Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 81
    Amanaska Maska e Intense-girl
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Kam pershtypjen se te gjithe ne,me cdo germe qe postojme perpiqemi te tregojme karakterin tone,pak rendesi ka nese tregojme ate qe eshte, apo ate qe enderrojme te jemi,dhe tipikisht ketu te gjitha femrat do sulmojme ate te gjoren,si vegel per te treguar qe jemi te ndershme......

Nejse,rendesi ka fenomeni,edhe kjo tipja nuk eshte subjekti,se si kjo ka me mijera.Ideja eshte qe te legalizohet,por edhe te behet nuk zgjidhet gje,pasi e keqja eshte se keto duan profesionin e tyre kemb-djersites por edhe duan me vone nje familje,burre,shoqeri pa paragjykime etj etj etj.Dmth ne keto ujera do vertitemi gjithmone.

Dhe se fundmi,mbi ate idene e femrave ne zhdukje,se jane me shpirt te mire,dhe se dashurojne pa paragjykime ect ecttttt...Si ato ka,dhe jane per t'u pire ne kupe xhanem,por jane me ata meshkuj te cilet dine t'i ngrene mire pantallonat para ketyre zockave si kjo 19-vjecarja,madje edhe e shtrengojne fort rripin e panatallonave.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Shet trupin per jete me te mire
    Kur ske ca shet , edhe b.then do shesesh!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Mos beni keshtu,se vetem nje pjes te trupit ka shitur.

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Mos beni keshtu,se vetem nje pjes te trupit ka shitur.
    Doli nje bleres lol.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kan then te paret ;epju shqiptarve demokracin ata degjenerohen vet ..............
    nuk jan as puntor as krijues ....por dezertor e dezertues..........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Mbaj mend qe kam pasur nje debate te tille ne shkolle te mesme para nja dy vitesh. Une personalisht jam pro-prostitucionit. Prostitucioni eshte nje fenomeen qe ka ekzistuar per sa kohe qe ka pasur shoqeri . I quajtur dhe ndryshe "profesioni me i vjeter ne bote" ky proces kaq krupendjelles dhe i peshtire per disa dhe fatkeq per te tjeret eshte pjese e shoqerise njerezore dhe menyra me e mire per ta kontrolluar eshte ta besh te lejuar. Tani,perpara se te me hidhen ne fyt nja 20 a 30 vete do te doja te beja te njejten analogji qe kam bere edhe per debtain tim:
    Prostittucioni eshte pjese e shoqerise kapitaliste. Pse ka prostituta? SE KA KLIENTE. I kujt eshte faji atehere? I prostitutave (qe ofrojne sherbim) apo i pasjes se nevojes per to. Dihet qe femijet kane shume qejf embelsirat. Atehere FEMIJET = KLIENTE , Karamelet= Prostitutat dhe Fabiirka e Karameleve=prostitucionin. Fajin ketyre femrave mund tua vesh aq shume sa mund te quash embelsirat ppeverse per shkak se kane aq shume qejf te kullufiten nga femijet.

Une personalisht si femer habitem me femrat e tjera qe i urrejne kaq shume prostitutat. Padyshim qe nuk pajtohem me zgjedhjen e tyre por shume nga keto jane te detyruara dhe per nje vend qe ka vuajtur kaq shume nga trafikimi i grave , Shqiperia duhet te jete me e dhimbshur dhe e hapur ndaj ketij fenomeni. Shtepite publike jane zgjidhja me e mire per mendimin tim. E rendesishme eshte qe keto gra dhe vajza te mos jene te detyruara te bejne ate qe bejne, te jene te mbrojtura nga kriminele dhe abuzues dhe gjithashtu te ofrojne mbrojtje nga semundjet per klientet e tyre.

Me aq halle sa ka bota, me besoni do te isha e lumtur sikur prostitucioni me deshire te ishte vertete problem! Keto femra as vrasin, as presin, as vjedhin... japin ATE C'KA U KERKOHET.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    O inteligjente,ti mire e ke,kjo eshte force tregu cfare ti postove...Por jo cdo gje justifikohet ne kete forme,apo jo...?
    Nejse,personalisht,nuk me interesojne keto lloj tipesh fare,koken hengshin,por ama indinjohem qe perfaqesojne gjinine time,jane femra...Indinjohem qe im vella mundet te bjere pre e ketyre vemjeve,indinjohem qe jane shqiptare dhe perdhosen rrugeve te botes.
    Pa se kush e ka fajin,paguesi apo ajo qe hap kembet? Teme tjeter kjo.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Doli nje bleres lol.
    Per ca,per pjeset e tjera?

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Ajo eshte zgjedhje intense-girl dhe nqs ti ndihesh e indinjuar nga prania e tyre me duket me shume problem i yt se i tyre. Edhe nqs yt vella (larg qofte :P) ose dikush qe ti e vlereson shume dashurohet me keto "vemje" perseri une fajin do ta kerkoja tek arsyeja e tyre (ose mos-arsyeja ne rastin konkret) sesa tek ato vete. Ka shume lloje femrash qe une si duroj dot , ato te titpit Parsi Hilton me shoqe pra k*rvat pa pare qe e bejne nga qejfi i madh dhe per tu dukur. Sikur im vella do dashurohej me nje si keto une do zhgenjehesha me te dhe jo me ate tip femre qe se quaj te denje as per tia hedhur syte.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Historira te dhimbshme te Shqiperise. Po gjysma e te keqes te pakten per femrat qe kane ate gjene qe i mban gjalle si shpresa e fundit ne jete Avantazh me vete
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'raport keni me trupin tuaj?
    Nga Beni_Sh nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 30-07-2024, 03:29
  2. Tatuazhet
    Nga Ferdinandi nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 477
    Postimi i Fundit: 05-11-2008, 10:29
  3. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Shitja E Trupit
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-07-2004, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •