bye bye real ***-rit
kete vit mbeten pa asgje,shendosh viti i ardhshem .....
4-0 kuku si me lujt liverpoli me pirokin ahahaha piroku esht nje fshat ne tetove hahhah
bye bye real ***-rit
kete vit mbeten pa asgje,shendosh viti i ardhshem .....
4-0 kuku si me lujt liverpoli me pirokin ahahaha piroku esht nje fshat ne tetove hahhah
Hahahahahahahahahahahahaha Ti je per estraden e Ballshit !
Barcelona do i fusi gjithe Europes ..... gishtin. Ka mbaruar champions - league. Eshte fituar nga Barcelona qe pa filluar akoma.
Sa per Lyonin.... Prit gomar te mbij bar, bari mbiu dhe u tha..... Por gomari bar me sy s'pa.
◄█ Barcelona e MADHE █►
kto u degjeneruan fare boo. qekur i mundi juve dy her e kam ditur qe skane gje ne terezi
2 golat e pare ishin kot, por prap se prap liverpoli ishte i kualifikuar.
Jan ekip i papermbajtshem dhe shume i shpejte. Ne disa momente mu duk sikur po lozte liverpoli me rrogozhinen dhe jo me realin. Loznin aq qete, aq bukur sa se imagjinoja dot.
Doja te kualifikohej reali por me ate loje qe bene, kot sa vajten ne angli me mire ta humbnin ne tavoline 3-0 duke mos vajtur fare...
Bravo kasilias edhe nje here tregoi qe eshte super portjer megjithese pjesa e tjeter e ekipit lan per te deshiruar.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Hahahahaha , edhe piroki nuk i kishte ngrene 4 gola. Kam nje shok nga piroki dhe eshte futbollist i mire. Reali i ka te tere cope-cope.
Nuk e kuptoj si postoni akoma ne kete teme.
Bim bum bam , deri neser mund te enderrosh se do mundet barcelona. Mbase te ndihmon enderra qe sot te ndihesh me mire pas atij shkaterrimi 4-0.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Ti thuaj kete me mire.... Te iki Barca nga Lyoni.... Sepse te fute leprin ne barke thjesht ideja mos perballet Bayerni me Barcelonen !
Kete uro ti.... Te kualifikohet Barca neser.... E te luaj ne ēerekfinale Bayern - Barcelona...... te kuptosh dhe vleren e Barcelones![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JaCk_DaniELs : 10-03-2009 mė 19:11
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt