Close
Faqja 98 prej 141 FillimFillim ... 488896979899100108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Tani aty nga mesi i Odės po flas edhe une nė emer tė Gjyshit tim(i cili nuk jeton tash e 35 vjet me ne).
    Gjyshi im e kishte vetem njė vlla dhe ishin tė dytė nė moshė(60 vjeē) dhe jetonin tė dytė nė shtepitė e veta shumė afer njėri-tjetrit ,"Syla"vllau i Gjyshit ishte semurė disa ditė dhe njė ditė vajza e "Syles" 12 vjeēare vjen tė Ghyshi im nė kohėn kur ishin duke ngrėnė drekė dhe ulet edhe ajo pėr tė ngrenė ,Gjyshi im e pyet vajzėn se a po han ne both te vet "Syla" ajo ja fillon me qajtė e lenė bukėn dhe ik tė Baba i vetė ,kur e pyet "Syla" pse po qanė ajo i tregon dhe "Syla"i thotė vajzes shko e thuaj Po ,ajo vjen shpejtė dhe i thotė Po Gjyshit tim ,ky i thotė mirė shumė shko e thujė i paske la duart se erdha mė gjithė Sofer ,vajza ik dhe Gjyshi im e merr tepsin mė gjysmėn e Flis dhe shkon tė Vellau i vet i cili ishte ulur nė Shkam prej druri duke ngrėnė ku ishte Sofra e shtruar dhe vajzėn e mbante nė preher ,ajo ishte ende duke qajtur ,e merr nji shkam Gjyshi im ulet dhe e venė Flin nė Sofer dhe i thotė vajzės merre edhe ti nji shkam e ha edhe ti nė bothė tane ,dhe tani Gjyshi im ja shpjegon se si mirrej vesh mė Vllaun e vet pa e kuptu tė tjeret , tani vajza fillon mė qesh dhe e pyet Gjyshin tim ,,,thuaj Lenė ,, ky i pergjigjet Lenė ,,e mjeri ti pėr men se vet ma ke msu.
    I nderuari--salihaj--kėtė e shkrova ashtu si e kam degjuar nga ajo vajza kur ishim te rritur ,ndoshta e kam shkruar mė gabime -kerkoj falje--se nuk ėshtė lehtė mė zan vendė nė Odat e Drenicės edhe pse shumė kam ndejtė kur isha i ri.

Pėrshėndetje

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Oda e shqiptarit, apo e Drenicės...

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Jam e mahnitur me menyren se si po udhehiqet muhabeti ne "oden " e Drenices(s'po m'duket e drejte me thane oden tone se po m'duket vetja e vogel me qene pjese e saj).
    Jo gjithmone po shprehen mendime te njejta por gjithmone po respektohet tjetri edhe kur ai po thote gjana qe te tjereve s'po iu pelqejne.
    Kjo eshte Drenica.
    Oda e shqiptarit, nė kėtė rast Oda e Drenicės ka pranuar njerėz tė veēantė, tė urtė, tė dijshėm dhe tė respektuar. Andaj anita340 Ju falėnderit pėr nderin dhe respektin qe keni ndaj kėsaj ode. Nė odė janė folė fjalė te peshuara fort e mirė siē kanė thėnė: "Folė e mbushma mendjėn!" Pėr tu grind, pėr tė mos e dėgjuar njėri tjetrin, pėr tė mos e respektuar njėri tjetrin e sidomos fjalėn e njėri tjetrit, nė foruninshqiptar janė nėnforumet tjera e sidomos kur bėhet fjalė pėr politikėn e sotma, sidomos ajo ditore. Tė gjitha rrjedhin nga parlamenti gjithėshqiptar dhe ate nga "burrat" qe nuk kanė ditė kurrė ēfarė ėshtė oda, as vendi i punės, "por nga rruga e hop nė parlament!!!"
    Njė mbrėmje edhe unė jam prekė, bile fort, kur nė njė debat Bajram Rexhepi thotė: "mirė bre jahu, nėse Bajrami ėshtė hajn, nuk ėshtė krejt Partia Demokrtike! Besoni me vjen keq tė kaloi rrugės publike, sepse edhe unė i takoi kėsaj partie!!!" Jam i bindur se edhe ky burrė ka marrė pjesė dikur nė oda dhe si i tillė ėshtė i edukuar. Kėtė fjalė e kam dėgjuar nė vitėt e pesėdhjeta, duke i thėnė njė nipi axha i im: "O Ali Buleshku! nėse unė si Tahir jam i keq, mos thuaj se krejt salumusajt janė tė kėqinjė!!!"
    Andaj Respektoi vėrejtjen e Juaj shumė tė qelluar i/e ndreuara anita340. Nėse doni ta kaloni jetėn nė mėnyrė tė mrekullueshme tė sygjeroi qe jeto vetėm me probleme qe krijojnė tė mira nė qenin tėnde, fare mos prano faktor tjerė jetėsor qe tė bėjnė mu brengosė edhe pse jeta ėshtė e ngakuar me kėta faktor brengosės. Kur them kėte, askush nė botė nuk ka marrė me veti as turpin as krenarin, por ja ka lėnė pasardhsėve pėr tu krenu, apo turpėrue. E tillė ėshtė jeta. Me lehtė ėshtė tė bartish 50 kg se 100 kg. E kundėrta: tė mirat nuk kan fund por janė tė ngadalshme, e tė kundėrtat janė mė tė shpejta dhe kanė peshė tė pa lėkundur neveritės.
    Pėr kėtė nė vijim do e shkruaj njė thėnie tė Xhemail Abrisė.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Pėrvoja

Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Tani aty nga mesi i Odės po flas edhe une nė emer tė Gjyshit tim(i cili nuk jeton tash e 35 vjet me ne).
    Gjyshi im e kishte vetem njė vlla dhe ishin tė dytė nė moshė(60 vjeē) dhe jetonin tė dytė nė shtepitė e veta shumė afer njėri-tjetrit ,"Syla"vllau i Gjyshit ishte semurė disa ditė dhe njė ditė vajza e "Syles" 12 vjeēare vjen tė Ghyshi im nė kohėn kur ishin duke ngrėnė drekė dhe ulet edhe ajo pėr tė ngrenė ,Gjyshi im e pyet vajzėn se a po han ne both te vet "Syla" ajo ja fillon me qajtė e lenė bukėn dhe ik tė Baba i vetė ,kur e pyet "Syla" pse po qanė ajo i tregon dhe "Syla"i thotė vajzes shko e thuaj Po ,ajo vjen shpejtė dhe i thotė Po Gjyshit tim ,ky i thotė mirė shumė shko e thujė i paske la duart se erdha mė gjithė Sofer ,vajza ik dhe Gjyshi im e merr tepsin mė gjysmėn e Flis dhe shkon tė Vellau i vet i cili ishte ulur nė Shkam prej druri duke ngrėnė ku ishte Sofra e shtruar dhe vajzėn e mbante nė preher ,ajo ishte ende duke qajtur ,e merr nji shkam Gjyshi im ulet dhe e venė Flin nė Sofer dhe i thotė vajzės merre edhe ti nji shkam e ha edhe ti nė bothė tane ,dhe tani Gjyshi im ja shpjegon se si mirrej vesh mė Vllaun e vet pa e kuptu tė tjeret , tani vajza fillon mė qesh dhe e pyet Gjyshin tim ,,,thuaj Lenė ,, ky i pergjigjet Lenė ,,e mjeri ti pėr men se vet ma ke msu.
    I nderuari--salihaj--kėtė e shkrova ashtu si e kam degjuar nga ajo vajza kur ishim te rritur ,ndoshta e kam shkruar mė gabime -kerkoj falje--se nuk ėshtė lehtė mė zan vendė nė Odat e Drenicės edhe pse shumė kam ndejtė kur isha i ri.

Pėrshėndetje
    "Pėrvoja ėshtė mėsuesi mė i madh i jetės!"

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Delu ungjet n'vend tė madh

Deli Gashi i Pllaqicės ish kanė shkue mysafir te Xhemail Abria. Nuk ish kanė kurrkush mysafir. Delu ungjet n'vend tė madh.
    Xhemaili po i sheh do mysafir jabanxhi qė po vijnė. I vjen keq prej Deliut me largu prej vendit t'madh. I thotė me mesele:

Deli, a ma mirė toka jote e ligė, a e huja lluki?

Deli Gashi e kuptoi dhe ju pėrgjegj:

Jo, ma e mirė toka jemė edhe e ligė n'koftė - tha Deliu dhe e lėshoi vendin e madh!

Kur nė odė gjendej njeriu i shkolluar, Xhemaili i jepte fjalėn. Madje e nderonte, me atė thėnien e tij urtakė: Vendi i madh i bjen plakut, por me folė duhet ai qe din!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Deli Gashi i Pllaqicės ish kanė shkue mysafir te Xhemail Abria. Nuk ish kanė kurrkush mysafir. Delu ungjet n'vend tė madh.
    Xhemaili po i sheh do mysafir jabanxhi qė po vijnė. I vjen keq prej Deliut me largu prej vendit t'madh. I thotė me mesele:

Deli, a ma mirė toka jote e ligė, a e huja lluki?

Deli Gashi e kuptoi dhe ju pėrgjegj:

Jo, ma e mirė toka jemė edhe e ligė n'koftė - tha Deliu dhe e lėshoi vendin e madh!

Kur nė odė gjendej njeriu i shkolluar, Xhemaili i jepte fjalėn. Madje e nderonte, me atė thėnien e tij urtakė: Vendi i madh i bjen plakut, por me folė duhet ai qe din!
    Valla Z.Salihaj dikur ishte kjo thenje,se sot te gjithe,,te dijshem'' kemi qellu,e per ate nuk mund te mirremi vesh se flasim te gjithe pernjehere,pasi te gjithe,,te dijshem''
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    E panjohura hyna ne ode,tani dua flijaaa...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa mire ne ode qenka,une nje caj special te kam pergadit ty se te kam xhan.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Bretkoca "bėhet" buall

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Valla Z.Salihaj dikur ishte kjo thenje,se sot te gjithe,,te dijshem'' kemi qellu,e per ate nuk mund te mirremi vesh se flasim te gjithe pernjehere,pasi te gjithe,,te dijshem''
    Me siguri ke lexuar tregimet e Mark Krasniqit e, njė ndėr to ėshtė kur "betkoca don tė bėhet buall" Mirėpo ajo pėlset duke u fryer!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

takimi fshehurazi

cakaferr cakaferr,cakarraka fiu fiu ferr natan e firr ne kit an bjeri not e dil n'kit ane...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •