Close
Faqja 44 prej 141 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1407
    i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Jam i dehur, lus Odėn qė sot tė mos tė ma zė pėr tė madhe!

Ja sot me 17. O2, 2009, para ditė njė deklaratė e Daut /Hilmi/ Haradinit: “tė gjithė anėtarėt e UĒK-sė, janė ardhur nė luftė nė mėnyrė vullnetare, andaj gjatė kohės sė tanishme nuk ka nevojė qė nė mėnyrė tė veēantė shteti apo qeveria tė kujdesėt pėr ta. Ata tė cilėt kanė farė profesioni apo zanati janė sistemuar nė punė ashtu siē kanė muajt, ashtu edhe kush ka muajt ėshtė gjend ashtu siē ėshtė gjend. Ndėrsa, pėr ata qė nuk janė punėsuar dhe anėtarėt e TMK-sė qė janė larguar nga radhėt e sajė duhet gjet vetėn ashtu siē munden shteti dhe qeveria ndaj tyre nuk ka kurrfarė obligimi!
    Kur hapa kėtė bisedė nė rrethin tim, nipi mu pėrgjigj: “Dajė kur Legjia Franceze kanė krye shėrbimin e vet, pasi qė kanė vdekur janė pensionuar”.
    Sikur mos tė ishte kjo pėrgjigje e nipit tim dhe atė qė mė parė shikoja me fatin e ushtrisė Ruse tė cilėt pas pėrfundimin e luftės shtrini dorėn si lypsar nėpėr rrugė tė qyteteve Ruse, me siguri nuk isha pajtuar as me deklaratėn e Dautit, as me fatin e ushtrisė Ruse, por as me mesazhin e njė shkrimtari Portugez qė ka thėnė: “Vetėm i krisuri shkon nė luftė”
    Unė nė vitin 1998, duke shkuar pėr nė Glloxhan me dy djemtė dhe nipin tim pėr tu kyēur nė UĒK, thosha me vetveten: “Portugezi nuk ka dit tė vlerėsoi luftėn e drejt sepse nuk ka luftuar kundėr serbit, por aty ka mbretėruar luftė civile (vėllavrasje).
    Sipas kėtyre qė dėgjova, mė parė lexova dhe ēfarė kam parė nė ushtrinė Ruse, nga sot edhe unė po them: “vetėm i krisuri shkon nė luftė” Do pajtohem edhe me njė thėnie te tė madhit Konfucie kur thotė: “Ēdo mbret qė vjen nga radhėt e luftės, ai shtet kurrė nuk do tė pėrjeton qetėsi e as prosperitet. Ndėrsa, ēdo mbret qė vjen nga radhėt e popullit tė paqes qė nuk kanė marrė pjesė nė luftė, ai shtet gjithmonė ka me qenė i qetė dhe do tė ketė progres tė pa mohuar”. Kėshtu e kalove Ditėn e PAVARĖSISĖ nėpėr lokale publike duke pi dhe duke kuvendu me farefis, miq dhe dashamirė. Pėrsėri, kėrkoi falje se jam i dehur duke shkruar kėto rresht gjatė ditės sė PAVARĖSISĖ. Ju pėrshėndes dhe njėherė uroi PAVARĖSINĖ! Sė shpejti do bashkohem dhe atėherė me zemėr do ua uroj SHTETIN ETNIK SHQIPĖTAR.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    heh salihaj nganjiher te dehur tregoim te vertetn cka na thot zemra
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    GEZUAR PER SHUM VJET O DRENSAT E MI.

RROFTE KOMBI SHQIPTAR RROFT DARDHANIA.

ju pershendes dhe uroj tja kaloni sa mire.tung te gjithve

E dua letėrsinė Maska e riza2008
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    GEZUAR NJE VJETORIN E PANVARESISE SOFRA DRENICARE.Ju uroj nga zemra gezuar kete feste te perbashket.Gezuar gjithe shqipfolesit kudo ne bote.GEZUAR, GEZUAR per jete e mot.Rizai

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Unė dehem edhe kur nuk pijė!

Citim Postuar mė parė nga prishtinase Lexo Postimin
    heh salihaj nganjiher te dehur tregoim te vertetn cka na thot zemra
    Jo, i tillė kam qenė gjithmonė! Pėrkundrazi, nuk kam pi se nuk e kam nė qefė alkoolin, por mos me ja prishė "odės" rendin, e pijė ndonjė birrė kur e kėrkon momenti, siē e ka kėrkuar Pėrvjetori i Pavarėsisė. Por pas deklaratės sė Dautit tė cilin e kam pasur komandant gjatė viti 1998, as qė me ka befasuar shumė. Por me qiti nė dilemė a tė pėrdori mekanizmin e psikanalizės sė Frojdit:

1. A ėshtė reale dhe progresive qė Ēlirimtarėt, ashtu siē kanė luftuar vullnetarisht tė gjejnė vetėn edhe nė liri nė formė vullnetare, apo institucionale?
    2. A ėshtė nė rregull, thėnia e Portugezit " vetėm i krisuri shkon nė luftė?"
    3. A ėshtė nė rregull, qė legjionari pasi qė tė vdes tė pensionohet?"
    4. A ėshtė nė rregull, njė i vrarė, jo nė linjė tė frontit, jo nė fushė betejė, ose edhe duke ikur apo tradhtuar shokėt e vet, tė ngritėt nė piadestal tė heroizmit? Ndėrsa Luftėtari i lirisė, qė ka shkuar vullnetarisht me luftu, i ka pri fati i madh edhe e ka sakatuar armikun qysh nga ditėt e para tė luftės e deri nė ditėn e fundit e sot i pa punė, apo edhe i larguar nga TMK apo FSK quani si tė doni?

Mė duket sot kam "pėrsheshė" shumė pėr tė pleqėruar nė kėtė odė, ėshtė deshtė tė pleqėrohet vetėm njėra nga kėto qė i parashtrova. Mė nė fund do e api edhe opinioni tim nė bazė tė psikanalizės. Urime "caca-caca" e Kosovės sė Lirė.
    -----------------------
    Koha nuk pret...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salihaj : 18-02-2009 mė 06:55

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Salihaj e ke nxeh atmosferėn me kėtė poezi.

Hajt ka i birrė pėr pavarėsi

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Paraprakisht ju kam kėrkuar falje!

Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Salihaj e ke nxeh atmosferėn me kėtė poezi.
    Kėtė punė nuk e kam zanatė, vetėm zemra ime i ka fajet. Fort e dua zemren se thuhet: "zemra ime, loēka e zemrės, mu kėnaq zemra, zemra po ma ndinė etj". Tė kundėrta do ua "dhuroi" delegacionit tė Mitrovicės tė datės 17 shkurt. Ju pėrshėndes.
    ----------------------
    Ec me kohen, koha nuk pret, koha e bėnė tė vetė...!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Mos e dėgjo Zot Budallain

Natėn e krishtlindjeve si ėshtė zakoni, janė tubuar tė gjithė anėtarėt e familjes. I Zoti i shtėpisė fillon me njėjėsuar tė mirat qė duhet tė vijnė nė shtėpi gjatė vitit tė ardhshėm. Merr njė arrė dhe fillon tė bekoi shtėpinė duke krahasuar me arrėn dhe duke thėnė: “O! Zot! Mbushe shtėpinė plotė siē ėshtė e mbushur kjo arrė me thelbinjė! O Zot! Bėnė shtėpinė me harmoni si ėshtė kjo arrė! O Zot! Bėrė shtėpinė e fortė siē ėshtė i fortė mbėshtjellėsi i kėsaj arre! Pasi qė i zoti i shtėpisė thyen arrėn, arra del e zbraztė. Atėherė i Zoti i shtėpisė thotė: “MOS E DĖGJO ZOT BUDALLEN”
    -------------------------------
    K o h a n u k p r e t...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salihaj : 18-02-2009 mė 13:08

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    salihaj na knaqe me kto tregimet tua meselet vazhdo ........
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    per cilin daut po flet o sali?

Faqja 44 prej 141 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •