testim ti ku po jeton mars ?!
testim ti ku po jeton mars ?!
if love is the answer, could you rephrase the question?
Miqtė e mirė kush si pretė,
Pa luaj vendi Zoti e vret.
Mirė sė vini zotėri e zonja,
Kjo Drenica ėshtė e jonja,
Qysh kem ditė me luftu,
Dimė mu kėnaq e mu argėtu,
Se tė gjithė kem pritė kėtė ditė,
Veē mu kėnaqė e mu mahitė.
Djem e vajza mu dashuru,
Pėr familje mu martu,
Prind e miq veē mi gėzu.
Nė hare me kthy vatanin,
Me tė mira me mbytė dushmanin.
Jo, jam nė shkurt sikur gjithė tjerėt.testim ti ku po jeton mars ?!
Pėr mė saktė 7 shkurt
Pėrshėndetje z. riza2008 pėr kėtė poezi kaq tė bukur e kaq domethėnėse. KJo ėshtė dhurata mė e madhe, mė e ēmueshme dhe mė e sinqertė qė vėllai i bėn vėllait, qė miku i bėn mikut. Nėse secili do tė bėnte kėso dhuratash, atėherė nė fisin tonė do tė mbretėronte mirėqenia... e gjithė tė mirat e kėsaj bote.
Edhe njė herė: Tė faleminderit qė nderove Odėn tonė!
Pėrshėndetje tė pėrzemėrta
nga Danimarka e largėt,
Adem Gashi
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
hiq sma mbush mendjen mos 7 shkurt 1900![]()
mir se erdhe zoti shpis na le vet shum or e si thojn te ne
kur sesht maca mijt bejn darsem![]()
Ani kqyre more prishtinalikja, koka msu mi shkru numrat katėr-shifrorėhiq sma mbush mendjen mos 7 shkurt 1900![]()
Jo une jetoj ne vitin 2900, nja nimij vjet perpara, veē kom udhtu me makinen e kohes me ju vizitu pak![]()
2232 faqe tė Fjalorit tė cekur mė parė i kam kaluar, ashtu si thuani Ju: "sa pėr testim" Me kan mbetur edh 38 faqe qė nuk ja fali as kujtė" se e kam pa qė nuk ėshtė menēuri tė shkelish nupėr fusha tė minuara, kur ka rrugė dhe parqe paqe dhe tė jetės sė lumtur. Kemi mjaft "trima" qė shkelin nėpėr "mina" u pafshin "hajrin" pa mu. Dashuria dhe menēuria janė jetė gjatė dhe tė pavdekshme. Me tė kundėrtėn jam provuar mjaft.
Pėrshėndetje z. Salihaj. Tek po vrisja mendjen se ē'pėrgjigje tė jepja pėr tri katėr shkrimet e lartshėnuara, ja doli ky shkrim, i cili pėrmbushi gjithė atė qė desha tė thosha. Prishtinasja ka gjetur shumė mirė kėtė thėnien "ec em kohėn". Drenica vėrtet po ecėn me kohėn. Gjithė ato "burrėni" me "robėt" e shtėpisė ( qė lė tė kuptohet - diktaturė ) i takojnė sė kaluares.
Krijoni Kontakt