Close

Rezultati i Sondazhit: Inter - Manchester United

Votues
53. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Inter

26 49.06%
  • Fiton Mancester United

27 50.94%
Faqja 22 prej 37 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 363
    Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    kur shef komentimet e interianeve ketu , te hapen zorret sinqerisht.a thua te jene kaq brain-washed nga ekipi i tyre valle?
    po ju mer miopa , sikur skeni pa ndeshje futbolli ndonjehere , qe ma mohoni faktin qe MANCESHTERI si ekip qe lunte ne fushe te huaj , lujti 100 here me mire se interi , ndersa interi , si skuader qe lunte ne fushe te vet , me perngjante me nje ekip i dale prej serise B . aq shume ma shpifi pjese e pare me gabimet e shumta te interit ne kundersulm dhe me nje mesfushe inegzistente fare , sa pjesen e dyte e nderrova kanalin per te pare arsenal-roma. e cte me zene syte andej ? --nje nder ndeshjet me skandaloze te ekipit romak ne historine e tyre si ekip . ja bera me vete '' bah aman o Zot me ca ekipesh paraqitet italia ne europe!! '' .

INTERI dhe ROMA kane qene turpi i italise kete 5 vjecarin e fundit.
    Mos te ekzistonte JUVJA dhe MILANI ne itali , nuk do ti ndihej as nami e as nishani italise si kombetare dhe SERISE A si lige.

Ju jeni ajka e keqe e italise qe te kunderrmoni me eren (lojen) tuaj te poshter .

ps: juvja luan sot . nqs juvja paraqitet si interi i djeshem , edhe pse eshte ne fushe te huaj, te njejtat komente do leshoj edhe per juven , edhe pse jam tifoz i cmend i ketij ekipi.

ti paske ike per lesh plako por pkrko ndihme tek psikologu sa seshte vone dhe mos me thuaj qe te thash. Lol nxorre koken qenke tifoz i cmendur per juven prandaj ben postime te tilla pa pergjegjshme/ Qef kam te fitoje juve sot se eshte skuader italiane por mesa shifet do e shqyejne fare juven

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    E kemi pshurr trecerkun e Milanos duke nisur qe nga Piazza Duomo e deri ke San Siro. Me shume kemi pshurr interistat qe rrijshin e na shifshin kur kendonim ke Piazza. Ishin mbledh si gardh edhe na shikonin si te habitur. Ju kenduam edhe kenge. 'Keni ardhur vetem te shikoni Manchester United' edhe 'San Siro nuk mbushet kurre plot nese nuk luan Manchester United'.
    Ta sugjeroj te iksh te kerkosh ndihme profesionale sa nuk eshte vone. Jeni bo si doktorre futbolli me mendte tuaja. Prit te maroj dhe neshja kthimit atehere hajde e bej postime pa pergjegjshem.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga MICHI Lexo Postimin
    ti paske ike per lesh plako por pkrko ndihme tek psikologu sa seshte vone dhe mos me thuaj qe te thash. Lol nxorre koken qenke tifoz i cmendur per juven prandaj ben postime te tilla pa pergjegjshme/ Qef kam te fitoje juve sot se eshte skuader italiane por mesa shifet do e shqyejne fare juven
    o leshko une kam bere mbi 100 postime rreth juves. nuk e kam nxjerr koken tani , por atehere kur ti i bije me luge ala asaj . nejse.
    eshte e kot te besh debat me tifoz temporial.

salut o tufi .

i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Ala ju diskutoni per skuadren e Interit edhe ate legenin morinion nuk e pat se kush ishte Interi bashke me ate prestituten si si rrin e leh kot

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    O akrepo perdor ndonje presje ose pike se na hoqe trunin

Respekt per Manchesterin dhe lojtaret e saj.Me te vertete nje skuader e forte.
    Futbolli anglez eshte ndryshe nga ai italian dhe Manchester nje kundershtar i denje per Interin qe zoteron ne Itali.

Sidoqofte ka akoma nje ndeshje.Futbolli eshte i bukur se ka surpriza.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga leci : 25-02-2009 mė 14:39
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Seriozi Maska e Cun_Serioz
    Anėtarėsuar
    19-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    58
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Jam me se i sigurt ne ndeshjen e kthimit se do e shkatrojm Interin.
    se mos ndodh e kunderta lale mos je kaq i sigurt
    Jam i vogel se njoh friken,rritem trim per republiken !!

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    o leshko une kam bere mbi 100 postime rreth juves. nuk e kam nxjerr koken tani , por atehere kur ti i bije me luge ala asaj . nejse.
    eshte e kot te besh debat me tifoz temporial.

salut o tufi .
    mos u bej me nerva plako se sja vle se po plas na vene ne ball kot e ske as ca bo se je larg. lol

ata bejne leke ti me sha mua ktu ncncn. Se mos kam qen un duke te ndjek postimet ty faik konica
    agagaga.

shnet daku

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Po ai jom une. Gjynof sma ka kap doren tjeter se kisha nje qese me tre birra te tjera. Nuk lejonte policia te shitesh alkol aty rreth e rrotull ke Piazza kshu qe kemi marre qe nga supermarketet nja 20 minuta larg edhe i mbajshim neper qese
    kush ta ka dhon vizen ty mer per ne itali?

boll rrejtet me fotot e montuara ose copy paste!!!!
    vari leshte

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Mourinho rrezikon te denohet nga UEFA
    Mourinho rrezikon nje denim nga per akuzat e mbremshme kunder arbitrit Medina Cantalejo. Mourinho eshte ka deklaruar se arbitri ishte shum protektiv me miqte, dhe qe do ishte i qete per kualifikimin nqs edhe ne ndeshjen e kthimit arbitri do ti ofronte ekipit mik te njejten mbrojtje. "Disiplinaria po shqyrton fjalet e Mourinhos" thot per Reuters nje zedhenes i UEFA

Gazzetta dello Sport
    http://www.gazzetta.it/Speciali/Ital.../Moratti.shtml

Ky kujton se po flet per arbitrat italian qe do me i fut friken. Nuk eshte hera e pare qe sillet kshtu ky. Edhe me nje arbiter tjeter ne ch-l pat fol keq dhe e denun. Ishalla ja kuqin bethen ket her qe mos ti bjer me ne mend te llapi.
    ti me cfare merresh ne jeten e perditeshme? apo nuk te rrihet pa marr vesh se cfare behet me interin....

le nam or burr
    vari leshte

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    ti me cfare merresh ne jeten e perditeshme? apo nuk te rrihet pa marr vesh se cfare behet me interin....

le nam or burr

lol ai rri tere naten ne comp me serum te varur afer pc se eshte azmatik, tuj kerku artikoj kundra interit. aq i smure eshte po mos harxho germa me te lere te beje ca doje

forca inter

Faqja 22 prej 37 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Manchester United - Arsenal
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 01:45
  3. Manchester United - Porto
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 145
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 06:09
  4. Ngjarjet E Fundit Ne Kosove Ne Optiken E Ny Times!
    Nga Gege Toska nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •