Close

Rezultati i Sondazhit: Lyon - Barcelona

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Lion

6 18.75%
  • Fiton Barcelona

26 81.25%
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 71
    ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Mos mendoni se Lyon-i do te Luan kshtu edhe pas 3 Muajve jam i sigurt se do te jet me nje form shum me te mir se tashi..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga ReaLFan Lexo Postimin
    Mos mendoni se Lyon-i do te Luan kshtu edhe pas 3 Muajve jam i sigurt se do te jet me nje form shum me te mir se tashi..
    Mos ngaterro Barcelonen e madhe me Realin e lodhur
    Barcelona ka zhvilluar kater takime kunder Lyon-nit, dhe ka fituar tri takime dhe nje takim ka dal barazim.
    Me pak fjale e ka marr me pellemba.... Ndersa Reali e ka pasur keq me Lyon-in.

BARCELONA FITON : CHAMPION- LEAGUE & PRIMIERA DIVISION.... Kete gje e ka deklaruar dhe Lippi.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Ik ti mer ik.Se keshtu the per barcelonen me realin sikur po lunim me Sporting Gijon.Tani vjen na ben deklarata ku do te perhapesh panik .Ik mer dele mbajeni me shkum andej nga kupa mbretit ju.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ik ti mer ik.Se keshtu the per barcelonen me realin sikur po lunim me Sporting Gijon.Tani vjen na ben deklarata ku do te perhapesh panik .Ik mer dele mbajeni me shkum andej nga kupa mbretit ju.
    Ti ose nuk din te Lexon Mir ose nuk shef per te lexuat Ju keni then se Barca do te Fitoj 5-0.7-0 Pastaj kam then un Nuk Keni me Luajtur mee Sporting Gijon qe te shenoni as shum gola dhe ashtu dol voglush...

Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Mos ngaterro Barcelonen e madhe me Realin e lodhur
    Barcelona ka zhvilluar kater takime kunder Lyon-nit, dhe ka fituar tri takime dhe nje takim ka dal barazim.
    Me pak fjale e ka marr me pellemba.... Ndersa Reali e ka pasur keq me Lyon-in.

BARCELONA FITON : CHAMPION- LEAGUE & PRIMIERA DIVISION.... Kete gje e ka deklaruar dhe Lippi.
    D.m.th qe keni fitu 3 Takimet prej 4 kunder Lyon-it tash jeni te sigurt qe do te fitoni???

Ik moree ik
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Ti ose nuk din te Lexon Mir ose nuk shef per te lexuat Ju keni then se Barca do te Fitoj 5-0.7-0 Pastaj kam then un Nuk Keni me Luajtur mee Sporting Gijon qe te shenoni as shum gola dhe ashtu dol voglush...

D.m.th qe keni fitu 3 Takimet prej 4 kunder Lyon-it tash jeni te sigurt qe do te fitoni???

Ik moree ik
    Hahahaah.VOGELUSH UNE???Hajde dalim njehere tetatet ta tregoj une vogelushin.ABUDALLIT ju prish pc do dhe ti pak prishje pc?Ke qef?Po pate me thuaj.Po me ate loj qe beni ju 2-0 ishte mese e mjaftueshme se na derrmuat nga kembet.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Barca e kalon normalisht.Sbesoj se ka shum nevoj per komente.PO e tregon veten ne te gjitha kompeticjonet qe eshte ekipi me ne forme i globit.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Mendoj se do te fiton barca nese luan me kete ritem te futbollit dhe jo kunder lionit po kunder qdo skuadre .
    Shpresojm te mos lendohet asnje lojtar gjat ksaj kohe edhe fitoren e sigurt e kem

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Hahahaah.VOGELUSH UNE???Hajde dalim njehere tetatet ta tregoj une vogelushin.ABUDALLIT ju prish pc do dhe ti pak prishje pc?Ke qef?Po pate me thuaj.Po me ate loj qe beni ju 2-0 ishte mese e mjaftueshme se na derrmuat nga kembet.
    Patem shum Mungesa te Lojtarve dhe Humbem se ti Kishim gjith ather do dilte pak me ndryshe Rezultati... U pa ne sezonin e Kaluar..

Mos thuani tash me pas Halla K... i kishim than mixh se gjithmon ket e thuani kur mbetni pa Fjal..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Real Fan , nuk e di a je mir seriozisht e kam ? apo veq ja fut ,, ik bre vlla futja ka tema liverpol real shko atje miru me realin kshyr bonja ti menden qysh me kalu reali leje barcelonen mos u kap knej pari , ti e din boll mir qe barcelona e shkatrron lyon po kshyr me lshu naj fjal .

Nese kete sezon reali ka qen me mungesa kthe pak memorjen 1vjet pas edhe barca ka qen me mungesa ajt tash mos hi ka el clasico se u mbyll ajo tem mo .

Kthejnu temes!
    Lyon - Barca.

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Lipi trajneri me i mir ne Bot ka then se skuadra e Barcelones eshte skuader me e mir ne bot
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •