Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 65
    i/e regjistruar Maska e anila_gv
    Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54

Njeriu nuk dashuron vetëm njëherë...

E Hapa Kete Teme Sepse Eshte E Vertete Qe Njeriu Gjat Jetes Se Tij Nuk Dashuron Vetem Nje Here.pyetja Ime Do Te Ishte:sa Here Keni Dashuruar Ne Jete Deri Tani?respekte
    Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Une dashuroj cdo dite prandaj numri do te jete no limit
    Dobet, Shume Dobet !!!

PEACE & LOVE

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Nuk mendoj se njeriu dashuron me shume se nje here.

sigurisht qe njeriu dashuron me shum se nje her, jo ne te njejten menyre po prap dashuron. po ama vetem nje eshte ajo hera qe te shkund mire nga vendi dhe asaj i perket cdo frymemarrje, cdo tingull, cdo second ... me pak fjale gjithcka

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga anila_gv
    E Hapa Kete Teme Sepse Eshte E Vertete Qe Njeriu Gjat Jetes Se Tij Nuk Dashuron Vetem Nje Here.pyetja Ime Do Te Ishte:sa Here Keni Dashuruar Ne Jete Deri Tani?respekte

Zakoni e do qe i zoti / e zonja e shtepise te flasin te paret.
    Pra hapesja e temes mund ta filloje me pervojen e vet perpara se te mare ate te te tjereve.
    Megjithate po pergjigjem ;
    Njeriu dashuron shume here ne jete dhe cdo here i duket se ajo eshte me e madhja, ajo qiellorja. Por vetem nje here ne jete do te vije momenti(dhe njeriu do ta kuptoje kete sigurisht) kur nga qielli bien rrufe e vetetima dhe nga shpirti i tij derdhen lume poezia dhe kenga per dashurine.
    kjo pra eshte ajo e madhja.
    GEZOJUNI ASAJ.
    MOS E LINI TU SHPETOJE.
    MOS E BRAKTISNI.
    Ajo nuk perseritet me si te tjerat
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    euuuu

i dashuruar skam qen kur edhe me ato qe dal ja one night stand only pra zemren sma ka mar kush qe te them dashuri but pelqim ma kan mar
    Partizoni

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Mashkulli.
    Mbase une jam gabim, mbase jo, por di te them qe kjo eshte e vertete per shumicen. Flas vetem per meshkujt pasi nuk mund te konceptoj femren deri ne kete pike. Pra une them qe meshkujt dashurojne vetem njehere me tere forcen e shpirtit dhe mbesin peng per tere jeten te asaj dashurie. Ne rastin me fatlum ata e perjetojne ate dashuri gjithe jeten kur e kane bashkeudhetare ate dashuri per tere jeten, packa se gjate asaj udhe ka alucinacionet e veta. Ne rastin me fatkeq, kur e humbin ate dashuri, mbesin peng te asaj dashurie pasi meshkujt nuk harrojne lehte, dhe gjate ciklit te jetes perkujtojne castet e fuqishme te asaj dashurie gjigande tashme te humbur.
    Ne jete shfaqen plot dashuri por vetem njera e ben mashkullin te humbase dhe ti verboje cdo arsyetim. Eshte fakt qe meshkujt per hir te asaj dashurie kane bere sfidat me ekstreme qe mendja e njeriut imagjinon.

Femra.
    Femra nga vete natyra e saj eshte nje lozonjare ndienjash pasi kurre nuk kenaqet, sapo shuan kureshtjen me nje mashkull ajo do te provoje nje ndienje te re, nje aventure te re, qe te mbijetoje nen efektin e egos se saj qe te ndjehet e deshiruar.

Dito.

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Mendoj se njeriu dashuron disa here mirepo ne menyra te ndryshme.....
    Mirepo vetem nje here dashuria eshte ajo qe e fut ate person ne shpirtin tend, dhe nuk e len te dale derisa te dal vete shpirti....Pra dashuria e vertete per nje person vjen vetem nje here ne jete prandaj dhe duhet te mbahet fort dhe te mos leshohet.
    "While there's life, there's hope."

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    qe te dy dashurojne me shume se nje here. kujtimet, nostalgjite e me the te thashe jane pune tjeter ato mund te te shoqerojne gjithmone e te te ndihmojne te besh krahasime.
    ketu bejne perjashtime njerez te vecante qe jane goditur ne menyre te vecante nga nje person dhe e mbartin ne zemer gjithmone ate te paafte per te provuar te njejten gje per dike tjeter-zakonisht keto jane dashurite e parealizuara dhe te paezauruara.
    pra me pak fjale jo pergjithesime: ka njerez te cileve u ndodh te dashurojne vetem nje here. dhe eshte shume e trishtueshme te takohesh me nje te tille dhe te te duhet te rrish me te tere jeten nderkohe qe ai akoma vazhdon e dashuron te vetem vajze qe ka dashur vertete.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Nuk Ka Njeri Qe Te Ket Dashuruar Vetem Nje Here Ne Jete
    Sepse Vertet Ka Dashuruar Nje Here Te Pare Por Ajo Dashuri Mund Te Ket Perfunduar Ne Rethanat Qe I Dijne Vetem Te Dashuruarit , Pra Me Kalimin E Kohes Per Te Mbyll Kte Plagen E Vjeter Te Dashurise Se Pare , Takon Dike Tjeter Qe Mund Ta Dashurosh Dhe Lind Dashuria E Dyte , Ndoshta Mund Te Ket Dhe Nje Te Trete .
    Pra Askush Smund Te Thot Qe Ne Jete Kam Dashuruar Vetem Nje Here
    Dashuria E Pare Ska Te Share
    Dashuria E Dyte Te Ngel Ne Fyt
    Lind Dhe Dashuria E Trete Qe Mund Te Jete E Vertet .

Te Dashurosh Eshte Merite
    Te Tallesh Me Dashurine Eshte Krim .

Dashuroni Me Shpirt Me Pasterti Qe Te Gezoni Ndjenjen Qe Te Jep Dashuria
    Sa Me Shume Te Sinqerte Ne Dashuri Dhe Jeta Dashurore Vazhdon Akoma Me Teper Dhe Me E Bukur
    Me Falni Se Dola Pak Nga Tema Ktu

Ju Pershendes .............
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Ndërmjet Lindjes E Perëndimit
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-06-2011, 13:41
  2. Çfarë po ndodh me emrat e fëmijëve?!
    Nga Davius në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 13-07-2010, 06:58
  3. Përse njeriu është i destinuar të vdesë??
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 16:54
  4. Kthimi Kah Zoti
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-03-2006, 18:41
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterë
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •