Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Eagle Mobile - 45 lekë/minutë për thirrjet ndërkombëtare

Kompania më e re e telefonisë celulare në Shqipëri ka lançuar së fundmi ofertën
    më të re për thirrjet ndërkombëtare. Të gjithë abonentët e “Eagle” (me parapagesë standarde, Riniring dhe Proring) do të mund të flasin në këto festa me vetëm 45 lekë në minutë kundrejt çdo numri jashtë Shqipërisë që nga Italia në Australi e Japoni, që nga Kosova në SHBA dhe Argjentinë. Kjo dhuratë me rastin e festave do të zgjatë deri më 15 janar 2009, dhe vjen si një falënderim për qytetarët shqiptarë pas arritjes së abonentit të 200000. “Kam kënaqësinë t’u shpreh se ‘Eagle’ shënon 220 mijë abonentë, një shifër tërësisht tej pritshmërisë sonë, që na bën më të
    vendosur për t’u sjellë abonentëve tanë çmimet më të arsyeshme dhe ofertat më tërheqëse”, tha për mediat drejtori i Përgjithshëm i kompanisë, Ali Taskin.

Kompania Vodafone-AMC nuk ka ndermend te uli çmimet. Mesaduket pret qe te njihet gjuha greke si gjuhe e dyte zyrtare ne Shqiperi.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Conquistador Lexo Postimin
    Kompania Vodafone-AMC nuk ka ndermend te uli çmimet. Mesaduket pret qe te njihet gjuha greke si gjuhe e dyte zyrtare ne Shqiperi.
    ca bohet atje mer jahu,une jam ne itali,kur flas ne tel me shqiperine paguaj 15 cent minutin.

ne Shqiperi vjedhin haptas fare kto mer,dhe 45 lek minuti eshte shtrenjt shume,dhe pse vetem per festa????????

kta kafshet jane te zotet te nxjerrin dhe dhjam nga pleshti,booooooooooooooooooo

Mir qe e cuan dhe kaq.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Tema të Ngjashme

1. Operatori Mobile Vala shkon në Shqipëri
    Nga YlliRiaN në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-02-2009, 09:20
  2. Kosova prezanton operatorin celular, D3 Mobile
    Nga strange në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-12-2008, 13:53
  3. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 10:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •