Me e forta e FB eshte se sapo rregjistrohesh edhe ke dhene te dhenat e tua reale automatikisht dalin emrat e disa personave qe ti i njeh ne jeten reale, ne baze te miqve te ndersjellte, ne baze te qytetit, shkolles qe ben e gjerave te tjera te tilla edhe ti mendon se FB qenka i bere per ty edhe te jep nje kenaqesi te mire, edhe kjo kenaqesia e mire qe ndjen kur sheh ne FB nje mik qe ke mbi 10 vjet pa pasur lajme te tija, ka bere qe Fb te perhapej kaq shume sa te behej edhe Mani.kam degjuar edhe nje shprehje, nqs nuk ke facebok nuk ekziston
Ulesh ne lokal me miqte edhe degjon nga tavolina tjeter, bera shok ne Fb filanin,po filani paska FB e gjejna te ngjashme me keto
Gjithsesi une jam pak largpamese dhe kam dyshime te forta per vazhdimesin e FB qe nuk mendoj te jete shume e gjate.
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
Facebook eshte hapur para se te lindje ti.Gjithsesi une jam pak largpamese dhe kam dyshime te forta per vazhdimesin e FB qe nuk mendoj te jete shume e gjate.
Qenke largpamese ti, foli Nostradamus.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Fb eshte nje sit qe ka pasuruar ate qe e ka kriju edhe na e fut ne tjereve,
vetem nje mik kam gjet ne Fb edhe pse kam mbi 700 persona "miq" ne profilin tim,
sinqerisht jam ndjere e rezikuar nga FB, jo kot kam vete aty nje emer te shpifur(preferoj mos ta tregoj sesi e kam )
ka shume llogari ne FB qe nuk jane te personave real, une mund te hap edhe nje llogari me emrin Sali berisha...
AlBaGiRl
E kam un nje me Fatos Nano!! E do?
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
perdorues. c'eshte kjo fjale shfrytezues, apo e folme prej kosove.
Mos beni gafa te vini foto reale aty, foto festash, foto private pasi nuk i dihet kurre.
Perrallat e privacy jane sa per te vene ne gjume, per te mos thene qe ne shqiperi nuk i plas kujt per privacy.
Ikni ne nje profil futini nje shpetim fotove te ndokujt edhe ik beji shantazh.
ky sigurisht eshte vetem mendimi im...
AlBaGiRl
Krijoni Kontakt