Ngaterrova rrugen,kam hyre gabimisht...
Por besoj e pranoni mikun apo vellain???
Profesor Adem Gashin e pershendes vecanerisht,ju te tjereve gjithashtu.
Tung
Ngaterrova rrugen,kam hyre gabimisht...
Por besoj e pranoni mikun apo vellain???
Profesor Adem Gashin e pershendes vecanerisht,ju te tjereve gjithashtu.
Tung
ku jeni more drenicak ska me drenice valla
edhe un jam nga drenica
pershendes gjith Drenicen heroike, nga Tropoja legjendare....kto dy troje kan qene dhe do ngelen pishtar te jetes dhe lirise se kombit tone.
i/e dashur SystemA
Mirė se erdhe nė odėn tonė
Unė nuk do tė thosha se ke hyrė gabimisht, por, ndoshta, rastėsisht. Dhe kjo rastėsi ndonjėherė thuhet si sahat dhe prej kėsaj ka dalė fjala: "Ē'sjell sahati nuk sjell moti". E them pa mėdyshje: paske pasur sahat tė mirė!
Po SystemA, dera e odės sonė ėshtė e hapur pėr vėllėzirit, pėr miqtė e pėr gjithė njerėzit e mirė.
Tė faleminderit pėr pėrshėndetjen qė mė bėn.
Respekt pėr ty e pėr gjithė njerėzit e mirė,
Adem Gashi, Danimarkė
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
I dashur Homza, mirė se erdhe nga Tropoja Legjendare nė Drenicė. Atje ( nė Tropojė) vėrtet kam hasur nė njerėz tė mirė.
I dashur Homza, unė them se i gjithė populli shqiptar ėshtė njė popull liridashės e heroik. Fundja kėtė e thotė edhe vetė hsitoria ose i njohim edhe vetė. Ne na duhet njė unitet mė i madh qė tė na vejnė punėt edhe mė mirė.
Tė pėrshėndes ty dhe gjithė tropojanėt ( kėtu do ta vecoja Kastriotin )
Me respekt,
Adem Gashi, Danimarkė
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Pershendetje ..
Shpresojme te ia kalojme bukur ne sofren drenicase..
Njė kėndvėshtrim i imi. Oda e Drenicės si dhe ēdo odė nė trojet shqiptare ka pranuar dhe pranon shqiptare dhe shqiptar tė ndershėm, fisnik, atdhetar, tė menēur etj, etj. Por, as atėherė dhe as tani jo qė nuk dėshiron, por nuk ka kohė as qė ka nevojė tė mirėt me njerėz siē i ka shteti ynė pėr momentin, tė cilėt me kuptim tė plot mund tė kualifikohen si vasal. E oda shqiptare nuk ka pranuar vasal kurrė, as qė do pranoi. Nėse i ke lexuar tė gjitha shkrimet nė Odėn e Drenicės, me siguri ke vėrejtur shkrime tė pastra si loti dhe pa etiketuar apo njollosur edhe njė nga anėtarėt e forumit, si dhe pėrfshirjen e gjithė shqiptuarve aty ku gjenden, ama me cilėsi dhe veti qė i kam cekur mė parė.
Krijoni Kontakt