vertet u dashka 1 perkthyes shqip-shqip... po fitoi sonte Inter sonte Morinho do shpallet king of the world...qe sot tv angleze filluan ta pyesin nese ai do te ishte i interesuar te zevendesonte Fergusonin kur te ik(kur te vdes do ik ai)..everybody loves him here...como on Inter ..me pelqen te shof fytyren e Fergusonit kur humbet ..kuq si flamuri Shqiptar
Jam dakord qe arbitri dha nje penallti te paqene. Por ama nuk mund te them qe fitoi prej arbitrit lpool. Nese e ke pare ndeshjen i ke pare edhe rastet e shumta ne fillim te ndeshjes. Lpool filloi fuqishem dhe e rrasi golin (apo mos ke ndonje kundershtim per golin e pare? ). Real pesoi gol dhe prap rrinin te gjithe si te ngrire e nuk luanin. U be 2-0 e huande ramos rrinte. U be tre e prap nuk reagoi.
Real fillonte ndeshjen ne disavantazh keshtu qe nuk kishte shpjegim ai fillim ndeshje i shthurur.
Ajo barca ime shkoi dhe luftoi ne Anfield ne 2007 kur shkonte me nje disavantazh 1-2. E kontrolloi gjithe lojen dhe e fitoi , pavaresisht se u eliminua me gola jashte fushe ( Ronaldinho i ra shtylles ne fund nese e ke ndjekur ate ndeshje). Po te eliminohej edhe Real ne ate menyre , pra te eliminohej me krenari dhe me loje te bukur do ti hiqja kapelen , por une nuk mbaj mend asnje aksion te Real mbreme. Mire Lpool beri penalltine prej arbitrit , po sulmi shterpe i Realit ca beri?
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Aiii se harova ngushllime tifozeve te Realit dhe Urime tifozeve te Liverpoolit.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Do doja qe liverpoolit te i bie Manqesteri ne fazen e ardhshme te Ch.l dhe ta ndaj per gjysme Manqesterin me nje Quatro te llojit te se mbremshmes,ku edhe po ti kishte Reali 15 lojtar ,asesi nuk do bente asgje.
Ps: Te mos gezohet shume Barca ,perderisa te Eliminohet Liverpooli , Sepse vetem ateher kur te eliminohet Liverpooli mund te gezohet se per ndryshme mund ta emitoj Realin![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 11-03-2009 mė 15:05
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Krijoni Kontakt