a drenic gjithe je kan e gjithe ki me kan ....hahahhaah pak u livdova ...
hahahahahhaha, eh qe po hin ketyne thanjeve e spo kam qare pa e kallxu edhe une nja.
Ketynehere kan vjedh njerzit dru edhe 2 vet tu vjedh dru i mshefshin n'mal, edhe kalun shumart anej... e pan njanin qe esehte tu vjedh dru e tu i mshef n'mal me ardh mi marr ma vone... E keta tjetrin e nxanen qe thon me pele per dore me dru nkrah tu shku edhe ky me i mshef...
Shumaria po e vesin kush ke qaj se mujtem me pa... Ky sditi qka me ju than... e ju tha : Fuk e n'dushk...
Shumari po e vet apet e ti qysh e pate
Ky: Edhe une fuk mas tina...
Pat e s'pat lidhje me temen, ka lidhje me drenicen ky tregim :P
Nuk i ke lavdu por ke thene te verteten.Drenicaret jane kon trima qysh ne kohen e turkut e deri ne luften per clirimin e kosoves.Aty qe thelbi i UCK.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Ni i rimonishtas e ēon ni dhi te doktorri i gjave
Kur kthehet ,e shoqja p'e dvete?
Ēka t'tha doktorri per dhi .Tha se e kane kape nervat!
Ēka po i bje kjo?
E ka Kape merzia e madhe.
M'i marrte t'ligat ai doktori po ēfare nervash a merzishe ka kjo Dhi kur s'ka as vjehrri as kunet ?![]()
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
te falemnderit
Lexues, je i denuar edhe nje ēaj me ma sjelle, e edhe kqyre me te forte ah,ahahah
ani shihe buke misri, jo mos deshe me filluar buke misri e perzier me kete, e pjekur ne furre..hajde ti, ama edhe ai projekti i danimarkes me ka befasuar.
pershesh o shoki, pershesh i thone edhe ate ne tera vendet ku bukes i thone buke, e qumeshtit - tamel![]()
Z.Salihaj Pershendetje
Veli Deva, me 1953 ishte Sekretar i Komitetit te Partise ne Drenice,shkone n'Komune t'Drenasit,t' kontrolloj si po shkojne punet rreth planit ndertimor.I kretikon rrebte te gjithe ata qe,me qellim, apo pa qellim, e kane vonuar perfundimin e prejektit.
Kryetari i komunes po i thote. Na falni shoku Veli se,siē thone kendej prej nesh, ''kush punon edhe gabon''! Velia edhe prej nesh thone keshtu ,po ti lume shoqi, s'ke gabue tuj punue,po ke gabue tuj NDEJTE.
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Krijoni Kontakt