Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511

Bëni Një Analizë Ju Lutem

doja te hapja nje teme qe eshte kaq evidente per te merguarit, ketu na mungojne kaq shume gjera njerzit qe duam njerzit qe na duan, miqte qe na shijon kafja dhe biseda miqte qe na kuptojne dhe jane gjithmone prane nesh, ka mungesa qe i mbushim virtualisht, mungesa qe i mendojme se i kemi mbushur vetem per hir te nje jete me pak te dhimbshme. pyetja eshte sa ndikon vetmia ne jeten e njeriut a eshte ajo rrezik per ndryshim e presonalitetit dhe karakterit, sa rrezikohet intelegjenca vetvetja bota shpirterore ne ket humnere vdekje prurese, sa eshte afatikohor ne vetmi para se te ndiejme erozionin e vetvetes, cilat jane shenjat, fobite qe krijohen tek njeriu, sa rrezikohet e ardhmja ne aspektin social per keta persona, ju ftoje te jepni mendimet tuaja dhe te ndani cdo eksperience qe keni pasur ne lidhje me kete teme, cdo analize psikologjike apo dhe teorike do te jete nje drite me shume qe do te hidhnit ne zbardhjen e kesaj teme te erret qe vetem e dime por nuk e kemi esploruar ne tere labirinthet e saj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 24-12-2008 më 11:04
    failure is not an option!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Vetmia ne mergim siq e keni theksuar eshte e pranishme dhe pothuajse nuk zhduket kurre. Vetem e nderron formen. Kjo qe thua ti ndodh vetem ne fillim por pas nje kohe fillon te ze vend zbrazetia, pastaj ftohja nga njerezit e afert, dhe ne fund fare urrejtja e cila zgjat ne pakufi. Ne kete forme njeriu transformohet ne nje robot te gjalle dhe merr traditat e vendit ku jeton. Ne fakt deri ne fund te jetes zbrazetia dhe malli ngelen por ne forma te ndryshme.

i/e regjistruar Maska e Mynyr Nazaj
    Anëtarësuar
    09-04-2006
    Vendndodhja
    Ne Colico (LC) lago di Como
    Postime
    29
    Nuk me ngrohin fjalet me larte e jame realiste , po qe gjerat rrethe teje mik po qe se i shikon me kete kendeveshtrime te bejne te ndihesh keqe .Jeta eshte nje dhurate dhe si tille duhet duhet ndare me te tjeret gezimi qe na jepe se ndryshe nuk ka kuptime .
    Pse nuk bejme te mundur krijimin e nje grupi qe perfaqsone ne te gjitheve e mbrone e organizone ate pake kohe e mundesi finanziare tonen per te mose ndjere peshen e rende te mergimit.Une kam nje ide ..... thuani ju tuajen
    Dielli lind edhe ne Shqiperine time

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    une nuk ndihem i vetem ne mergim te rrojne forumi shqiptar qe me ben te ndihem si ne shtepin time sepse ketu njerzit flasin me se shumti pa maska dhe pse jo qe mund te gjesh shok me te mire se dhe vete ata qe i njohim qe ne djep .

Tema të Ngjashme

1. Vetmia
    Nga Dito në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 141
    Postimi i Fundit: 03-11-2023, 04:51
  2. Unë, Ti dhe Ajo në mes nesh Vetmia!
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 23-01-2006, 22:21
  3. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06
  4. VETMIA DHE JU QE DEGJONI VETMINE
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-03-2003, 07:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •