Close
Faqja 99 prej 141 FillimFillim ... 4989979899100101109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 1406
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Pėrshendetje i Nderuari --salihaj--FLM. shumė i shkruan nė detaje si gjithmonė.

E Pėrshėndes edhe --anita340--vazhdo tė jeshė vehtvetja pa ndikimin e tė tjerve tė gjithė do tė respektojnė--mos u deshpro --kjo ėshtė Odė virtuale nė F.SH. hyjnė e dalin mė mijėra njėrėz sikurse nė Hanin e Dilit(Pėrshėndetje anita340)

Faleminderit i nderuar!
    Une edhe jam gjithmone vetvetja , dhe nuk deshperohem lehte. Jam optimiste nga natyra dhe e prirur per te mos pare gjithmone vetem zi. E mbeshtes ate thenien cdo teposhteze e ka te perpjeten dhe nuk i shoh te njerzit e mi vetem gabimet. Dhe gjithsesi jam shume kunder hoxhes qe thonte ben cfare them une po mos ben cfare bej une.

Te pershendes edhe une ty.

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Ēmenduria...!

Arben Mala tha:
    "Kur njė shtėpi ka njė tė ēmendur, e tėrė shtėpia ėshtė e bezdisur, ndėrsa i ēmenduri kėnaqet me bezdinė e tė tjerėve!!!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Ilaēi pėr ēmenduri!

"Njė podvallė, me dy mazgallė, kollaj me hi e zor me dalė!!!" E tha Ariif Ēitaku qe me tė vėrtetė ka qenė i ēmendur.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Ku jeni more trimat dhe trimėreshat e Azem dhe Shote Galicės!

Sa duket ju ka zėnė ēaji i rusit, apo pastėrmat e majme, apo mjalti i bletėve qe jeni “shukatė” e asnjėri nuk po e qitni njė kutull (fjalė) nė kėtė odė. Bėhuni: tė sigurte nė vetvete, tė prirė pėr tė mirė, optimist, tė pėrzemėrt, tė gėzuar, tė hapur, entuziast, tė ēliruar nga shqetėsimet, tė shtendosur, tė qetė, tė shkathėt , gjakftohtė e tė gjitha tiparet qe duhet mi pasur njė burrė ode. Mos punoni me gazeta ditore, por kemi mjaft kulturė dhe tė dhėna kulturore qe jemi popull autokton dhe mė fisnik nė rruzullin tokėsor. Ecni para e mos hezitoni. Uroi qe tė kaloi ky acar dimėror dhe ai tjetri, po ēdo ēudi zgjatė tri ditė e ne duhet tė ndihem komod nė Odėn e Drenicės.

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Ish kan shku Dugolli i Malisheves tek nje mike ne Peje dhe i zoti i shtepise e thrret gruan edhe i thot me pregadite dreken se eshte ne ode Dugolli.Por gruaja se kish pas ndi mire dhe ka mendu qe eshet Begolli nje njeri me ze ne Peje dhe qohet i pregadite te gjitha te mirat . Kur e sheh burri i thote gruas ; oj grua Dugollin e kemi n'ode (ky kishte pas qene nje njeri i varfer) e jo Begollin .
    Gruaja mbasandej ia kthen ; o ti njeri ,ky fukaraja ta permend dreken ku shkon dhe hyne se Begolli -ky pasaniku, ta harron si ta kapercen pragun e shtepijes !
    Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Nuk shkurtohen druet me ēekan!

Kishte qene nje zoteri dhe e kish thirrė njė fukara me ja shkurtu druetė e shtepisė. Fukaraja e merre qekanin e jo sopaten dhe shkon te zoteria. Kur e shefė zotria me cekan i thotė. Po ku e ke sopaten more! Ky i pergjigjėt, po une kam mendu qe janė dru shtogu e jo bungu! Tregoi: Riza Haxhiu, mik imi.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Qiriu tregon vlerėn e poēės elektrike!

Dimėr i mirė, pastėrma mė e mirė dhe oda shumė mė e mirė se ishte mbushur pėrplot mysafir tė Riza Dreshės nė Vrellė (Tedel) komuna e Istogut. Fjalėn kryesor e kisha unė si dajė dhe Sokol Dresha si kushėri i afėrt dhe nė moshė mė tė shtyre. Po sa ndėrruam ca llafe, Sokoli njė ēikė me ironi: “dajė ti po mendon se vetėm ti i dinė gjėrat e ne po kullosim bar!!!” Unė: “Jo bre nipat e mijė, jo qe jam mė i menēur! Por, oda donė muhabet! Njė ēast ndėrpreva bisedėn. Ēdo gjė u bė e shurdhėt. Asnjėri nuk fliste, por edhe unė nuk flisja. Nuk shkoi shumė iku korrenti elektrik. Nipat i ndezėn qirinjtė. Atėherė Sokoli tha:
    - “E dajė si po tė duken qirinjtė pas dritės elektrike?”
    - Unė: “Edhe qirinjtė kanė vlerėn e madhe shumė, se ato po tregojnė vlerėn e poēit elektrik!”
    Atėherė u hapė pėrsėri biseda e odės se unė fillova pėrsėri ta lozi rrolin e poēit elektrik!!!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Tė lumtė qe theve monotoninė e odės s'onė!

Citim Postuar mė parė nga Vdekja Lexo Postimin
    Ish kan shku Dugolli i Malisheves tek nje mike ne Peje dhe i zoti i shtepise e thrret gruan edhe i thot me pregadite dreken se eshte ne ode Dugolli.Por gruaja se kish pas ndi mire dhe ka mendu qe eshet Begolli nje njeri me ze ne Peje dhe qohet i pregadite te gjitha te mirat . Kur e sheh burri i thote gruas ; oj grua Dugollin e kemi n'ode (ky kishte pas qene nje njeri i varfer) e jo Begollin .
    Gruaja mbasandej ia kthen ; o ti njeri ,ky fukaraja ta permend dreken ku shkon dhe hyne se Begolli -ky pasaniku, ta harron si ta kapercen pragun e shtepijes !
    Oda don lafe, ama llafe tė matura mirė. Edhe pse ke zgjedhė nofkėn "Vdekja" kjo fjalė pėr atė botė ėshtė si lindja pėr kėtė botė! Andaj, tė pėrshėndesim dhe mirė se na erdhe nė Odln t'onė tė Drenicės.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Njė gabim i madh!!!

Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Arben Mala tha:
    "Kur njė shtėpi ka njė tė ēmendur, e tėrė shtėpia ėshtė e bezdisur, ndėrsa i ēmenduri kėnaqet me bezdinė e tė tjerėve!!!
    Kėrkoi ndjesė tė thellė pėr gabimin qė e bėra. Kur kam shkruar qė Arben Malaj ka thėnė fjalėt: "Kur njė shtėpi ka njė tė ēmendur, e tėrė shtėpia ėshtė e bezdisur, ndėrsa i ēmenduri kėnaqet me bezdinė e tė tjerėve!!!"
    Kėtė thėnie e ka thėnė: Arben Imami

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Oda don lafe, ama llafe tė matura mirė. Edhe pse ke zgjedhė nofkėn "Vdekja" kjo fjalė pėr atė botė ėshtė si lindja pėr kėtė botė! Andaj, tė pėrshėndesim dhe mirė se na erdhe nė Odln t'onė tė Drenicės.
    Faleminderit per mikepritjen ,do mundohem qe me mu pa puna e jo zhguna !
    Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •