Faleminderit shume ademgashi
Se do te kaloj mire ne sofren e Drenices jam shume e sigurt dhe nuk dyshoj ne ate,sepse e kam provu edhe ne realitet.
Faleminderit shume ademgashi
Se do te kaloj mire ne sofren e Drenices jam shume e sigurt dhe nuk dyshoj ne ate,sepse e kam provu edhe ne realitet.
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
kush nje her provon Drenicen veshtir e harron
mir se paske ardh RINA
if love is the answer, could you rephrase the question?
Eshte shume e vertet per Drenice, si gjithmon, gjithkund ne te gjitha familjet shqiptare...
Mire se ju gjeje prishtinase
Gjitha te mirat
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
hoqa dorė nga ky postim
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 20-01-2009 mė 13:56
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Pėrshėndetje ademgash!
Pse jo?
Nuk ka asgjė tė keqe ta lexojnė.
Kalofsh njė natė tė bukur!
Qysh more mirėmengjez m tana keto te te mira te bekueme ?
Ku, ku, po a doni me na myt qe ne mengjez ą ?
Normal qe po tallem por kur u ktheva pas 20 vite ne drenice ja nisen qe ne mengjez mem kthye kesi sofre si kjo, me tana te mirat, Zoti na ruajt, une isha mesu me nje kore buke te rreshkun e pakez tlyn e mjalte ne mengjez, si knej ne perendim, kur pash tepsine e ngarkuar, mos pyet, nje ushtri mujke me u ushqye ne ta...
A thue, pse e kemi syrin e uritur ne kah ushqimi ?
A e dijn njerzit se eshte mekat i madh me ranue stmakun qe ne mengjez meketo ushqime te renda ?
Une per veten time zgjohem ne ora 5 e 30 minuta, pij vetem njė kafe, nejse, pshtjelli "taraboshin tim" dhe filloj punen, nuk ndalem fare ne drekė, as nuk ha asgjė; po ju garantoj se gjall jam ende !
Pra une shtetit i kushtoj krejte pakė, vetem njė ushqimė ne ditje dhe kjo eshte e mjaftueshme.
Pse te mundoje stomakun tim pa nevoje, ani mė ne ato vendet qe 70% e njerzve nuk punojnė e ne anen tjeter mendojne vetem se si e ēka me hanger..ēudia e botes...edhe te pa punė edhe lypin me hanger TRI here ne ditje !!!
A nuk eshte kjo e tepruar ?
shendet dhe 100%falje, ose pa falje.
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
E more trim! Tri ditė kishte luftuar Azemi me aq sa ke ngrėnė ti. Ik te shtėpia se nuk je pėr luftė!
Pasi qe ra fjala te Azemi...
Azemi e ka patur te shkuar te motren nė Klinė te Eperm dhe njė dite shkon Azemi ne vizit te e motra.
Si gjithemon, kur njė hero arrine famen per se gjalli zor eshte edhe ta mbaje, por Azemi e kishte hetua se diēka nuk shkonte mbare ne mes dhendrrit te tij dhe motres...
Derisa motra bente e Azemit pergatiste dreken, Azemi filloj e po vete dhendrrin se si shkon me shendet e me halle, se kishte vrejtur se ishte dobsuar kohve te fundit.
Azemi e pyet; "mos ke far halli, o dhenderr, trego, mos e mshef"
Dhendrri ja nis e po i kallxon fije per fije se ēka eshtė tuj hjek prej motres se tij. Ai i ankohet para Azemit se motra e tij po i shtron dhunim, po e mundon, po e ofendon si zi e ma zi, duke e nenqmuar ate e duek u lavdruar me fjalet; a e din ti o burri botes kush jam une ? Une jam motra e Azem Galices !!!
Azemi po rrin pshtet dhe po e ndegjon dhendrrin duke ia shqyrtua hallet dhe po e luan koken...
Me ne fund kur dhendrri e perfundoi kete ankes para tij, i tha dhendrrit; "shiqo, ndaq m'et pshtue, te bajm njė marrveshje, javen e ardheshme posa te hy ne oborr tanin une do kerkoj bukė dhe ti menihere rroke njė rramet e shtihu gjoja se po me ndjek prej shpis, une menihere do e marr vrapin e do iki prej oborrit, mos u tut ma, ke me pshtue prej motres teme...
Ashtu sipas marrveshjes disa dite me vone ne der troket Azemi dhe menihere kerkon 'bukė" dhe ne atė moment derisa motra i afrohet Azemit ta pershendes, dhendrri e rrok njė hu dhe i sulet Azemit...i cili terhiqet mbrapa, e shalon kalin dhe ikė...
Po ne ate ēast e motra e tij kur e shef burrin e saj me hu ne dor habitet, vetemeveti thotė; " se pasna dit qfare burri te zotin paskna" dhe prej asaj dite ma zėni nuk iu ėshtė ndie, ne tjetren anė dhendrri u rahatue pergjithmon.
p.s;
Edhe ne, prej drenice; mos te ngrijm aqė lartė koken se, he he, ka trima e mi trima...
keshilla vllaznore nga kreksi
Krijoni Kontakt