Nukerdinit dhe nuredinave tjere zagar qe dolen prej kulles se enverit ne tiran .. nuk ishin te knaqur me emrimin e komandantit Sulejman Selimit..!!
Ja lexoje deklaraten!
”I pakėnaqur me procesin e shpėrbėrjes sė TMK-sė, dhe procesin e formimit tė FSK-sė, si dhe duke pasur parasysh emėrimin e Komandantit tė FSK-sė , dyshojmė se nė kėtė proces po ēmohet puna, suksesi dhe vlerat e mirėfillta njerėzore. Pėrkundrazi, ky proces po vazhdon me degradim tė punės, suksesit dhe vlerave institucionale duke emėruar njerėz tė pasuksesshėm e tė papėrgjegjshėm nė detyra me pėrgjegjėsi siē ėshtė Komandanti i FSK-sė. Duke pasur parasysh kėtė dhe rrethanat e krijuara gjer mė tani, ndjej pėrgjegjėsi morale dhe njerėzore qė mos tė jem pjesė e kėtij procesi tė degradimit tė vlerave dhe as nė FSK”.
ta thom un se ketij nuk i ha palla per ata te tjeret .. se keta sikur te ishin kaq zemer mire .. nuk kishin vra shqiptar pas luftes.. edhe kshtu mendoj se zemra e tyre e zez nuk ju intereson pervec se b.. vet qe kan deshir ta shohin sa me lart!
E kshtu ky jo i knaqur me Sulejman Selimin.. arriti te largohet .. edhe shum jam i knaqur.. se kosoves si duhen kesi bandit si puna e ketij!
Kurse ti invalidi i pasluftes qe theve kembet .. tu vjedh banesa te serbeve .. nuk ke te drejt e flasesh per.. lufte asgje pervec ato banesa qe i doxhe dhe i vjedhe te gjitha!!
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
o let eshte me sha ore jugo kjo edhe pritet prej teje e qiftat e tu qe ju gezuan kesaj masakre e kha kishe po pyesum per te tieret ku kan qen
por nuk na tregove ku ishte ti more jugo heeee
dihej tuj ba zef e tuj festue dikun me miq e shok shkie
ty dheu i Kosoves nuk te len mrena more jugosllav
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
une kamt i theva tuj viedh mas lufte banesa po thua
dhe une sipas teje spaskum re drejt ta permendi luften
po kush te pyeti ty se a kush tu drejtue ty
jo i i biri i jugosllavit jo e din te gjith ku i theva une kembet
dhe luften nuk po e permendi megjithse mburrem qe sa do pak kisha kontribue ne ate luft
po ti o i paftyr qysh po kie te drejt di ofendosh njerzit pjesmarres ne ket luft e invalidve tua hapesh plaget
kur dihej qe ju te regjistruar si jugosllav
qdo masakre serbe qe kan ba ndaj shqiptarve ju kini gezue e keni festue me shok e miq shkie
po qysh nuk te vjen marre ty ore jugo-shipec ti cekesh ato dit te luftes e para luftes qe ishit ne pushtet se
por jugo-shipecat skan pas ftyr se edhe by.th.en e paten shit te shkau
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt