Salihaj ska hjeshi oda pa ty![]()
Salihaj ska hjeshi oda pa ty![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
te falemnderit z.Adem isha ne dilem per nji kang qe doja tju bashkangjitja disa fotove ne youtub dhe kjo ishte zgjedhje e mrekullueshme e dua ket kang
... por unė e kam njė tipar tė ēmueshėm te Hasani ( salihaj ): nuk ėshtė nga ata qė ka qejf vetėm dikė ta "thumbojė" e tė tallet me tjetrin, por i pranon pa kurrfarė rezerve edhe shakatė e tjetrit. Nė lojė ėshtė i barabartė. Njerėzit e tillė kurrė nuk e prishin odėn.
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
1. a e pate tė vėshtirė ta shkarkosh, sepse unė nuk dita mėnyrė tjetėr tė jua jepja?
2. Edhe unė jam duke e punuar pėr youtube njė kėngė nga Fitnete Rexha, pikėrisht kėngėn "Me gėzim po shkoj nė punė".
3. Mė parė e kam postuar njė lojė me karta - truqe me karta. Po kėrkuat nė youtube "lojė me karta" mund ta shihni.
Pershendetje!
Ja erdha prap dhe sonte do qendroj ketu tek ju se me pelqen biseda juaj ketu ndjehem shume mire nuk e besoj se ardhja ime do ju merzis.
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
Mirėseerdhe RINAA nė mesin tonė!
Pershendes te gjith drensat me brir te medhenj, nje pershendetje te vecant per hapesin e temes.Tung te gjithve e uroj tja kaloni sa me mire kudo qe jetoni.
... dhe mirėseerdhe!
Ardhja jote nė odėn tonė ka njė vlerė tė vecantė. Unė i ēmoj shumė suliotėt dhe bėmat e tyre. Prandaj prezenca jote nė mesin tonė ėshtė shumė e dėshirueshme. Tė faleminderit pėr vizitėn. Shpresoj tė tė kemi shpesh nė mesin tonė.
Pėrshėndetje vėllazėrore,
Adem Gashi
Drenicė- Danimarkė
jo e leht qe
e pash at lojen me karta
ishte e quditshme
A doni mysafirė oreee! Ju faleminderit nė pritje o burra odash! Hajde, hajde, po kėtu qenka trim i Suliotve. Mirė se na ke ardhur or dai nė oden e madhe tė Drenicės. Disa herė kam lexuar postimet e juaja dhe kamė hasė nė thėnien filozofike:
“Kur Mencuri shkoi nė fshatin e budallenjve kėta tė fundit pėshpėriten ej erdh ky budalla”
Edhe ne nė Kosovė kem diē tė ngjashme. Lokacioni i tė ēmendurve ėshtė nė qytezėn e quajtur Shtime afėr fshatit Reēak, nė tė cilin fshat ėshtė bėrė masakra epokale e Kosovės qė ngriti nė ajėr avionėt e NATO-sė.
Para luftės, njė mik imi punonte nė shtėpinė e tė ēmendurve mė mundėsoi ti vizitoi tė ēmendurit. Edhe pse isha nė dijeni pėr pasojat tė cilat paraprakisht mi sugjeroi miku im, hyra brenda nė oborrin e tė ēmendurve, pėrjetova pikėrisht atė qė e citoni Ju i nderuari Suliot, jo njė por shumė sish mu drejtuan me fjalė: “qy, qy, qy ku erdh ky budalla”.
Mu kujtuan gjėra madhėshtore dhe pėr flijesa historike, andaj rrodhen lotėt. Mė ėshtė kujtuar filmi qė pėr momentin nuk mė kujtohet titulli i tij. Nė atė film artistat luajnė rolin e ish spiunėve tė OZN-ės sė Serbisė siē ka qenė Ali Shukriu. Edhe Artisti popullit nga Shqipėria i madhi NDREK LUCA luajti rolin e njeriut fisnik ku nga torturat e UDB-esė sė serbit pėrmes dhunės sė vetė e sjellėn deri nė ēmenduri.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salihaj : 04-02-2009 mė 14:13
Krijoni Kontakt