Postuar më parë nga suadabolzano Marke e mire qenka. Hahahahaha. Samsum kam dhe telefonin une Me ka ikur tastiera per pambuk, me falni. Doja te thoja Samsung. E mi mir se ta bij un nji me DHL po firmen e kam Pilips ..upssssssss PHILIPS
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 E mi mir se ta bij un nji me DHL po firmen e kam Pilips ..upssssssss PHILIPS Uaaaa. Po ti rrofsh mi Marke e mire kjo. Ishalla mban mire kjo qe kam derisa te pershendes anetarin e 40.002
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar më parë nga suadabolzano Uaaaa. Po ti rrofsh mi Marke e mire kjo. Ishalla mban mire kjo qe kam derisa te pershendes anetarin e 40.002 Mban mban se si firm esht tull fare ,edhe me pershnet antarin e 40.005
Postuar më parë nga Linda5 Mban mban se si firm esht tull fare ,edhe me pershnet antarin e 40.005 Pse lol u bone 40.005 anetare Hajt pra i pershendesim keto te fundit...
Postuar më parë nga izabella Pse lol u bone 40.005 anetare Hajt pra i pershendesim keto te fundit... Po u bene mi rrushe. Mos ke problem se po dyfishohen keta qe njohim ketu me nga 23 nick Ps: O Linda, shume fantazi kane per nick keto mi gra
Postuar më parë nga suadabolzano Po u bene mi rrushe. Mos ke problem se po dyfishohen keta qe njohim ketu me nga 23 nick Ps: O Linda, shume fantazi kane per nick keto mi gra E kan pjellore trunin ....lum partia qe i ka
Postuar më parë nga Linda5 E kan pjellore trunin ....lum partia qe i ka Te jete kungull valle?
Postuar më parë nga suadabolzano Te jete kungull valle? çfar lloj kungulli thua,se ka dy lloj ...te gjat ne te rrumullaket
Postuar më parë nga Linda5 çfar lloj kungulli thua,se ka dy lloj ...te gjat ne te rrumullaket Bohhhh, rrembullaket me mire
Postuar më parë nga suadabolzano Bohhhh, rrembullaket me mire E po mir 2 te rrumullakta, dhe 1 te gjat ..je dakort kshtu ,se jan shtu shum ne parti
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt