Close
Faqja 85 prej 141 FillimFillim ... 3575838485868795135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 1406
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Pėrshėndetje dardan dhe mirė se erdhe.
    Besoj ke lexuar a dėgjuar qė shpesh herė kemi ca mesele a tregime popullore ku shpesh janė kontradiktore me njėra-tjetrėn. Maj mend unė njė kur nėna i thotė djalit: "Djali jem as mos ban hyxhym fort me dalė i pari, por as mos rri krejt i mbrami".
    Unė kėtė meselenė tėnde e mora pėr gjendjen momentale nė vend. Ėshtė pak hallakamė dhe nuk ia vlen tė jesh shumė i menēur, mbase tė shkon koka. Unė shpresoj se kur tė stabilizohet pak gjendja, "asnjanėsit"( sic po i quan ti), do tė dinė kah t'ia mbajnė dhe kam shumė shpresė se do tė jenė tė mirė.
    Mbase ky ėshtė mendimi im.
    Ju pėrshėndes pėrzemėrsisht.
    ooo flm shum i nderuar ademgashi per kshillat une met than te drejten qmendem pas meselev dhe deshiroj ti mesoj mire "e kam pas babgjyshin e me thojke shpesh: ngo mire qka pot tham mso meselen po duhet me dit kur me qit edhe ku me qit se qdo gja e ka kohen dhe venin e vet.!
    ma bani hallall ju pershndes te gjithve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardangashi : 11-10-2010 mė 14:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    32. Me armiqtė kurrė mos u bėnė i sinqertė- pikėrisht me sinqeritetin tėnd tė vrasin ata!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    6. Ēdo kush ka tė drejtėn e fjalės. I lumtė atij qė ka durim tė dėgjoi secilin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Fol diēka
    Nebih Emini, shkon tek njė Qerim Dajaku pėr ta futur mesit, nė njė fshat pėrtej, qė donte tė kėrkonte nuse pėr tė birin. Qerimi e priti mirė Nebihun, po pinė kafe e duhan se bashku, dhe
    Qerimi tani po priste se sa mesitni do t’i fletė Nebihu, pėr ta kryer punėn e mesitit.
    Nebihu edhe nuk po i sillet fare Qerimit, nga puna e mesitnisė. Mbas disa kohe, Nebihu po i thotė Qerimit:
    - Unė deshta me ec, prej shtėpie, por para se tė eci, t’i fol diēka o Qerim! A do me ma nxjerr pėr djalė tė bijėn e filanit, apo jo?
    Qerimi ia ktheu:
    -Jo besa fol ti diēka or Nebih, a do me i nxanė djalit nuse, apo jo se nuk je kah fletė as njė pikė mesitnie, me i ra shkurt- ia priti Qerimi?!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    oo a je ksajde o i zoti shpis a ka buk ne kit sofer te drenices a jo ju pershendes qdo pjes marres ne kit forum me te vertet me ka ngjall kohen e moqme ju lumt o burra paqi faqen e bardhe.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    E pres lisin
    Njė vajzė e re e cila ishte dashuruar nė njė djalosh, kishte hapur fjalė se; o marr Gazmendin, o do tė varem nė Lis tė kroit!
    Disa nga shokėt e Gazmendit qė kishin dėgjuar pėr kėtė, po e pyesin Gazmendin tė shqetėsuar: Ēka do tė bėsh ti, or Gaz, a e ke dėgjuar se ēka ka thėnė ajo vajza?
    Ai ua ktheu: Mua mė vjen keq, por nuk mund ta marr, pra nuk mund qė tė martohem me te. Por kam vendosur qė tė ia shpėtoi jetėn!
    Si? - e pyetėn shokėt njė zėri.
    Do ta pres qė nesėr lisin e kroit, - ua ktheu Gazmendi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    o i zoti i odes rash neper drenic e pash kullen tane ademgashi e nuk mujta pa u nal pak me bisedu me ty!

du me ma pleqnu ni pun.
    deshta me ta ba ni te vetne,
    kur jet gruja vejushke?
    edhe a ban mem tregu sa her bahet burri vejan?

hajt kalo mire baca adem po shkoj te ni mik me nejt kthena mas 3 ditve e ma pleqno kit pun.kat kthena hi ne kullen tane pak edhe bisedojme...

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Me beso !

Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Pershendetje i nderuari Salihaj,
    Te lutem nese ke mundesi te ma gjejsh vijimin e avanturave te zhak markut se librin ia dhash njerit e nuk po e gjeje as librin e as ate prsonin..;ka mbetur historia ne gjyst..;me vjen keq duhet me e qit ne stam he burre, a mundesh me e shkrue vijimin ti nese e ke librin aty afer te lutem ?
    Te pershendes perzemersishte; kreksi
    Unė kėtė libėr nuk e kam pasur kurrė. Por aq kam qen i interesuar pėr ta gjetė, sa qe shokėt me pyetnin libri a ėshtė Zhan Marku apo Zhan Marku ėshtė autor i njė libri. Ėshtė shumė me vonesė kjo pėrgjigje, por e vėrtetė ėshtė qe nuk e gjeta Ju pėrshėndes Ty dhe odėn e Drenicės.

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anėtarėsuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    hec be shtynu pak se un jom mbes Drenice, du me shku mu ul qaty ne krye veni .

ju prsh me folk nga Drenica (noshta e keni postu moti po nuk arrita dot me lexu gjitha postimet):

MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Nuk dij ne pranoni dhe femra ne odat e juaja sdq, ju pershendes.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •