Close
Faqja 29 prej 141 FillimFillim ... 1927282930313979129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1406

Tash hyn faza e tė pagjumėve

Ora 00.00 po afrohet. Ju qė gjithė ditėn keni pritur e pėrcjellė miq mund tė flini. Tash e kam radhėn unė me tė pagjumėt.

Prandaj ju qė keni vendosur tė flini:
    Natėnemirė e gjumė tė rehatshėm dhe

ju qė jeni tė pagjumė:
    Mirėsevini!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    ooooo Mirembrema!!!!
    Pershendetje Z.Adem si keni qene keto? po me musafiret si keni kaluar?

Une po paraqitem e para kesaj here duke iu uruar nje nate te kendeshme ne shoqerin e njerezve qe i doni

Me tmira
    !Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!

Mirėsevini tė pagjumė!

Oooo Pėrshėndetje warning(sh) dhe mirėserdhe. Ti je e mrekullueshme por edhe qė di tė bėsh befasira. Ne tė pritėm mbrėmė, dhe... nuk dole.
    Unė mbrėmė pėr tė pagjumėt pata pėrgatitur dy befasi:
    1. Lexoje shkrimin nr. 270 tė natės sė kalaur ( bėn fjalė pėr njė kėngė tė bukur, tė cilėn mund ta shkarkosh )
    2. Po klikove nė kėtė tufėz (link), nė youtube, do tė tė dalė njė lojė me karta tė cilėn e kam punuar vetė dhe besoj do tė tė pėlqejė.

au paskam harruar ta vė tufėzėn (linkun ). Pra kliko kėtu:
    http://www.youtube.com/watch?v=5DH6KZLkfAw

Ne jemi tė pagjumė, ne kudo na gjeni.
    Ne tė pagjumėt jemi racė e zgjuar.
    Ne jemi tė pagjumė se ka dhe tė pagjumė tė tjerė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-02-2009 mė 19:18

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    ... dhe mirėseerdhe!
    Ardhja jote nė odėn tonė ka njė vlerė tė vecantė. Unė i ēmoj shumė suliotėt dhe bėmat e tyre. Prandaj prezenca jote nė mesin tonė ėshtė shumė e dėshirueshme. Tė faleminderit pėr vizitėn. Shpresoj tė tė kemi shpesh nė mesin tonė.

Pėrshėndetje vėllazėrore,
    Adem Gashi
    Drenicė- Danimarkė
    flm shume per vleresimin qe i beni fisit tim, eshte kenaqesi te ndodhesh mes shqiptaresh te mire e te forte, ashtu sikurse jeni ju vllezrit e mi nga DRENICA. ju pershendes te gjithve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    A doni mysafirė oreee! Ju faleminderit nė pritje o burra odash! Hajde, hajde, po kėtu qenka trim i Suliotve. Mirė se na ke ardhur or dai nė oden e madhe tė Drenicės. Disa herė kam lexuar postimet e juaja dhe kamė hasė nė thėnien filozofike:
    “Kur Mencuri shkoi nė fshatin e budallenjve kėta tė fundit pėshpėriten ej erdh ky budalla”
    Edhe ne nė Kosovė kem diē tė ngjashme. Lokacioni i tė ēmendurve ėshtė nė qytezėn e quajtur Shtime afėr fshatit Reēak, nė tė cilin fshat ėshtė bėrė masakra epokale e Kosovės qė ngriti nė ajėr avionėt e NATO-sė.
    Para luftės, njė mik imi punonte nė shtėpinė e tė ēmendurve mė mundėsoi ti vizitoi tė ēmendurit. Edhe pse isha nė dijeni pėr pasojat tė cilat paraprakisht mi sugjeroi miku im, hyra brenda nė oborrin e tė ēmendurve, pėrjetova pikėrisht atė qė e citoni Ju i nderuari Suliot, jo njė por shumė sish mu drejtuan me fjalė: “qy, qy, qy ku erdh ky budalla”.
    Mu kujtuan gjėra madhėshtore dhe pėr flijesa historike, andaj rrodhen lotėt. Mė ėshtė kujtuar filmi qė pėr momentin nuk mė kujtohet titulli i tij. Nė atė film artistat luajnė rolin e ish spiunėve tė OZN-ės sė Serbisė siē ka qenė Ali Shukriu. Edhe Artisti popullit nga Shqipėria i madhi NDREK LUCA luajti rolin e njeriut fisnik ku nga torturat e UDB-esė sė serbit pėrmes dhunės sė vetė e sjellėn deri nė ēmenduri.
    TE FLM SHUM DHE TE UROJ TJA KALOSH SA ME BUKUR KUDO QE TE JESH.

Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Faleminderit shume Z.Adem loja ishte shume e mire per ta heq mendjen per nje minute nga gjerat tjetra,por kengen nuk e gjeta dot.
    Ka qene nje dite shume e ngarkuar per mu e me plote te papritura qe ishin jo te mire,por kjo jete eshte ndonjeher edhe presim me shume e marrin shume pak

Pershendetje per te gjithe e shpresoje qe po ia kaloni mire ne keto ore te vona

Pėr tė pagjumėt

Kėngėn mund ta gjesh, po klikove kėtu:

https://www.yousendit.com/transfer.p...32146977d41be5

pastaj hapet njė faqe tjetėr ku lart shkruan

Download File

Poshtė saj shkruan
    Muharrem Qena - Kaēurrelja dhe nė tė djathtė nė kėnddrejtė tė verdhė shkruan DOWNLOAD NOW SECURELY

P.S. Sa pėr problemet qė dalin nė jetė, besoj ta lesh lexuar vjershėn "Qindresa" tė Luigj Gurakuqit

Ndėr kundėrshtime s'vyen kurrė me u ligshtue
    Mjer ai qė nuk qindron!

Jeta ėshtė e tillė. Nganjėherė duhet lėshuar nė "ler". Besoj kjo fjala e urtė daneze do tė tė ndohmojė. Dėgjoje njėherė kėngėn dhe besoj do tė ndihesh mė mirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-02-2009 mė 20:19

Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Auuuuuuuuuu flm shume kishte kohe qe nuk e kisha degju kete kenga
    Muharrem Qena e kendon per mrekulli zeri i tij te clodhe
    Une pakaqurrela jam po karramelet i ha uhauhauhhua

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa. Mė duket se pati efekt tė mirė kjo kėngė. A pate problem pėr shkarkim?

Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Po,po shume efekt te mire kishte ende duke e degjuar jam Me ndini shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel ka disa dite jam tu u merzit a do te gjeje ne lagjen time esht e nje shitore ku ka oo karramela por kryesoja eshte me punetorja me floket kaqurrela ooo krjet o dredha dredha si ajo ska tjera,ka disa here ne shitore me shohin kinse per karramela, por kaqurrelja kur te me shikoje dal edhe me gjana tjera, ma merr kete ma merr ate dhe kete,ndihmomni shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel ka disa dite kot jam tu prite a do ta gjeje( spo e kuptoj ketu ) hauhauh

Ndersa shkarkimi ishte fare i lehte flm shume

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •