Close
Faqja 70 prej 141 FillimFillim ... 2060686970717280120 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1406
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    58
    pershendetje per temen
    vjersha e te pa njohures me kujton shote galicen

qe kam mesuar ne shkoll tiran dhe per trimerit e saj

kujtoni fjalet e urta popullore shqiptare traditat shqiptare

dhe jo politiken e ktij apo atij vendi kujtoni naim frasherin

zoti ju bekoft shqiptaret ne gjith boten

Gėzuar 28 Nėntorin

Tė dashur miq e mysafirė tė Odės Drenicake, ju uroj nga zemra
    Gėzuar 28 Nėntori!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Tė dashur miq e mysafirė tė Odės Drenicake

Pėrshendetje nga unė.... ,nga ngjarjet e fundit nė Kosovė pas zgjedhjeve lokale si dhe ajo CD??? e sidomos shkrimet nė F.SH ne nga Drenica e kemi hapur shumė deren e Odės Drenicake dhe ma merr mendja se e kemi mbushur teper Sofrėn mė ushqime e si thojnė Pleqt tanė 'buka jote po te vret" ,kohėve tė fundit kanė filluar edhe fėmija te flasin nėpėr Odat e Drenicės (e kur flet fėmija dihet ēka ndodhė).
    Drenica gjithmonė dijti ta ruajė Dinjitetin e Popullit Shqiptarė dhe vazhdon ta ruajė pėr gjithmonė e jetė dhe i konsiderojmė vėllėzer tė gjithė Shqiptarėt nga tė kater anėt e Shqiptarisė.
    Pėrshendetje F.SH -nė Odat e Drenicės nė ēdo kohė dikush ėshtė zgjuar nuk flejmė tė gjithė????

Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Tė dashur miq e mysafirė tė Odės Drenicake

Pėrshendetje nga unė.... ,nga ngjarjet e fundit nė Kosovė pas zgjedhjeve lokale si dhe ajo CD??? e sidomos shkrimet nė F.SH ne nga Drenica e kemi hapur shumė deren e Odės Drenicake dhe ma merr mendja se e kemi mbushur teper Sofrėn mė ushqime e si thojnė Pleqt tanė 'buka jote po te vret" ,kohėve tė fundit kanė filluar edhe fėmija te flasin nėpėr Odat e Drenicės (e kur flet fėmija dihet ēka ndodhė).
    Drenica gjithmonė dijti ta ruajė Dinjitetin e Popullit Shqiptarė dhe vazhdon ta ruajė pėr gjithmonė e jetė dhe i konsiderojmė vėllėzer tė gjithė Shqiptarėt nga tė kater anėt e Shqiptarisė.
    Pėrshendetje F.SH -nė Odėn e Drenicake nė ēdo kohė dikush ėshtė zgjuar nuk flejmė tė gjithė????
    Pėrshėndetje K.i EPĖRM
    Dua tė tė them qė nė fillim se unė vėrtet kam munguar njė kohė tė gjatė nė Odėn tonė, por nuk do tė thotė se nuk e kam vizituar shpesh, ani se nuk jam pėrgjigjur. E pse tė pėrgjigjesha, kur zemra mė bėhej mal nga pritja qė bėhej nga anėtarėt e kėsaj sofre dernicake, qofshin ato edhe nuse tonat, tė cilat vėrtet me dinjitet pritnin mysafirėt. Drenicės nuk i kanė munguar burrėneshat. Por, do tė bėja gjynah sikur mos tė falėnderoja edhe mysafirėt - vėllezėrit tanė- nga tė gjitha trevat shqiptare, tė cilat po ashtu me dinjitet erdhėn, qė tė gjithė duke u munduar me fjalėt mė tė mira pėr tė na lehtėsuar gjithė ato munxyra qė pėrjetuam. Unė nga zemra i falėnderoj qė tė gjithė.
    K. i EPĖRM unė po i pėrgjigjem vetėm pjesė sė fundit tė asaj qė ke shkruar:
    Mos u merakos, Drenica as ėshtė pėrgjumur ndonjėherė as do tė pėrgjumet sot, sepse "Ne jemi tė pagjumė, ne kudo e kurdo na gjeni" nė gjendje gatishmėrie.

Edhe njė herė tė pėrshėndes ty dhe gjithė miqtė qė vijnė me mendje tė mirė nė Drenicė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 02-12-2009 mė 19:44

8 anekdota me zėrin tim autentik

Tė dashur miq, po ju sjell edhe disa anekdota tė cilat i kam incizuar qė mė 2006. Ta bėjmė tamam atmosferė ode.
    Bėni edhe ju pėrpjekje pėr tė na sjellė dicka tė ngjashme.
    Gjithmonė jeni tė mirėseardhur.

Klikoni kėtu dhe ndiqni kėto anekdota: http://www.youtube.com/watch?v=RAzgqgbBDRk

Respekt pėr ju,
    Adem Gashi, drenicak - Danimarkė

Pėrshėndetje me njė ndėrrimor

Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Paske sofer ketu ti si nuk e kam pare une ate
    Eja ALEGRO, eja
    po tė pret foleja.
    me kėmbė tė mbarė qenke nis'
    mirė se erdhe nė Drenicė!

Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    ademgashi dk---Eja ALEGRO, eja
    po tė pret foleja.
    me kėmbė tė mbarė qenke nis'
    mirė se erdhe nė Drenicė!
    Citim...Mos u merakos, Drenica as ėshtė pėrgjumur ndonjėherė as do tė pėrgjumet sot, sepse "Ne jemi tė pagjumė, ne kudo e kurdo na gjeni" nė gjendje gatishmėrie.

Pėrshendetje pėr tė gjithė Shqiptaret,kuptohet njė pėrshendetje e posaēme pėr ata nga Drenica, sepse mendojmė gjithmonė pėr vėllėzerit Shqiptar si po e kalojnė kėtė Dimer tė ftohtė,duke pritur se a do ta na vjen ndonji mysafir ne Sofren tonė tė ngrohtė!!!!!

Pėrshendetje F.SH

Gėzuar Vitin e Ri 2010

Gėzuar Vitin e Ri

2 0 1 0

Le tė jetė ky viti i realizimit tė dėshirave tua

personale, familjare dhe kombėtare.

P.S. Sot, nė ditėlindjen time ( 25.12.) pėr miqtė e mi kam pėrgatitur njė klip, pėr t’ju uruar Vitin e Ri, pak mė ndryshe. Klikoni kėtu:

Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    GĖZUAR VITIN 2010 TĖ GJITHĖVE ---SHENDET --SUKSESE dhe HARMONI NĖ JETĖ

P.S---Urime ditėlindja -ademgashi--edhe 100 vite tjera (pak mė vonesė) gjithė tė mirat nė jetė

Pėrshendetje F.SH

Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Urime Vitin E Ri 2010 ---- Sofra Drenicake

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •