uuuuuu, prishtinase po prish ditėn ma ke me tė prashitur. Po ku e gjete, se, qė send mė mėrzi nė jetėn time se pėr tė prashiturit nuk kam pasur. Edhe ku t'u kutju "vėlla" ( qysh thonė gjakovarėt pa marrė parasys a ėshtė djalė a vajzė) nė prill pėr shati, se! Unė besoj ende nuk kanė filluar tė mbjellat!
hahahahah. natyrisht shaka.
Fundjavė tė kėndshme
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Ju nuk besoni, se unė tani pėr tė dytėn herė kam filluar ti prashiti (mihi) pemėt nė mes rendave edhe ne rend. Qepėt dhe hudhrat mu kanė bėrė pėr tu herrė, mos u ēuditni se ka edhe serra qe kėrkojnė tė prashitėn! Nėse nuk besoni, ejani e provoni!
Pushka e ka pasur kohen e vet. Kur ka pasur nevojė pėr te, djemt tonė e un bashk me ta kemi udhėtuar dyzetepesė deri pesėdhjetė orė pėr tė marrė njė kallash nė Tropojė, duke i kaluar minimum dy prita serbe nga Glloxhani e deri nė Tropojė.
Paraprakisht kam lexuar broshurėn e Hidajet Hysenit me titullin "pushka amanet".
Pas lufte ja se ēfarė i shkrova Hidajetit : "Pushka e amanetit ngeli mbi oxhak, ajo e Tropojės e lau shkaun me xhak!" Ata qe i njoh unė, as qe e kanė pėrdorė pushkėn qe e kan fshehur mbi oxhak, siē thotė Hidajeti. Kėshtu qe edhe sot jam kundėrsharė i madhe i atyre qe mbajnė armė. Ēdo armė ilegale qe bahet sot ėshtė synonim i armėve qe mbaheshin gjatė kohės sė okupimit pėr tė qeruar hesape me vėllaun e vet. "Sėpata nevoitėt kur shkon nė pyllė" O! Dashamir imi Roi.
Sa pėr qifteli tani ėshtė koha mė e volitshme se kurrė herė mė parė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salihaj : 17-04-2010 mė 13:06
Eu Prishtinase Prishtinase po per ty prashiti ne uj veq bjerma shatin se po me duket u ba puna...
Po ti me me than edhe me vra naj shkja tybe e treqin tybe pa e vra per ty nuk e lash ..
Por kalxom nese ke edhe naj sen tjeter me qu ran se jam mesu i shkreti me hamallek tan jeten..![]()
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Pershendetje Salihaj,
Une e di mire kur ka qen koha e pushkes e ku jan marr ato te shkreta por nuk e kam shume zakon te shkruaj ato gjera, pasi qe secili qe e ka ndje vete shqiptar e ka bere e ndoshta edhe une...
Kjo eshte nje sofer e mikut tim Ademit qe une hy shkruaj e lexoj pa rezerva.... Ai e kupton sa her thenjen time por ju qe keni deshire ti reklamoni veprimet tuaja mundeni sa her te doni, por une nuk e pelqej qe te flas e tu a mbushi mendjen juve e askujt pos vetes.. Lufta u be e besa pat edhe kurban ooo Salihaj por ketu jemi per te kaluar kohen e per te biseduar me njerz e veprimet tona ja lem Historis..
Une kam degjuar nga i ndjeri Babi im kur thoshte: Biro nese ke ber diqka per vendin tend mos e reklamo ti por ate leje ta reklamon populli...Se po e reklamove shpesh do te behet si prrall ne syte e tjerve...
E une Dashamire nuk me pelqen kurr kur dikush reklamohet...
Po hajt ti rrokim Qitelijat ne Oden e baces Adem.....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Krijoni Kontakt