Close
Faqja 103 prej 141 FillimFillim ... 35393101102103104105113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1406
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Te nderuar vizitore te temes, e nderuar Fitnete

Une nuk dija per historine e Mjellmes-vajze. Une mendova qe ti e kishe perdorur figurativisht sic bejne te gjithe ata qe kane ndier bashke me Drenicen gjate ketyre viteve. Tani e kuptova ate qe ti ke dashur te thuash..... Megjithate aty nuk kishte dicka te keqe, te thene me qellim. Sa pashe te nje tjeter teme, Mjellma ka vdekur vec fizikisht........ Kerkoj falje gjithashtu nga hapesi i temes qe e prisha rendin,qe po mbahej kaq mire ketu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 04-05-2011 mė 06:27

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Dashuria mbi tė gjitha

Si burrė ode dhe si burrė i Odės sė Drenicės, jo qe ndihem krenar, por, edhe mbarėm shumė kur kjo odė ka marrė epitet burrėror (edhe gruaja ėshtė burrėreshė), epitet pėr tė mirė, epitet pėr DASHURINĖ ndaj Atdheut shqiptar dhe ndaj ēdo shqiptari, duke i respektuar mysafirėt. Shkėmbimi i mendimeve nė mes tė Anitės 340 dhe Finete-s, tregon se sa besnike ėshtė Oda e Drenicės PĖR MIQĖ TĖ MIRĖ DHE TĖ MBARĖ. Ne tė gjithė e dimė se “pyll pa derr nuk ka!” Por, atje ku Oda dėgjohet, aty ka freski, kthjelltėsi dhe ēfarė ėshtė mė e rėndėsishme DASHURI!!!

Pėrshėndetje tė dashur miq, vizitorė tė odės drenicake.
    Ju pėrshėndes pėrzemėrsisht dhe njėherėsh ju falėnderoj nga zemra pėr korrektėsinė qė keni treguar. Mė ka bėrė pėrshtypje ēdo shkrim juaji, nė tė cilėt unė kam parė njė pėrgjegjėsi dhe njė respakt ndaj tjetrit.
    Unė me vėmendje kam lexuar ēdo shkrim tuajin.
    Vazhdoni edhe mė tej. Argėtim tė kėndshėm!

Juaji,
    Adem Gashi, Danimarkė
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

Mos ec pa kry!!

Ishin kan tre vllazni marak ne gjueti kur njani dilke me gju 2 tjert rrishin ne shpi
    dul vllavi i madh me gju edhe ekish pas hetu arushen qe a fut ne shpell edhe
    shkon i thir vllaznin thot vllazen arushen e kom hetu filan shpelle merrni konopt
    e hajde shkojme ta nxerrim arushen kur afrohen te shpella vllavi madh ju thot
    vllaznive un po lidhna e po leshona ne shpell kur ta livriti konopin ngrehnum se ja kom ngjit arushes kur hyri aj pas pak minutash e ngrehi konopin kur e nxurren dul vllavi pa kry ja kish pa hanger arusha kryt kta vllaznija ne mes veti than A pat vllavi kry kur e leshum ne shpell?Hajde bre shkojme te nana ta vesim a pat vllavi kry me veti ..
    Kur shkun te nana e veten, Nan a pat vllavi madh kry me veti kur dul me gju nana ju pergjigjet vallahi bre sot ne mengjes kur dul e di qe ja kom dhan ni sahan me perrshesh me tamel e ka hanger e a e ka pas kryt a jo me veti nuk din gja nana!...

Nuk e di kta udheheqt tan a kan kry me veti a jo veq pom doket ka me ju met kryt ne shpell se jan tuj hec pa kry.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardangashi : 11-11-2011 mė 12:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Pushka e ka pasur kohen e vet. Kur ka pasur nevojė pėr te, djemt tonė e un bashk me ta kemi udhėtuar dyzetepesė deri pesėdhjetė orė pėr tė marrė njė kallash nė Tropojė, duke i kaluar minimum dy prita serbe nga Glloxhani e deri nė Tropojė.
    Paraprakisht kam lexuar broshurėn e Hidajet Hysenit me titullin "pushka amanet".
    Pas lufte ja se ēfarė i shkrova Hidajetit : "Pushka e amanetit ngeli mbi oxhak, ajo e Tropojės e lau shkaun me xhak!" Ata qe i njoh unė, as qe e kanė pėrdorė pushkėn qe e kan fshehur mbi oxhak, siē thotė Hidajeti. Kėshtu qe edhe sot jam kundėrsharė i madhe i atyre qe mbajnė armė. Ēdo armė ilegale qe bahet sot ėshtė synonim i armėve qe mbaheshin gjatė kohės sė okupimit pėr tė qeruar hesape me vėllaun e vet. "Sėpata nevoitėt kur shkon nė pyllė" O! Dashamir imi Roi.
    Sa pėr qifteli tani ėshtė koha mė e volitshme se kurrė herė mė parė.
    qetu nuk jam dakort me ty i nderuar sepse ka x raste qe jan vjedhur jan maltretu jan dhunu nga personat e pa njohur shum familje ne kosove vetem se e kan ditur fare mire se skan arme ne ato shpija kuburja asht muri i shpis ajo shpi qe ska arme sasht shtepi mendimi im personal mire po arma duhet te mahet siq i ka hije jo te din edhe femija se qka ka ne ne shpi me respekt per te gjith

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    qetu nuk jam dakort me ty i nderuar sepse ka x raste qe jan vjedhur jan maltretu jan dhunu nga personat e pa njohur shum familje ne kosove vetem se e kan ditur fare mire se skan arme ne ato shpija kuburja asht muri i shpis ajo shpi qe ska arme sasht shtepi mendimi im personal mire po arma duhet te mahet siq i ka hije jo te din edhe femija se qka ka ne ne shpi me respekt per te gjith
    Pushka e amanetit ngeli mbi oxhak, ajo e Tropojės e lau shkaun me xhak!"...kudo ne ksove edhe ne SANXHAK ...! mi kujtove Kėnget e Lirisė...perseri...ēanim m lote ne sy, normal, nese e ke lexuar kete kuptohet frika ka ikur ...patjeter ! E pershendes oden e mbare te drenices...shendet e ia kalofshi nje dite te mbarė !
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Arma policit dhe ushtarit!

Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    O i nderuari "dardangashi"! Qe pari po ta uroi festėn e madhe tė kombit shqiptar, i pritsh njėqind tjerė ashtu si ta don zemra e ta thot mendja.
    Sai pėrket armės, pleqtė kanė thėn "aq sa e ka grykėn, aq e ka kimeti"! Njė ditė kur me ka "hidhruar" hanmi jem, me ja "kėputė kokėn me dhėmb" frikohesha mos po me ngelin dhėmbėt nė fytin e sajė! po si te kisha pasur atė "ngrendreqi" nuk dij ēfarė kisha bėrė ( a me vėra ? A mos me vra?) Shyqyr shpėtum qe tė dy se dyzet vite nuk jemi fjalosė, e atė ditė me erdh me do fjalė tė njė vejushe. Andaj, e pėrserisė shyqyr qe nuk kam pasur nė shtėpi armė. Njėkohėsisht nuk dėshiroi qe askush mos ta mbaj edhe askujt nga gjinia shqiptare mo i nevoitet kurr.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Urime festa e 99 kombtare!!!

I thoshnin"! "Drenica e kuqe"! Po or burr i malsisė ja kan pėrzi pak edhe me tė zezė, ndofta nuk do mtė hidhėrohet Drenica e kuqe qe ja kanė przi pak "torllabuqin" Mirėpo mbi tė gjitha unė ja uroi Dranicės festėn e madhe kombtare e ne veēanti tė gjithė forumistėve tė sofrės sė Drenicės Pasi qė jam prezent nė kėtė sofėr.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    O i nderuari "dardangashi"! Qe pari po ta uroi festėn e madhe tė kombit shqiptar, i pritsh njėqind tjerė ashtu si ta don zemra e ta thot mendja.
    Sai pėrket armės, pleqtė kanė thėn "aq sa e ka grykėn, aq e ka kimeti"! Njė ditė kur me ka "hidhruar" hanmi jem, me ja "kėputė kokėn me dhėmb" frikohesha mos po me ngelin dhėmbėt nė fytin e sajė! po si te kisha pasur atė "ngrendreqi" nuk dij ēfarė kisha bėrė ( a me vėra ? A mos me vra?) Shyqyr shpėtum qe tė dy se dyzet vite nuk jemi fjalosė, e atė ditė me erdh me do fjalė tė njė vejushe. Andaj, e pėrserisė shyqyr qe nuk kam pasur nė shtėpi armė. Njėkohėsisht nuk dėshiroi qe askush mos ta mbaj edhe askujt nga gjinia shqiptare mo i nevoitet kurr.
    GEZUAR FESTA E PAMVARSISE TE GJITHĖ KOMBIT SHQIPTAR !
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

GĖZUAR 28 NĖNTORI - DITA KOMBĖTARE E PAVARĖSISĖ

Me kėtė porosi:

* Qė viti 2012 tė shpallet Viti i Pavarėsisė ( nėse nuk shpallet nga qeveritė tona, ne fundja ta kemi nė shpirtin tonė dhe tė punojmė pėr ta bėrė Shqipėrinė )

* Qė ne si popull duke ditur se rreth e qark kemi qė nuk na duan tė mirėn, andaj tė vetėdijėsohemi e mos tė kemi armiqėsi ndėrmjet veti, sepse asnjė armiqėsi nga jashtė nuk mund tė jetė mė e dėmshme pėr ne se ajo ndėrmjet veti.

* Mos tė bėhemi idhujtarė, mos tė krijojmė idhuj - individė, sepse individi karshi ēėshtjes madhore ėshtė fort i vogėl. Kjo na ka kushtuar, po na kushton e do tė na kushtojė edhe nė tė ardhmen po vazhduam kėshtu.

* Mos tė bėhemi militantė fanatikė partiakė dhe me kokėfortėsi t’i shėrbejmė edhe tė keqes pėr hir tė militantizmit.

* Qė tė zhduken krahinorizmat me tė vetmin qėllim qė tė jemi sa mė tė bashkuar, sepse vetėm kėshtu i shėrbejmė asaj qė na ka munguar qe 100 vjet.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •