Ora 00.00 po afrohet. Ju qė gjithė ditėn keni pritur e pėrcjellė miq mund tė flini. Tash e kam radhėn unė me tė pagjumėt.
Prandaj ju qė keni vendosur tė flini:
Natėnemirė e gjumė tė rehatshėm dhe
ju qė jeni tė pagjumė:
Mirėsevini!
Ora 00.00 po afrohet. Ju qė gjithė ditėn keni pritur e pėrcjellė miq mund tė flini. Tash e kam radhėn unė me tė pagjumėt.
Prandaj ju qė keni vendosur tė flini:
Natėnemirė e gjumė tė rehatshėm dhe
ju qė jeni tė pagjumė:
Mirėsevini!
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
ooooo Mirembrema!!!!
Pershendetje Z.Adem si keni qene keto? po me musafiret si keni kaluar?
Une po paraqitem e para kesaj hereduke iu uruar nje nate te kendeshme ne shoqerin e njerezve qe i doni
Me tmira
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Oooo Pėrshėndetje warning(sh) dhe mirėserdhe. Ti je e mrekullueshme por edhe qė di tė bėsh befasira. Ne tė pritėm mbrėmė, dhe... nuk dole.
Unė mbrėmė pėr tė pagjumėt pata pėrgatitur dy befasi:
1. Lexoje shkrimin nr. 270 tė natės sė kalaur ( bėn fjalė pėr njė kėngė tė bukur, tė cilėn mund ta shkarkosh )
2. Po klikove nė kėtė tufėz (link), nė youtube, do tė tė dalė njė lojė me karta tė cilėn e kam punuar vetė dhe besoj do tė tė pėlqejė.
au paskam harruar ta vė tufėzėn (linkun ). Pra kliko kėtu:
http://www.youtube.com/watch?v=5DH6KZLkfAw
Ne jemi tė pagjumė, ne kudo na gjeni.
Ne tė pagjumėt jemi racė e zgjuar.
Ne jemi tė pagjumė se ka dhe tė pagjumė tė tjerė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-02-2009 mė 19:18
Faleminderit shume Z.Adem loja ishte shume e mire per ta heq mendjen per nje minute nga gjerat tjetra,por kengen nuk e gjeta dot.
Ka qene nje dite shume e ngarkuar per mu e me plote te papritura qe ishin jo te mire,por kjo jete eshte ndonjeher edhe presim me shume e marrin shume pak
Pershendetje per te gjithe e shpresoje qe po ia kaloni mire ne keto ore te vona![]()
Kėngėn mund ta gjesh, po klikove kėtu:
https://www.yousendit.com/transfer.p...32146977d41be5
pastaj hapet njė faqe tjetėr ku lart shkruan
Download File
Poshtė saj shkruan
Muharrem Qena - Kaēurrelja dhe nė tė djathtė nė kėnddrejtė tė verdhė shkruan DOWNLOAD NOW SECURELY
P.S. Sa pėr problemet qė dalin nė jetė, besoj ta lesh lexuar vjershėn "Qindresa" tė Luigj Gurakuqit
Ndėr kundėrshtime s'vyen kurrė me u ligshtue
Mjer ai qė nuk qindron!
Jeta ėshtė e tillė. Nganjėherė duhet lėshuar nė "ler". Besoj kjo fjala e urtė daneze do tė tė ndohmojė. Dėgjoje njėherė kėngėn dhe besoj do tė ndihesh mė mirė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-02-2009 mė 20:19
Auuuuuuuuuu flm shume kishte kohe qe nuk e kisha degju kete kenga
Muharrem Qena e kendon per mrekulli zeri i tij te clodhe
Une pakaqurrela jam po karramelet i hauhauhauhhua
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa. Mė duket se pati efekt tė mirė kjo kėngė. A pate problem pėr shkarkim?
Po,po shume efekt te mire kishte ende duke e degjuar jamMe ndini shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel ka disa dite jam tu u merzit a do te gjeje ne lagjen time esht e nje shitore ku ka oo karramela por kryesoja eshte me punetorja me floket kaqurrela ooo krjet o dredha dredha si ajo ska tjera,ka disa here ne shitore me shohin kinse per karramela, por kaqurrelja kur te me shikoje dal edhe me gjana tjera, ma merr kete ma merr ate dhe kete,ndihmomni shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel ka disa dite kot jam tu prite a do ta gjeje( spo e kuptoj ketu ) hauhauh
Ndersa shkarkimi ishte fare i lehte flm shume
Krijoni Kontakt