Close
Faqja 76 prej 141 FillimFillim ... 2666747576777886126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Po fattlumi, dikur oda kishte njė rėndėsi tė veēantė. Ajo ishte shkollė, gjykatore,... aty janė bėrė mexhlise - kuvende burresh, falje gjaqesh, janė bėrė fejesa e martesa, me njė fjalė nėpėrmjet odave ndėr shekuj ėshtė ruajtur me besnikėri kultura dhe tradita jonė deri nė ditėt e sotme.

Fattlumi kur e lexova shkrimin tėnd nuk di si u ndjeva ( kuptohet pėr tė mirė ), prandaj nga zemra po tė them: Paē gjithmone fatin me vete dhe kudo e kurdo tė priftė e mbara.
    Faleminderit nga une Adem Gashi.Kur permendet vetem emri odė,me vien ndermend edhe pse nuk kam aq shume vjet,mirepo si femije me kujtohen netet e gjata te dimrit kur njerezit mblidheshin,e pastaj fillonte loja dhe aq shpejt shkonte koha sa qel e mbyll syte behej mengjesi.Ka qene nje lidhje me e forte ne mes njerezve,poashtu nje respekt me i madh.Odat per mendimin tim duhet ruajtur me fanatizem nga ne,sepse jane personifikim i nje jete te tere,te bere nga shqiptaret.Me ate personifikohet burrerija,qendresa dhe te gjitha vlerat qe kemi mundur dikur te mburremi me to.Duhet ruajtur keto vlera medoemos,bile edhe me fanatizem.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Me vjen keq qe ke mbet i njejti,une te kisha keshilluar ndrysho per mos me ofenduar.
    nuk po mendoj per ofendim,

por te shkretit, smun de bahen qytetar per 2 vjet, dhe kan humb kontrollen, un shum mirr jam ka i shah demokracin e tyre, jasht kontrolle.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 20-03-2010 mė 11:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-01-2006
    Vendndodhja
    ne valet e jetes..!
    Postime
    28
    zt. Adem Gashi, ..zt. Salihaj,

Kesaj ode i skojne shume, rrefimet, meselet nga treva e Drenices. Andaj mos hezitoni shkruani, se jane nje burim i pashterrur! Besoj sé keni cfare te shkruani. Une me shume deshire ju lexoj , besoj se edhe te tjeret po presin meselet e juaja, qe jane plot mencuri, urti.

Jame kurreshtare te dije , Ka patur Azem Galica kundershtime nga bashkeluftetaret e tije ne Oda te drenices ? Apo si te theme me bute tingllon ndonje keqkuptim ?

Mbecit e shendet..edhe njehere ju pergezoj per shkrimet e juaja
    fatjeta
    Dashuria dyshon, te robnon dhe beson me te njejten force.

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Nuk ėshtė me t’bleme, por me t’leme !

- intervistė -
    Zoti Daut sot keni njėmbėdhjetė vjetorin e sulmit tė parė tė policisė serbe ndaj familjes s’uaj Haradinaj. Do ua bėjė njė pyetje: “Pas pėrcaktimit Tuaj politik, sa pritni qe do u vizitonin varret e dėshmorėve nė Glloxhan e gjetiu nė Dukagjin ?”
    - Dauti : “Shumica do na viziton”
    - Batoni: “ e tjerėt ?”
    - Dauti: “po tė tjerėt janė serb... !!!”
    Pėrgjigja ishte e shpejt dhe pa u hamend dhe mė shpejt se krisma e pushkės !

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Fjalėt e fundit tė Dervish Goxhulit

Para se me dekė, shkon ni jaran i tina me pa Dervishin. E vetė :
    - Dervish qysh je ?
    - Veē qi jam gjallė hala.
    Katunari pėr me ja hjekė mėrzinė, po i thotė:
    - Folė diēka, Dervidh !
    - Ja kanė lanė Dervishit kijet... – tha e ma s’foli.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Pershendetje Sofraa Drenicake<Respekt>

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Pershendetje drenicali

Desha te theme diqka ne lidhje me drenicen dhe drenicalite , Shume njerez kane pershtypjen se drenicaket jane vetem njerez te pushkes e luftes qka apsolute nuke eshte e vertet drenicaket jane me teper njerez te penes e dijes se sa te pushkes o luftes .

Realishte drenicaket jane njerez shume te civilizuare te hapure dhe moderne me kohen mbase shembulle per shume rajone te kosoves pore edhe shiperise e trojeve tjera shqiptare ..

Natyrishte e kame fjalen per Drenicen-Drenasine personalishte kame qene vetem njeher ne drenase dhe kame shume pershtypje te mira sidomose per te rinjet e drenasite te cilet nuke dallonin aspake nga ata te prishtines per kundrazi gjithandeije rruges shihje vajza e djeme bashke pore edhe nje karakteristike shume interesante qka me ra ne sy ishte fakti se kishte shume njerez bijonde ,
    Kurse Skenderaije ishte diqka tjeter

Edhe diqka qka une kame verejture te drenicaket per qka shume njerez mendoijne ndryshe eshte fakti se drenicalite jane njerez te urrte te bute pore edhe shume puntore .
    Ketu ku une jetoije ne zvicerre nuke ka shume te drenices ama ata te cilet une i njofe pore edhe per disa qe kame ndegjuare jane shume te integruare e te shkolluare disa edhe biznesmen shume te sukses?shem
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 25-03-2010 mė 15:10

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Pershendetje tek Drenica jone e dashur,

Respekte...
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    iwww ka koh qe sjom kan knej pari ky injejti e paska bo pa fshi oden pak sha koke i mir ti per ni shkelm b... be mos em hi ma te oda se fmin ner 18 pa nan si pranojm ktu merre nanen me veti e hajde trus mas dere qatje :P
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtinase : 28-03-2010 mė 12:20

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    nuk po mendoj per ofendim,

por te shkretit, smun de bahen qytetar per 2 vjet, dhe kan humb kontrollen, un shum mirr mirjam ka i shahshof demokracin e tyre, jasht kontrolle.
    qe de halas po dishe me shkru ti cilen klas ke kur vdiq msusi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •