Close
Faqja 83 prej 141 FillimFillim ... 3373818283848593133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Odės sė Drenicės

Oj Oda e Drenicės dhe ti zoti i shtėpisė ! Uroi shpėrthimin epokal tė kėtij “vullkani” gjithėshqiptar qe ndodhi sot pikėrisht me datėn 25. 04. 2010 pikėrisht nė ora 14.30 minuta!

Edhe unė i bashkangjitem kėtij urimit tėnd, o Canė me dėshirėn qė ky "shpėrthim vullkani" tė jetė simbol i prishjes sė gjithė tė ligave tona nėpėr shekuj dhe kjo rrugė tė jetė rruga qė na shpie drejt ėndrrės sonė shekullore: BASHKIMIT KOMBĖTAR
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Urime edhe per TY Miku Yne!

Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Oj Oda e Drenicės dhe ti zoti i shtėpisė ! Uroi shpėrthimin epokal tė kėtij “vullkani” gjithėshqiptar qe ndodhi sot pikėrisht me datėn 25. 04. 2010 pikėrisht nė ora 14.30 minuta!

FALEM NDERIT E URIME EDHE PER TY , MIK I DASHUR SALIHAJ !

PER KETE EVINEMENT GJITHEKOMBETARE ,PER KETE DITE-DATE QE HYRI NE HISTORIN TONE ...,
    JE EDHE TI , DHE BREZAT TUAJ , TE ME HERSHEM DHE TE TANISHEM , QE KONTRIBUAN HISTORIKISHT PER KETE DITE TE MADHE ...!

NGA ODA E DRENICES , GEZUAR TY E GJITHE SHQIPTAREVE , DITE-DATA E SODIT!

Dhuro shumė...e prit pak!

i/e regjistruar Maska e Tigers
    Anėtarėsuar
    27-05-2006
    Vendndodhja
    Lugano_zvicerr
    Postime
    25
    Une mburrem qe jam i rrafshit dugagjinit (pejes) sa per drenic oda drenica ska pas kurr, po ka pas rrafshi dugagjinit me oda dhe burra dhe trima ne krye me rambon e kosoves Ramush haradinin

Citim Postuar mė parė nga Tigers Lexo Postimin
    Une mburrem qe jam i rrafshit dugagjinit (pejes) sa per drenic oda drenica ska pas kurr, po ka pas rrafshi dugagjinit me oda dhe burra dhe trima ne krye me rambon e kosoves Ramush haradinin
    Pėrshėndetje Tigers dhe mirė se erdhe nė odėn tonė.

Oda ka dhe ka pasur gjithandej nėpėr Kosovė, ani se janė quajtur me emėrtime herė - herė tė ndrsyhme: te ne i themi odė, diku-diku edhe "soba" e miqve. Por e rėndėsishme ėshtė qė kėto oda dikur kanė luajtur njė rol tė rėndėsishėm. Me ndryshimin e kohės ka rėnė edhe rėndėsia e tyre.

Kosova gjithashtu shquhet edhe pėr trimėri dhe secila trevė i ka trimet e vet. Besoj tė kesh dėgjuar pėr trimat e Dukagjinit, Llapit, pse jo tė Drenicės, Anamoravės etj dhe fal kėtyre trimave gėzojmė kėto ditė tė bardha.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    pershendetje drenic
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Citim Postuar mė parė nga prishtinase Lexo Postimin
    pershendetje drenic
    Pėrshėndetje prishtinase.
    Ah, ē'kohė pėr njė kafe tash!
    Vallė pėr drekė ēfarė do tė kemi sot?

Respekt,

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Rambo, Oda dhe Kullat!

Citim Postuar mė parė nga Tigers Lexo Postimin
    Kush ėshtė ai shqiptar qe nuk mburret me Rrafshin e Dukagjinit, me Drenicėn, me Anamorav, me Podujevė e rrethinė, Pazarin e Ri, Luginėn e Preshevės e Bujanovcit me rrethinė deri nė Nishė e deri nė Ēameri ?!!! Po kush mohon trojet shqiptare, vetėm ata qe nuk e njohin gjeografinė e kėtyre trojeve. Mirėpo nė kėtė rast “Sofra e Drenicės” na ka bashkuar tė gjithėve tė dredhim nga njė cigare pėr tė shkėmbyer mendime e pėr tu kėnaqė gati dy vite me radhė. Ti zotėria im i Pejės – bashkėvendės i imi pėrgatite njė sofėr tė begatė siē e ka gatit Drenica, me siguri do ndėrronim vend. Ama fillimisht lexo tėrė materien e sofrės sė Drenicės dhe po ja fillojmė ta kalonim edhe njė kohė tė bukur nė atė sofėr apo odė tė Dukagjinit e sidomos Oda e Junikut. Pėrndryshe “Rambo” i yt e ma shumė i imi ka ndėrtuar Kulla, por burrat qe i nevojitėn odave tė atyre kullave janė duke hezituar!!!

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708

Talking

Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Pėrshėndetje prishtinase.
    Ah, ē'kohė pėr njė kafe tash!
    Vallė pėr drekė ēfarė do tė kemi sot?

Respekt,
    hahah lem te pi kafenniher rehat mandej kshyrim e bejm diqka
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    ooooooooooo e zoja e shpise ejjjjjjjjjjjjj,
    po a jane burrat ksajde a jo?
    A po doni musafir ?
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •