Close

Rezultati i Sondazhit: Inter - Manchester United

Votues
53. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Inter

26 49.06%
  • Fiton Mancester United

27 50.94%
Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 363
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    bir neno bir ke paskan bere dipllomat a ka shume dipllomate te trashe (pyetje retorike) Kam residence permit ne Angli o tarabosh a di me lexue

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o muahh ca residence ke se smarr vesh une nga keto fjalet e te pasurit
    permit ca dmth kjo
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Do tė thotė qė jam banues nė Angli dhe kam te drejta tė barabarta me shtetasit Anglez.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Do tė thotė qė jam banues nė Angli dhe kam te drejta tė barabarta me shtetasit Anglez.
    jo deri sa te kesh pasaporten angleze!!!! deri ateher angli - shqiperi dhe kthim ke te drjet udhetimi dhe mos na shit pordh ne forum se e dime qe genjen.

paske pasaport sherbimi??? rezidencial permit merr vetem nese je ndonje bir diplomati ok

lexoi pak ligjet dhe na shpjego pak me cfare ke shkuar ne itali per ndeshjen???
    jam kurioz se cfare do shkrush se e shoh sa njohuri paske per pasaportat e sherbimit.

tung bullgaro
    vari leshte

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o muahh ca residence ke se smarr vesh une nga keto fjalet e te pasurit
    permit ca dmth kjo
    ka te drejt te jetoj e punoj vetem ne angli por jo te jet i barabart me anglezet. pasaporta e tyre shkon gati ne te gjithe vendet e botes.
    le te na tregoj pak si shkove ne itali????
    vari leshte

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    shkova ke ryanair.com, preva bilete, shkova ne stanstead, hypa ne avion edhe vajta qe thua ti lol

Residence permit ne Angli marrin te gjithe ata qe kane jetuar per 5 vjet ose me shume

PTS kur na bojne te gjithe si eksperte nderkombetare. Ti dukesh qe nga skuadra qe ke zgjedhur se ca malli je. Residence permit e reja ne Angli jane si patentat dhe pashaportat e reja o bir me te dhena biometrike. Hapi llambat si i ke:

Biles ne stanstead kane vene biometric readers ku ske nevoje te kalosh fare tek officeret e emigracionit po kalon direkt tek keto duke futur karten edhe duke bere skanim te shenjave te gishtave.

Po me cin fol une thuaj, me barinjte. Shko ruaj delet bir mos boj si ekspert per gjona qe sja ke haberin lol

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    hahahahhahahahahhaah kujt i tregon ti keto perralla mer daku???

tregon nje copy te nje residential permit dhe a thua eshte e vertete? njeher thua kam pasaport sherbimi???? pastaj thua jam shtetas anglez??? une kam kunatin qe eshte i martuar me angleze, dhe pasaporta i del mbas dy vjetesh se ne angli duhen 10 vjet per te marr nje pasaport dhe jo pordhet e ketij siper.

coban delesh mos shit dengla ketu se te dalin rrenat rruges.

me lej nga home office ta thashe edhe njeher ku shkon angli, shqiperi dhe anasjelltas dhe jo ne BE.

fshatar mos shit pordh edhe njeher
    vari leshte

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Nuk do 10 vjet po 5 qe te aplikosh per residence permit. Nese martohesh mund te marresh residence permit si kjo me siper po si spouse of a british citizen.

Une nuk jam shtetas anglez sepse skam marre pashaporte angleze akoma. Resident permit do te thote te kesh leje banimi ne Angli

Sa per punen e asaj qe the a eshte e vertete apo jo ajo me siper tregon vetem injorancen tende dhe sa kot flet per gjera qe as nuk i di. Une jetoj ketu ti me tregon mua. Hajde bir hajde.

Te kushtova shume kohe me se koti. Ji i kenaqur me kaq sepse nuk do te kesh me

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Manchester United qė nė Milano tregoj se ėshtė mė i fortė nė shumė aspekte se FC Inter, andaj kualifikimi i tyre mė tutje ėshtė vetėm ēėshtje kohe, dmth duhet tė vij koha e ndeshjes dhe zyrtarisht Man UTD-ja tė jetė njė shkallė mė lartė.
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Nuk do 10 vjet po 5 qe te aplikosh per residence permit. Nese martohesh mund te marresh residence permit si kjo me siper po si spouse of a british citizen.

Une nuk jam shtetas anglez sepse skam marre pashaporte angleze akoma. Resident permit do te thote te kesh leje banimi ne Angli

Sa per punen e asaj qe the a eshte e vertete apo jo ajo me siper tregon vetem injorancen tende dhe sa kot flet per gjera qe as nuk i di. Une jetoj ketu ti me tregon mua. Hajde bir hajde.

Te kushtova shume kohe me se koti. Ji i kenaqur me kaq sepse nuk do te kesh me
    mos o perdridh tani sa andej ketej!!!!!

me residential permit nuk shkon ne itali akoma ben pordh sikur ke qene ne stadium????

ti mund te jetosh ne angli si gjithe shqiptaret e tjere por sa per injorancen tende qe ben sikur shkon ne gjithe stadiumet e botes per te par mancesterin keto thuaji ndonje tjetri more vesh ti xhaxho meqe une qenkam biro!

mos bej kot si i ditur posht e perpjet xhaxho se vet i nxore muhabetet e pasaportes se sherbimit etj etj etj. tani qe dikush merr vesh nga keto pun sperdrishesh sa andej ketej.

pordhac ben mire te besh tifozllik si ne te tjeret jo duke shit mend sikur ke qen ne stadium ne milano ku biletat nuk i marrin dot tifozat e vjeter i marke ti!!!
    vari leshte

Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Manchester United - Arsenal
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 01:45
  3. Manchester United - Porto
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 145
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 06:09
  4. Ngjarjet E Fundit Ne Kosove Ne Optiken E Ny Times!
    Nga Gege Toska nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •