me vjen keq per tidozet e juves per kete eleminim si tifoz i ballack me erdhi mire per chelsean
me vjen keq per tidozet e juves per kete eleminim si tifoz i ballack me erdhi mire per chelsean
JO SEKS PARA MARTESE
e pash ndeshjen po me ate bufon qe keni ju qe ri ter pordh ne port
nuk esht gje re ai ri ne port si kur do bej kalendar
portjeri duhet te ri me inat te jet ujk te jet
si pershembull oliver khan kur e shikoje te fuste friken se punonte e mbante porten
jo si bufon ri ne port ter pordh ri te them dicka te kishte juvja portjerin rezerv
do ishte kualifikuar po me bufon as kampionat ska per te mar
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
PO te kishte nje portier tjeter ase njeri gol i chelsit nuk kishte per tu rrealizue
Me errdhe keq per delpieron edhe trazigen gjithashtu edhe per netvet si u vra
Se vertet jan lojtare te mire
Edhe kure juveja e cuan ne serin B keta lojtare i qendruan besnik e nuk iken si kurvat e tjera IBRA me shok
Kisha qef qe keta lojtare te ecin me shum kete vit
SE edhe mosha te ben te veden edhe vitin tjeter dalin do te tjer si titullar
Per te thene te drejten, Juventus, ashtu si dhe ekipet e tjera italiane, nuk jane ne gjendje dhe nuk kane nje grup futbollistesh qe te bejne diferencen ne Champions League. Mesa duket, pas shkelqimit te 5-6 viteve me pare, i ka kapur prape ajo kriza e viteve 1995-2003.
Me vjen keq per Juventusin qe u eleminua mbreme, megjithate, ky eshte futbolli dhe i uroj fat Juventusit vitin e ardshem ne Ch.L. Gjithashtu dua tu shpreh ngushellimet e mia te gjithe tifozeve te Juves.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
thekthi xhi me bo e patem ta hekem , prap une jom i knacet me Juven teper ene atoaaaaa saunde de luj tiket ene me bo te ma zroje tikenen barce jote ose mach. uckes ateher de va mar nonat ene jetajma de vu lo ta dini hahahahahahahaha
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Si pike e pare gjuha shqipe ka dy dialekte Toske dhe Gege kjo e folur nuk eshte e folur dialektore por eshte e folur krahinore (ana e Tetoves) .E shef gje aty nickun tend i nderuar ??? Besoj se jo , jame drejtuar anetarit thekthi dhe eshte pune e jone ajo se ne cfare menyre komunikojme ne te dykeshtu qe te kisha keshilluar qe ne pazar te huaj mos u perzi. Klm
![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt