Muaj Qe Gjyshja Ime Me E Dashur ,ajo Qe Me Donte Me Shume Dhe Ajo Qe E Doja Me Shume Nuk Eshte Me Mes Nesh.akoma Me Duket E Pabesueshme .ajo Eshte Kujdesur Per Mua Qe Kur Kam Qene Dy Vjec E Deri Para Dy Vjetesh Kur Une U Bera 12 Vjec.kishe Rreth Dy Vjet Qe E Shihja Vetem Ne Fundjava Dhe Ne Periudha Pushimesh
    Ajo Fluturonte Nga Gezimi Kur Me Shihte Dhe Qante Kur Une Largohesha.me Merrte 3 Here Ne Dite Ne Telefon Per Te Me Pyetur Nese Kisha Ngrene.nese Kisha Mbaruar Detyra.cnota Kisha Marre Etj. E Ndjej Me Te Vertete Mungesen E Saj Dhe Jam Sigurte Se Ajo Tani Eshte Ne Parajse Dhe Ka Faitn Te Gezohet Kur Me Sheh Tek Shkruaj Per Te ,jam E Sigurte Se Edhe Tani ,megjithese Jo Fizikisht Ajo Me Qendron Gjithmone Prane.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    po un qe nuk i njoh as njerin ( Sepse kan vdek heret pa lind une dhe nuk i kam pa po i pershndes ku do qe ndodhen dhe lexojn kete Postim
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    ehhh vetem gjyshet kam pas njohur se gjysherit me kane vdekur shume te rinj...
    kto dy gjyshe mezi i kam pasur por kisha cik me shume dobesi per gjyshen nga ana e mamit... ajo gjitmone ishte me e ngrohte se gjyshja tjeter edhe te jepte me shume gjera qe me plotesonin mua tekat femijnore..... pastaj kur gjyshja ime me vdiq (nga ana e babit) e ndjeva shume mungesen e saj... do doja te kisha vetem nje cast per ti treguar edhe asaj se sa fort e doja... tani me ka mbetur vetem nje gjyshe qe jeton ne Shqiperi.... prap edhe kete se kam afer edhe me mungon cdo dite nga jeta ime... ishte ajo qe me rriti edhe me humorin e saj sillte disi me shume gezim ne jeten time .... i miss her dearly
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    gjyshet edhe gjyshrit jan njerzit me te dashur ne bote.Nje gjysh me ka vdek kur isha e vogel ene se maj men.Te tjeret i kam ne tirone,i dua ene me dun shume.O zot sa me mungojne,ka i her me duket se jan ata qe na dun mo shume,ene mo shum se vet prindrit,Gjyshja ime thot,Mjalti i Mjaltit duhet mo shume
    Respekt per te gjith gjyshet dhe gjyshrit ne mbar boten
    LoNcJa-SyNi-VeT
    o-le-le firma

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    eshte me te vertet teme shume kuptimplote se gjysherit gjithnje na duan here-here edhe me shume se prinderit
    marr rastin te pershendes dy gjyshet; dhe gjyshin ne Shqiperi!

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    ohohohooo cfare teme e lezetshme....perfitoj dhe une nga rasti te pershendes gjysherit e mi qe i dua aqqq shume.I love them sepse jane so sweet!!!....

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Per te shprehur ne vazhdim respektin dhe dashurine tone ndaj gjysherve tane:

Neser me 5 mars eshte dita e festes se gjysherve.

feste e bukur dhe rast i mire per te shprehur mirenjohjen tone ndaj atyre qe na dhurojne kujdes e dashuri te pafund, por qe kane nevoje per shume vemendje e respekt, per nje fjale te mire.

Mua per fat te keq nuk me jeton asnje nga gjysherit e mi

Por perfitoj te uroj gjysherit e femijeve te mi, qe jane te mrekullueshem
    dhe te gjithe gjysherit e forumit: GEZUAR FESTEN TUAJ.Meritoni gjithshka te mire qe te keni pleqeri te mbare!
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    edhe pse nuk eshte shkruar ketu besoj se gjysherit kane dhe marrin respektin & dashurine nga niperit dhe mbesa e tyre te dashur ne jeten e^perditshme si dhe raste festash.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations

Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    ne fakt nuk kisha gje te vecante per te shenuar
    por nga qe e kam per zemer kete teme desha ta riktheja ne postimet aktuale

ndonjeri do te kete dicka per te shkruar

i/e regjistruar Maska e rabija
    Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Shume me pelqeu kjo teme,vertete e lexova me endje!Kur nena ime thote se ma shume po u dashke nipi e mbesa se sa evladi yt, tani e kuptoj se sa shume na paska dashur gjyshja ime dhe kete nuk e kam kuptuar me pare deri sa arrita ti njoh gjerat me mire!Gjysherit nga ana e nenes nuk i kam,vetem gjyshen kam njohur. Ndersa ata nga ana e babait ende i kam edhe pse i kane kaluar te 80-tat mbahen ende! I dua shume sidomos gjyshen,ajo gjithmone ka per te thene diqka,urimet e saj te embla dhe fjalet e saj qe gjithmone jane me vend me vine panderprere ne vesh!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Jetoj mes kujtimesh.
    Nga elda nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-07-2003, 08:04
  2. Jetoj mes kujtimesh
    Nga elda nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 05-08-2002, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •