Close
Faqja 62 prej 141 FillimFillim ... 1252606162636472112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Manekenja Lexo Postimin
    .....he...vetem mos thuaj qe nuk qet pushke..
    Po po, syt revolver i paske, dihet qe je prej drenice dhe manekenke...lol !

po te kishim patur edeh shume tjera si ju besoj se do perparoje drenica, spo them se ne jemi te prapambeturn, theme, te jemi te menēur e te ditur e te ruajmi sadopak traditat gojore dhe ne te njejten kohe te emancipohemi, se besoj se humbim vleren e drenices, prekundrazi, mund te mburremi se dijmi te behemi edeh ne te perkryer, apo jo ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Drenica e ka dite qe shllina e martina nuk shkojn bashk por sa here qe ka thirre Atdheu e ka zgjedhe te dyten !!

_-_ Maska e Shtegtarja
    Anėtarėsuar
    02-10-2005
    Vendndodhja
    Tek ura e zallit!
    Postime
    745
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Po po, syt revolver i paske, dihet qe je prej drenice dhe manekenke...lol !

po te kishim patur edeh shume tjera si ju besoj se do perparoje drenica, spo them se ne jemi te prapambeturn, theme, te jemi te menēur e te ditur e te ruajmi sadopak traditat gojore dhe ne te njejten kohe te emancipohemi, se besoj se humbim vleren e drenices, prekundrazi, mund te mburremi se dijmi te behemi edeh ne te perkryer, apo jo ?
    Ehhh ndoshta jam edhe si drenicake,syri s'me trembet per asgje,por nuk jam!Mbrem e thash se jam nga Prizreni!
    Edhe mua si Qerimen (Shoten) me mirte im ate gjithmone pran vetes,dhe gjyshi im shtiu pushke sepse linda mbas 4 vllezerve te mij,e mbas 10 nipa te tij
    Isha vitin e kaluar ne drenice,me la mbresa shume,sidmos tek varrezat Jasharet!
    Pershendetje per Ty dhe Drenices.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    a guzoni me pranue kundershtar a jo erdh ta prishi muhabetin

Citim Postuar mė parė nga shalja1 Lexo Postimin
    a guzoni me pranue kundershtar a jo erdh ta prishi muhabetin
    Mirė se erdhe o shalja1. Oda jonė ėshtė hapur pėr tė gjithė dhe nuk i zgjedhim mysafirėt, d.m.th nuk themi le tė vijnė vetėm ata qė na "lavdėrojnė", pėrkundrazi janė shumė tė mirėpritur edhe ata qė na kritikojnė. Ne nuk i frikėsohemi kritikės.

Respekt pėr tė gjithė,
    Adem Gashi
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Mirė se erdhe o shalja1. Oda jonė ėshtė hapur pėr tė gjithė dhe nuk i zgjedhim mysafirėt, d.m.th nuk themi le tė vijnė vetėm ata qė na "lavdėrojnė", pėrkundrazi janė shumė tė mirėpritur edhe ata qė na kritikojnė. Ne nuk i frikėsohemi kritikės.

Respekt pėr tė gjithė,
    Adem Gashi
    te jeni me real me pak lokalista dhe me shum tolerant ndaj mendimeve qe nuk perputhen me tuajat flm tung

Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    une jam nga mitrovica shal gollaku llapi vushtrrija e prishtina pra edhe ne drenice kame disa shoke po ama aty ne shvarina ku eshte plagos azemi me gjanari e sebis e deri te shtepija e adem jasharit kam qene ne vitn1994 po nuk i kam njohte ataburra po ne ate kohe kishhte qene pake e damtuar oda edhe ballkoni qe shifet prej lvadheve te prekazit po a keni mundesi ne drenic me bere disi per uj se shum veni i mire po shum keq pa uje krejt drenica i kishte punet keq a ka mundesi me pru ujin prej gazivode e me shpetu ate popull e sa i perket ruges ishte rruga nga drenasi ne galice mrekulli po folni pak atyre sulltanave ne prishtin per uje se gjenet ishte me ruge e ndoshta edhe ruga vushtrri skenderaj shtohet e ni her e mir integrohet ai popull qe ka mbete jasht bote jo per deshir te tij pastaj renovoni nje mulli me ere qe kishte qene diku afer galic dhe gjytetin afer zuqakut pra disa kshilla pasi isha ne drenice para nje jave

Citim Postuar mė parė nga Postuar mė parė nga ademgashi_dk
    Mirė se erdhe o shalja1. Oda jonė [B
    (numri shumės)[/B] ėshtė hapur pėr tė gjithė dhe nuk i zgjedhim mysafirėt, d.m.th nuk themi ( numri shumės )le tė vijnė vetėm ata qė na "lavdėrojnė", pėrkundrazi janė shumė tė mirėpritur edhe ata qė na kritikojnė. Ne nuk i frikėsohemi kritikės.

Respekt pėr tė gjithė,
    Adem Gashi
    Citim Postuar mė parė nga shalja1 Lexo Postimin
    te jeni me real me pak lokalista dhe me shum tolerant ndaj mendimeve qe nuk perputhen me tuajat flm tung
    I nderuari shalja1 ( po i bika tė tė them edhe dajė se unė jam nip Koshtove)
    Ke tė drejtė, sepse ishte gabimi im. Ėshtė hera e parė qė i jap vetes tė drejteØtė flas nė numrin shumės. Pra, gjithkush pėrgjigjet pėr vete.
    Po e pėrsėrit: unė mundohem tė mos jem lokalist, unė nuk i vlerėsoj njerėzit nga vijnė dhe pėr mua kurdoherė ėshtė e mirė kritika. Fjala kritikė do tė thotė vlerėsim. Dhe miku ta thotė tė vėrtetėn pa ta bėrė qejfin.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga Manekenja Lexo Postimin
    Aiiiii edhe ti mendova qe shtine pushke per Manikenen njejte sikurse per Qerimen....se per muhabetet e odave kahere i kemi mesuar

SHOTA
    (Poemė nė 12-tė kėngė)

Vajze,moj e vogla,
    nena te kendoka,
    te therritka SHOTA.

Vajze,o moj flutur,
    sa kėnge te bukur
    nėna tė ka thurur.!

Shota ishte lule,
    nje lulez e thjeshte
    rritur neper bjeshke.

Pushkėn dhe lahutėn
    i mbajti gjithmonė
    trimja,Shota jonė.

Vajzė, o moj flutur,
    sa kėngė tė bukur
    nėna tė ka thurur!
    A kendohet edhe me qifteli se shume kang e mire po dojka me dale. Athua Shota ta kishte degjuare ket trimeri ne bishte te qiftelis me siguri kishte qite allti midi mali te qyqavices.

Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427

Smile

Citim Postuar mė parė nga CURRIELI Lexo Postimin
    Drenica e ka dite qe shllina e martina nuk shkojn bashk por sa here qe ka thirre Atdheu e ka zgjedhe te dyten !!
    EDHE TY PO TE SHKOJKA KENGA KESI REFRENI AS TE BETOVENI SE GHJENE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •