Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    Amanaska Maska e Intense-girl
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja Lexo Postimin
    Ajo eshte zgjedhje intense-girl dhe nqs ti ndihesh e indinjuar nga prania e tyre me duket me shume problem i yt se i tyre. Edhe nqs yt vella (larg qofte :P) ose dikush qe ti e vlereson shume dashurohet me keto "vemje" perseri une fajin do ta kerkoja tek arsyeja e tyre (ose mos-arsyeja ne rastin konkret) sesa tek ato vete. Ka shume lloje femrash qe une si duroj dot , ato te titpit Parsi Hilton me shoqe pra k*rvat pa pare qe e bejne nga qejfi i madh dhe per tu dukur. Sikur im vella do dashurohej me nje si keto une do zhgenjehesha me te dhe jo me ate tip femre qe se quaj te denje as per tia hedhur syte.
    Ohhh nejse,ideja eshte qe mua me duken kaq pak arsyet qe ti perdore per t'i justifikuar prezencen atyre.Eshte njelloj sikur te thuash se perse femrat tashme nxjerrin byycen rruges,me funde te shkurta,sepse ka nje industri e tere meshkujsh qe e kerkojne,do thuash ti.
    Jo xhan,arsyet e meshkujve jane kaq te pavlera edhe tipike prej prehistoriket sa nuk meritojne te zbusin asnje akt te tyre.
    Dhe me ke keqkuptuar per tim vella,se nuk permenda dashuri ne postimin tim.

P.S: Paris Hilton,eshte gjithe ajo goce,gjynahhh

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Pa se kush e ka fajin,paguesi apo ajo qe hap kembet? Teme tjeter kjo.[/QUOTE]

Fain,se ka ajo qe hapi kembet,se donte te shiste.
    Fain e kane ata qe blen,se nuk pagun as taksat.

Po lexoj se disa femra jane dakort qe Shqiperia te kete shtepi publike te ligjeruara. Ne parim duket si funksionale dhe "pozitive" si ide, mqs do te parandalonte semundjet dhe abuzimet ndaj femrave. Gjithsesi kam frike se do hapeshin kaq shume shtepi publike, si pasoje e fuqise se larte punetore ne dispozicion, saqe do te kthehej Shqiperia ne nje destinacion te kendshem turistik per te gjithe turistet e ngrefur te botes. Hale e Evropes eshte, ta bejme dhe bordello te saj?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Njona pallohet, edhe 20 te tjere diskutojne se pse pallohet ajo!

Interesante!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Sikure Kanuni te Zbatohet nje vajze e tille nuk do te kishte nevoje te shkoje ne diqka te tille kaq te hidherushme dhe jo njerezore. Kjo ndolle kure traditat dhe kultura e eterve tone shikohet si e prapambetun.

Kto pra jane produktet e domekracise, te cilet neve i kemi geltiture me nje verbesi te cilet neve vazhdojme ti pranojme si dhurate te lirise kur ne fakt jane te kundertat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Plumbin kokes te gjitha ktyre femrave dhe meshkujve qe i paguajn.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Plumbin kokes te gjitha ktyre femrave dhe meshkujve qe i paguajn.

Qpune ke me femrat ti, ato jane nje viktime e injorances mashkullore.

p.n.a.p.m.q.g.q.n.t.v.
    Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Vendndodhja
    Berat-Tirane-Milano
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Shume mire sjell motrat tuaja dhe pastaj pyeti ato se si ndihen.
    Nuk mendoj se ky diskutim duhet kthyer ne nje debat motrash. Prostitucioni i ligjshem nuk eshte te dergosh motrat me detyrim te shkojne ne te tille pune “fitim-plote”. Nuk e di se ne vendet ku prostitucioni eshte i ligjshem, meshkujt, baballaret, nenat apo udheheqesit e atij vendi kane cuar motrat, grate qe ta provojne se si jane ndjer dhe pastaj te kene votuar ligjin.

ps: Kur te permendesh motrat here tjeter, te keshilloj te kesh pak kujdes, kjo eshte keshille sepse po fshihesh pas tastieres, sepse ne rrethana te tjera nuk do te ekzistonte keshilla

Sikure Kanuni te Zbatohet nje vajze e tille nuk do te kishte nevoje te shkoje ne diqka te tille kaq te hidherushme dhe jo njerezore.
    Atehere i nderuar perse ke zbritur nga mali? Rri atje sepse ne qytet i vetmi “kanun” qe njihet eshte ligji. Ky perfshin si normat me te larta morale te trasheguara ashtu dhe ato te fituara ne kohet e sotme.

Kto pra jane produktet e domekracise, te cilet neve i kemi geltiture me nje verbesi te cilet neve vazhdojme ti pranojme si dhurate te lirise kur ne fakt jane te kundertat.
    Demokracia nuk eshte maja e nje kulture morale ideale, por eshte ajo shkalle qe qendron me siper sesa njeriu qe shpetimin e shikon tek Kanuni I Lekes.
    Nėse thonė se lufta dėmton paqen unė "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta pėr liri ėshtė paqia vetė!

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    eh sigurisht ne shqiperi ka pak,ndoshta pak fare,por ne perendim eshte full me gjinine tende femerore qe kerkojne te blejne testosteronin mashkullor,per vet faktin qe fuqia blerese eshte e larte.

ps.personalisht zinxhirin e zberthej in the right moment in the right place.
    Pa shiko shiko,sa mire qenke i informuar per fuqine blerese
    Degjo,seriozisht tani,mua nuk me peshtiroset ajo 19-vjecarja,se ne fund te fundit vehtes i beri gropen,se sa me peshtirosen keto te kamufluarat. E kam fjalen,per zonjushat te cilat rropaten imtrigueshem me klikime partneriale,derisa te qellojne ne shenje,Edhe kete gje e quajne si trendy,biles biles turfullojne duke share e perbuzur tipe si kjo e kesaj temes,duke krijuar keshtu nje prestigj te rreme.
    Diferencoj ketu,ato te cilat dashurojne shume here ne jete,per arsye te ndryshme.
    Do me pyesesh ti se cilat jane tiparet dalluese te ketyre te fundit????
    Po ndaj je ti ehde gjinia jote,te bej kete dallim duke exploruar

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Intense-girl Lexo Postimin
    Pa shiko shiko,sa mire qenke i informuar per fuqine blerese
    Degjo,seriozisht tani,mua nuk me peshtiroset ajo 19-vjecarja,se ne fund te fundit vehtes i beri gropen,se sa me peshtirosen keto te kamufluarat. E kam fjalen,per zonjushat te cilat rropaten imtrigueshem me klikime partneriale,derisa te qellojne ne shenje,Edhe kete gje e quajne si trendy,biles biles turfullojne duke share e perbuzur tipe si kjo e kesaj temes,duke krijuar keshtu nje prestigj te rreme.
    Diferencoj ketu,ato te cilat dashurojne shume here ne jete,per arsye te ndryshme.
    Do me pyesesh ti se cilat jane tiparet dalluese te ketyre te fundit????
    Po ndaj je ti ehde gjinia jote,te bej kete dallim duke exploruar
    hmmmmmmmmmmmm,une mendoj se femrat kane nje shpirt te bukur,jo te gjitha.

sigurisht,kto qe thua ti qe duan te duken trendy,jane me keq se prostitutat...e kane shpirtin bloze......lek lek lek.

tek ty dalloj nje fobi te lehte ndaj meshkujve......come on,don't be afraid,explore everything

ps.mi thuaj tiparet dalluese te atyre te fundit qe po me thua...mendoj qe dhe ti ben pjese.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-12-2008 mė 23:25
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'raport keni me trupin tuaj?
    Nga Beni_Sh nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 30-07-2024, 03:29
  2. Tatuazhet
    Nga Ferdinandi nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 477
    Postimi i Fundit: 05-11-2008, 10:29
  3. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Shitja E Trupit
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-07-2004, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •