Une kam deshire te kaloje Inter ama,po beri ate loje qe qe beri ne Itali,me mire mos te nisen fare per ne Angli.
Une kam deshire te kaloje Inter ama,po beri ate loje qe qe beri ne Itali,me mire mos te nisen fare per ne Angli.
Nese Inter shenon mbaron kjo pune, shuem shume fate ne kete ndeshje dhe Inshalla Inter shkon me tej.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Shkurt dhe qarte cunat e manchesterit ne Old Traford do behen te pandalshem, megjithese kete radhe un kisha qejf te kualifikohej interi ai rezultati 0-0 dhe ajo loja e dobet len shume per te deshiruar.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Me brek neper stadium, apo si do qe te jete, ska problem vetem kaloni kete Manc.J se i urej klubet angleze.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
interi do te mjaftohet vetem me nje gol ndaj mancesterit dhe sigurohet kalimi per me tej.
mancesteri nuk i njeh mire italianet qe kan 7 dredheri dhe nje trimeri.
vari leshte
...ahahahahha
interi ??????? a hahahahaha....shum te dobet , a jan ata qe mbreme ja futen 3 gola nji ekip e kam harru se kush ken .
e mandej te lauj me MnU. hahahahah sa qesharak jan edhe pos kesaj jan edhe shum te zhgenjyer , se do te humbin ne menyr fatale.
per me i mposht MnU duhet secili lojtar i interit mi ngrene ka 1 ton zhaba (bretkosa)edhe ka 1 ton Breshka (tataruga) hahahahaha...
keta italjanet e gjore larg jan prej futbollit .
Krijoni Kontakt