Close
Faqja 92 prej 141 FillimFillim ... 42829091929394102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

E kam mėrzi politikėn!

Por pasi qe jemi nė Odėn e Drenicės, po e japi njė kėshillė qe ja vlen, besoi se dikush nė odė ka dikend tė vetin atje "lartė" e ja tregon mendimin tim.
    Mė vjen ēudi, pse nervozohen shqiptarėt nė tėrėsi e sidomos udhėheqėsit tonė siē janė Hashimi, Sala, Bamir Topi etj? Unė jam i bindur dhe besoi se ėshtė mė se e vėrtetė qe, kėtė luftė tė tėrėsishme nga Sllovenia e deri nė Kosovė serbi e ka shfrytėzuar jo vetėm pėr tė dominuar si sundimtar nė Ballkan, por edhe pėr tė shfrytėzuar rastin qe tė pasurohej me veprime tė poshtra qe njeh njerėzimi. Njė nder kėto veprime tė poshtra ėshtė edhe shfrytėzimi dhe trafikimi i organeve njerėzore. Ėshtė qeshte kohe kur kėto gjėra do dalin nė pah. Andaj vetėm durim dhe syqeltėsi qe tė gjinden ekspert tė devotshėm dhe me provojė tė madhe nga ana e udhėheqėsve shqiptar, pėr ti demaskuar tė gjitha kėto trillime. Andaj preferoi ; qe mos tė ngrysen, mos te nervozohen, nė mėnyrė tė qetė dhe duke u qeshur tu pėrgjigjen kėtyre marifeteve parahistorike tė Serbisė dhe Evropės. “Uji flenė e shkau nuk flenė”! Fjalė e urtė popullore shqiptare. Serbi nuk ėshtė punėtor, serbi ėshtė shpifės dhe atė shpifės qiellor. Pėr ndonjė gėnjeshtar ne thojmė: “Hajt allahile mos rrej hava, por rrej pėr tokė!” Serbi rrenė hava se ka pasur pėrkrahės Evropėn.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    ahhahhaha a mos u kan nga drenica qekjo nuse se pom doket ana e drenices veq mish kishin qef respeky per te gjith
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Dardan, gashjan Ti e gashjan unė, po projekti po me duket se ėshtė gash, sepse kur po tė pėrmend kėtė fis, po e thotė me plotė gojė fjalėn gash!
    Nuk di sa ke mundur me pėrcjellė nė tėrėsi kėtė forum, por vitin e kaluar; unė, prishtinasja, Adem Gashi dhe tė tjerėt, ua kemi luajt naret lojės sė kapuēave. Kėshtu qe unė jam gati tėrėsisht i konsumuar. Nėse gjeni ndonjė motiv, pėr tė vazhduar kėtė lojė, po e fillonim pėrsėri se sa i pėrmendėt tė gjitha i kemi pėr kėtė dimėr. Inshalla na prinė shėndet i mirė e kalojmė ashtu si na donė zemra.
    hehehe nuk ka kohe te madhe qe jam regjistruar edhe jam gezu pa mas kur kam has ne ni forum si ky ..
    e te puna e gasshjanve,kish pa than Mreti ne kohe te veta
    "Sa her ngusht kem pas qellue djemt e gashjanve na kan shliru ...
    ju pershendes perzemersisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

sa i perket politikanve

Por pasi qe jemi nė Odėn e Drenicės, po e japi njė kėshillė qe ja vlen, besoi se dikush nė odė ka dikend tė vetin atje "lartė" e ja tregon mendimin tim.
    Mė vjen ēudi, pse nervozohen shqiptarėt nė tėrėsi e sidomos udhėheqėsit tonė siē janė Hashimi, Sala, Bamir Topi etj? Unė jam i bindur dhe besoi se ėshtė mė se e vėrtetė qe, kėtė luftė tė tėrėsishme nga Sllovenia e deri nė Kosovė serbi e ka shfrytėzuar jo vetėm pėr tė dominuar si sundimtar nė Ballkan, por edhe pėr tė shfrytėzuar rastin qe tė pasurohej me veprime tė poshtra qe njeh njerėzimi. Njė nder kėto veprime tė poshtra ėshtė edhe shfrytėzimi dhe trafikimi i organeve njerėzore. Ėshtė qeshte kohe kur kėto gjėra do dalin nė pah. Andaj vetėm durim dhe syqeltėsi qe tė gjinden ekspert tė devotshėm dhe me provojė tė madhe nga ana e udhėheqėsve shqiptar, pėr ti demaskuar tė gjitha kėto trillime. Andaj preferoi ; qe mos tė ngrysen, mos te nervozohen, nė mėnyrė tė qetė dhe duke u qeshur tu pėrgjigjen kėtyre marifeteve parahistorike tė Serbisė dhe Evropės. “Uji flenė e shkau nuk flenė”! Fjalė e urtė popullore shqiptare. Serbi nuk ėshtė punėtor, serbi ėshtė shpifės dhe atė shpifės qiellor. Pėr ndonjė gėnjeshtar ne thojmė: “Hajt allahile mos rrej hava, por rrej pėr tokė!” Serbi rrenė hava se ka pasur pėrkrahės Evropėn.
    . Nuk i besohet premtimit tė atij qė premton shumė.
    nje fjal e urt popullore ..e kta politikan po na premtojne shum e me siguri qe jan genjeshtra te tyre ndaj popullit zoti i drejtoft kta politikan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    - Ishin kon pas tubu do burra ne drenic me mbajt ni kuvend, aty qellon edhe azem bejta edhe fillojne burrat mu mledh ne od edhe azemi e zen vendin ne kry te oxhakut,njani pi thot Azem bejt a po guzon mu ul ne at vend a?qe besa thot Azemi ne qoftse asht puna te guzimi kush si ma zen kit ven ska. nisin mu tubu njerzit edhe kur hyn ni plak e pa qe azemi e kisha zan venin e madh ne od e pi thot Azme koke ul ne ven te madh ,po i thot Azemi jam ul pse?plaki i thot ani du me ta ba ni te vetne Sa her des njeri? si ja ka ba kit pytje Azemi fill u qu ne kam edhe u quditen edhe krejt burrat e odes se nuk e dishin se qka ka Azemi edhe po thot azemi kqyrne burra:nese e lyp oda burrin e meqem e fjal te burrav qe ku e pasni RAMADAN SHABANIN.e nese e lyp oda njerin me shkoll qe ku e paskemi HASAN PRISHTINEN,e nese e lyp oda trimin per mi ndreq punt me pushk qe tha ku jam une azemi qysh ish plot rrathet me fishek tha per trimeri e luft une jav kry me shokt e mi

porosija: ēdo detyr i lyp njerzit e caktun edhe oda i ka renet e veta e rregullat e veta.

e sa i perket politikes ne kosove pom doket se ja kan ba si azemi qe a kan trim po venin ne ball ogjaki se ka pas! Trim po a i mequm sa kan ,ka pas tjer qe ka pas edhe mat mequm e duhet me jav dhan fjalen-"nese je trim dhe din te luftosh nuk do te thot qe din ta udheheqesh edhe nje popull te ter"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardangashi : 17-12-2010 mė 19:24

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Trimi i mirė kurrė nuk ngutėt...!

Pėr Oso Kukėn kanė thėnė: “Trimi i mirė kurrė nuk ngutėt, prej burrėrie e jo prej tute!” Ne tani pėr tani jemi duke krijuar shtet. Kėtė krijim tė shtetit, mund ta krahasojmė me ndėrtimin e shtėpisė. Shtėpia duhet tė jetė funksionale, ndėrsa estetika dhe bukuria e kanė fjalėn e fundit. Funksionaliteti kėrkon mjeshtėr tė hollė e shumė tė menēur tė te gjitha profileve siē ėshtė muratori, mjeshtri pėr suvatim, elektricisti, instaluesi i ujit etj. Pėr tė qenė funksionale shtėpia, ēdo mjeshtėr duhet tė bėjė punėn nė mėnyrė tė pėrkryer sa i pėrket profesionit tė vet. Atėherė shtėpia do ndėrtohet ashtu siē e kėrkon destinomi i saj funksional dhe pa pengesa gjatė jetės sė njeriut qe jeton nė te. As njė mjeshtėr nuk guxon tė bėjė asnjė lėshim pėr hir tė dėshirės sė ndonjė personi qe duhet tė banoi nė atė shtėpi.
    Edhe shtetin e ndėrtojnė vetėm e vetėm ekspertėt e profesioneve pėrkatėse tė cilėt duhet punuar me njė pėrkushtim tė madh, duke mos lėshuar pe fare nė dėm tė krijimit tė shtetit, pėr tė ja plotėsuar dėshirėn individit, grupit apo kombit tjetėr. At gabim jo qe po e bėnim ne, por edhe mė shumė ndėrkombėtarėt, tė cilėt janė ardhur tė na monitorojnė dhe ndihmojnė nė ndėrtimin e shtetit.
    E pra, burrat e odės sė Drenicės! Populli i jonė shqiptar thotė: “mos bėnė ēfarė ta kana, se tė gjen ēfarė s’ta kana!” Njė ditė do vjen ēdo gjė nė vend tė vet, edhe vet aktorėt e kajtjeve do ēuditėn se si kanė gabuar dhe ja kanė ngadalėsuar jetėn e krijimit tė shtetit, apo ma mirė me thėnė bashkimit tė trojeve etnike. Sepse as neve nė Kosovė, as serbėve nė Serbi e as Shqipėrisė nė Shqipėri nuk i konvenon tė krijohen disa shtete nė Ballkan nga populli shqiptar. Disa herė e kam pėrmend dhe po e pėrsėrisė citatin e filozofit tė madh kinez Konfuēie: “Ēdo shtet i kufizuar me kufi etnik, ėshtė shtet natyral dhe i qėndrueshėm”. Po ashtu: “Ēdo shtet i kufizuar me kufi politik, ėshtė shtet artificial dhe i pa qėndrueshėm!” Kėtė formė tė fundit si shtet e ka pėrjetuar vet Jugosllavia!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

E vėrtetė dhe e argumentuar!!!

Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    hehehe nuk ka kohe te madhe qe jam regjistruar edhe jam gezu pa mas kur kam has ne ni forum si ky ..
    e te puna e gasshjanve,kish pa than Mreti ne kohe te veta
    "Sa her ngusht kem pas qellue djemt e gashjanve na kan shliru ...
    ju pershendes perzemersisht
    “Bashkėkohanikėt e Kosovės e Metohisė 1850” Libėr i botuar nė Novi Sad shkruar nė gjuhėn e vjetėr serbe, me shkronja cirilike, gjen materialin argumentues se si mbreti i turkut nė masė tė madhe ka pėrkrahur djemtė e Gashit.

“Bashkėkohanikėt e Kosovės e Metohisė 1850” Libėr i botuar nė Novi Sad shkruar nė gjuhėn e vjetėr serbe, me shkronja cirilike, gjen materialin argumentues se si mbreti i turkut nė masė tė madhe ka pėrkrahur djemtė e Gashit.
    Azem Bejta, po e flet ni fjalė
    Luboveci gjithmonė jem kanė,
    gjithė jem kanė, besa kem liftue
    djemt e gashit mė kanė nimue
    sa herė ngusht qė jam qillue.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 18-12-2010 mė 16:47
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

Sa i perket bashkimit me shqiperi

Pėr Oso Kukėn kanė thėnė: “Trimi i mirė kurrė nuk ngutėt, prej burrėrie e jo prej tute!” Ne tani pėr tani jemi duke krijuar shtet. Kėtė krijim tė shtetit, mund ta krahasojmė me ndėrtimin e shtėpisė. Shtėpia duhet tė jetė funksionale, ndėrsa estetika dhe bukuria e kanė fjalėn e fundit. Funksionaliteti kėrkon mjeshtėr tė hollė e shumė tė menēur tė te gjitha profileve siē ėshtė muratori, mjeshtri pėr suvatim, elektricisti, instaluesi i ujit etj. Pėr tė qenė funksionale shtėpia, ēdo mjeshtėr duhet tė bėjė punėn nė mėnyrė tė pėrkryer sa i pėrket profesionit tė vet. Atėherė shtėpia do ndėrtohet ashtu siē e kėrkon destinomi i saj funksional dhe pa pengesa gjatė jetės sė njeriut qe jeton nė te. As njė mjeshtėr nuk guxon tė bėjė asnjė lėshim pėr hir tė dėshirės sė ndonjė personi qe duhet tė banoi nė atė shtėpi.
    Edhe shtetin e ndėrtojnė vetėm e vetėm ekspertėt e profesioneve pėrkatėse tė cilėt duhet punuar me njė pėrkushtim tė madh, duke mos lėshuar pe fare nė dėm tė krijimit tė shtetit, pėr tė ja plotėsuar dėshirėn individit, grupit apo kombit tjetėr. At gabim jo qe po e bėnim ne, por edhe mė shumė ndėrkombėtarėt, tė cilėt janė ardhur tė na monitorojnė dhe ndihmojnė nė ndėrtimin e shtetit.
    E pra, burrat e odės sė Drenicės! Populli i jonė shqiptar thotė: “mos bėnė ēfarė ta kana, se tė gjen ēfarė s’ta kana!” Njė ditė do vjen ēdo gjė nė vend tė vet, edhe vet aktorėt e kajtjeve do ēuditėn se si kanė gabuar dhe ja kanė ngadalėsuar jetėn e krijimit tė shtetit, apo ma mirė me thėnė bashkimit tė trojeve etnike. Sepse as neve nė Kosovė, as serbėve nė Serbi e as Shqipėrisė nė Shqipėri nuk i konvenon tė krijohen disa shtete nė Ballkan nga populli shqiptar. Disa herė e kam pėrmend dhe po e pėrsėrisė citatin e filozofit tė madh kinez Konfuēie: “Ēdo shtet i kufizuar me kufi etnik, ėshtė shtet natyral dhe i qėndrueshėm”. Po ashtu: “Ēdo shtet i kufizuar me kufi politik, ėshtė shtet artificial dhe i pa qėndrueshėm!” Kėtė formė tė fundit si shtet e ka pėrjetuar vet Jugosllavia!

-Ishum me ni nej ne ni darsum edhe njani ne od po flet thot:kesh gjat luftes ne shqiperi po njerz ma te kqi si ne shqiperi kun nuk pash!!!edhe aty qellon edhe ni plak i mequm edhe kogjo shum e bani nervoz pse aj me kesh shqipnin ne ket menyr
    ,shka bani plaki i tha te zotit te shpis,kqyre mos ma lesho kun me hy ne od se e kam ni muhabet me qit burr si ma keshin shqipnin

edhe plaki po thot:kēyre bre burr mati fjalt kur hyn ne od te burrav edhe ja nisi me ja tregu ni mesele edhe i tha kurr mos e harro :ish pa kan ni mret edhe qdo her mreti kur kishin pa dasht me ndrru venin me qit naj zevends te tina i kish pa marr vendim mi mledh krejt te meqmit me i pre me i myt,edhe jav qet ni kusht jav bjen dy bullica edhe ato bullicat jan si njejt zor asht me i dallu e mreti i thot qyre bisedoni e me tregoni cila bullic asht nana e cila asht e bija edhe e bija ish pa kan ma e madhe me shtat edhe ata nuk ja qellojne e mbreti tan te meqmit i pren e i myt .edhe Mbreti po thot a ka ma najkun mat mequm a mun kush me ma gjet?po pi thojne asht edhe nja po aj large asht e sdi a mujna mi gjet,veē me ma pru thot mreti edhe shkojne e bin at meqmin edhe me te vertet ish kan i mequm edhe po ja ban mreti a ki ni qka ti ka gjet shokt edhe ti si nuk ja qellon edhe ty kam met pre edhe e vet :
    cila bullic asht e nana e cila bija ,ky i meqmi po thot po more let asht e mer e i lidh bullicat e tju hin dajak e i lodh mire e kur u lodhen bullicat si nuk mujten ma me duru e bija shkoj e hini ner nan e nana e shtini kryt ne graxhde edhe i meqmi i tha mretiti qe e gjeta kjo asht e bija e kjo nana .E pa mreti qe koka shum i mequm edhe e bani zevends te tina.

porosija:kur na vrajti na masakroj na rrehi na kalli shpijat e u lodhem nga serbi ku e shtitem kryt!veq te nana ne shqiperi e nuk ban ti perqeshum njerzit ne shqieri se ata jan vllaznit ton

shpersoj qe jam kan i kjart ne kit mesele ma bani hallall se e zgata pak muhabetin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardangashi : 18-12-2010 mė 17:45

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Gahi! aq di aq po shkruaj!

Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    hahahahahahha. hajde gashjan, hajde.
    qe edhe unė njė gati sikur kjo.
    E di se fisi Gash qe unė i takoi shtrihet nė KK tė Istogut (Burimi i sotėm) dhe pėrfshinė kėto fshatra: Uēė, Rakosh, Shushicė, Kėrrninė dhe diē nė Crkolez.

Tė parėt e mi thonė: “Gashi i Uēės ėshtė nė vėllazėri me Gashet e rrethit tė Podujevės dhe Sferka e Gashit. Ndėrsa, me gashet tjerė siē janė tė lugut tė Baranit dhe tė fshatit Lumbardh, nuk kanė kurrfarė afėrsie.

Kėtė temė (muhabet) po e hapi nė Odėn e Drenicės vetėm e vetėm me ditė se a ka dikush njohuri mė tė mira rreth fisit Gash. Mirėpo, assesi me njė tendencė pėr tė bėrė pėrēarje nė mes fiseve siē e kanė zakon njerėzit e nivelit tė ultė qe kanė dėshirė tė bėjnė pėrēarje.

Sa i pėrket pėrēarjeve, mjafton qe faktori mė i fortė pėr atė janė partitė politike dhe pėrcaktimi i personave nė to, ku edhe kėsaj nuk ja kam fare lakmi se, tė gjithė ne jemi shqiptar, njė komb, njė gjak!

Nėse ky muhabet bėnė pėrēarje nė kėtė odė, ju lutem qiteni pėr dere jashtė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    E di se fisi Gash qe unė i takoi shtrihet nė KK tė Istogut (Burimi i sotėm) dhe pėrfshinė kėto fshatra: Uēė, Rakosh, Shushicė, Kėrrninė dhe diē nė Crkolez.

Tė parėt e mi thonė: “Gashi i Uēės ėshtė nė vėllazėri me Gashet e rrethit tė Podujevės dhe Sferka e Gashit. Ndėrsa, me gashet tjerė siē janė tė lugut tė Baranit dhe tė fshatit Lumbardh, nuk kanė kurrfarė afėrsie.

Kėtė temė (muhabet) po e hapi nė Odėn e Drenicės vetėm e vetėm me ditė se a ka dikush njohuri mė tė mira rreth fisit Gash. Mirėpo, assesi me njė tendencė pėr tė bėrė pėrēarje nė mes fiseve siē e kanė zakon njerėzit e nivelit tė ultė qe kanė dėshirė tė bėjnė pėrēarje.

Sa i pėrket pėrēarjeve, mjafton qe faktori mė i fortė pėr atė janė partitė politike dhe pėrcaktimi i personave nė to, ku edhe kėsaj nuk ja kam fare lakmi se, tė gjithė ne jemi shqiptar, njė komb, njė gjak!

Nėse ky muhabet bėnė pėrēarje nė kėtė odė, ju lutem qiteni pėr dere jashtė.
    jo jo aspak nuk e kemi qellimin te dallimi i fisit te gjith jemi vllezer pej qafes te prushit e deri ne mitrovic ni vlla jemi E SA I PERKET fisit tim gash una jam nga sferka e gashit kumuna e klines kojshi me REXHE BAJRAKTART E SFERKES qe jan kan miqt e XHEMAIL OBRIS XHEMAIL OBRIJA ASHT KON DHANDER I SFERKES SE GASHIT JU PERSHENDES TE GJITHVE PERZEMERSISHT nese baj ndonja gabim i pranoj vrejtjet dhe kritikat, te pakten me leni ne ket ode te juajen qe ti shkuni shpouzoret e duhanit edhe e ndegjoj naj fjal te meqme nga burrat e urt dhe te mire hajde u pafshim me hajre

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •