bir neno bir ke paskan bere dipllomata ka shume dipllomate te trashe (pyetje retorike)
Kam residence permit ne Angli o tarabosh a di me lexue
![]()
bir neno bir ke paskan bere dipllomata ka shume dipllomate te trashe (pyetje retorike)
Kam residence permit ne Angli o tarabosh a di me lexue
![]()
o muahh ca residence ke se smarr vesh une nga keto fjalet e te pasurit
permit ca dmth kjo
JO SEKS PARA MARTESE
Do tė thotė qė jam banues nė Angli dhe kam te drejta tė barabarta me shtetasit Anglez.
jo deri sa te kesh pasaporten angleze!!!! deri ateher angli - shqiperi dhe kthim ke te drjet udhetimi dhe mos na shit pordh ne forum se e dime qe genjen.
paske pasaport sherbimi??? rezidencial permit merr vetem nese je ndonje bir diplomati ok
lexoi pak ligjet dhe na shpjego pak me cfare ke shkuar ne itali per ndeshjen???
jam kurioz se cfare do shkrush se e shoh sa njohuri paske per pasaportat e sherbimit.
tung bullgaro
vari leshte
shkova ke ryanair.com, preva bilete, shkova ne stanstead, hypa ne avion edhe vajta qe thua ti lol
Residence permit ne Angli marrin te gjithe ata qe kane jetuar per 5 vjet ose me shume![]()
PTS kur na bojne te gjithe si eksperte nderkombetare. Ti dukesh qe nga skuadra qe ke zgjedhur se ca malli je. Residence permit e reja ne Angli jane si patentat dhe pashaportat e reja o bir me te dhena biometrike. Hapi llambat si i ke:
Biles ne stanstead kane vene biometric readers ku ske nevoje te kalosh fare tek officeret e emigracionit po kalon direkt tek keto duke futur karten edhe duke bere skanim te shenjave te gishtave.
Po me cin fol une thuaj, me barinjte. Shko ruaj delet bir mos boj si ekspert per gjona qe sja ke haberin lol
hahahahhahahahahhaah kujt i tregon ti keto perralla mer daku???
tregon nje copy te nje residential permit dhe a thua eshte e vertete? njeher thua kam pasaport sherbimi???? pastaj thua jam shtetas anglez??? une kam kunatin qe eshte i martuar me angleze, dhe pasaporta i del mbas dy vjetesh se ne angli duhen 10 vjet per te marr nje pasaport dhe jo pordhet e ketij siper.
coban delesh mos shit dengla ketu se te dalin rrenat rruges.
me lej nga home office ta thashe edhe njeher ku shkon angli, shqiperi dhe anasjelltas dhe jo ne BE.
fshatar mos shit pordh edhe njeher
vari leshte
Nuk do 10 vjet po 5 qe te aplikosh per residence permit. Nese martohesh mund te marresh residence permit si kjo me siper po si spouse of a british citizen.
Une nuk jam shtetas anglez sepse skam marre pashaporte angleze akoma. Resident permit do te thote te kesh leje banimi ne Angli
Sa per punen e asaj qe the a eshte e vertete apo jo ajo me siper tregon vetem injorancen tende dhe sa kot flet per gjera qe as nuk i di. Une jetoj ketu ti me tregon mua. Hajde bir hajde.
Te kushtova shume kohe me se koti. Ji i kenaqur me kaq sepse nuk do te kesh me![]()
Manchester United qė nė Milano tregoj se ėshtė mė i fortė nė shumė aspekte se FC Inter, andaj kualifikimi i tyre mė tutje ėshtė vetėm ēėshtje kohe, dmth duhet tė vij koha e ndeshjes dhe zyrtarisht Man UTD-ja tė jetė njė shkallė mė lartė.
My silence doesn't mean I am gone!
mos o perdridh tani sa andej ketej!!!!!
me residential permit nuk shkon ne itali akoma ben pordh sikur ke qene ne stadium????
ti mund te jetosh ne angli si gjithe shqiptaret e tjere por sa per injorancen tende qe ben sikur shkon ne gjithe stadiumet e botes per te par mancesterin keto thuaji ndonje tjetri more vesh ti xhaxho meqe une qenkam biro!
mos bej kot si i ditur posht e perpjet xhaxho se vet i nxore muhabetet e pasaportes se sherbimit etj etj etj. tani qe dikush merr vesh nga keto pun sperdrishesh sa andej ketej.
pordhac ben mire te besh tifozllik si ne te tjeret jo duke shit mend sikur ke qen ne stadium ne milano ku biletat nuk i marrin dot tifozat e vjeter i marke ti!!!
vari leshte
Krijoni Kontakt