Close
Faqja 125 prej 141 FillimFillim ... 2575115123124125126127135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,241 deri 1,250 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga trestenik Lexo Postimin
    deri dikun e ke spjeguar mir se shitsi i ka vjedh llapionit me lapc e llapioni i tha shits hajn koke shitsi i ra shuplak llapionit e llapioni i nxorr zingjirt e rrehi zingjir kres sa mujti deri sa u shkulav ne veti shitsi te nesrmen shitsi tu shkun ne shitore rruges se katunit e vetshin katunart qa ki kshtu more burr qa te ka gjet shitsi ju thojke se pram tu ju qit gjave san me ka vra taraki e me ka ther me brina .qeshtu ashte puna e shitsit te bajgores

Ni Kusheri i Xhemail Abrise e martojke djelin
    Kur shkojn te Miku me marr nusen
    Xhemaili ne krye te odes
    Njeri nga miqet po e vete ?
    O, Xhemail Abria a i ke marr brinat me veti !!
    Xhemaili po i thote jo si kam marre se nuk ka ndodhe te veret lopa Tarakun
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Po forte me ke prekur zemren me kete H A V A N!!! Ne vitin `52 – 53 nuk me kujtohet sakt, nje meter ne thelltesi te tokes brenda n ahur e kemi e kemi gjete me babain, pasi qe jem kthy nga Shqiperia. Kjo kohe ka qene shume e tensionuar nga serbet. Atehere babai thonte: “ me na gjete kete havan shkiet na denojne ma shum sesa me na gjete nje pushkomitraloz” Havani yne ka qene pak me i punuar mire. Ju falenderit shume, shume.
    Pėrshėndetje Canė, me siguri ky duhet tė jetė ndonjė HAVAN edhe mė i mocėm se nga 1952, sepse mbaj mend njė fqinjin tonė ka pasur havan, por ka qenė pak mė i gėdhendur, e ky ish i pėrēudtė fort!

Nėse nuk gaboj, duhani qė shitej jashtė shitoreve, d.m.th. duhani i grirė kam dėgjuar tė quhet edhe duhan kaēakė ose duhan kontrabandė dhe kujtoj gjithashtu qė duhanshitėsit ( kacakė) gjithmonė kanė pasur probleme me policinė.

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Mos ka qene Hasan Regja i Regje Hysenit? Per kete pzete Hayir Avdijaj, te tregon kush ka qene.
    Ky duhet tė ketė qenė, por nuk isha i sigurtė ta pėrmendja, sepse edhe ne nė Rezallė kemi kėsi personazhi: Haxhė Rexha e Rexhė Haxha, kėshtu nuk isha i sigurtė dhe e dhashė pa emėr!

respekt,

Kur jam kan martue vetė

Bajram Haliti e kish pas martue djalin. Kur shkojnė shokėt me ja ba pėr hajr i thonė:
    - Pėr hajr, Bajram qi e martove djalin!
    - Hajr paēi!
    - A ki pasė gzim ma t`madh n`ymėr tan se sot qi p`e marton djalin?
    - Po qysh jo.
    - Kur?
    - Kur jam martue vetė.

( tregim i huazuar nga "Prozė popullore nga Drenica")

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Ashti flet

Nje djal I ri duke shku ne qytet, kalon neper pyll dhe gjene nje asht njeriu. Djali cuditet, si te gjendet ashti I njeriut mbi toke e jo ne varr dhe thote: “ O asht cfar belaje te ka gjete e ke perfunduar ne pyll?” Ashti I pergjigjet: “ goja ma ka ba!”
    Nga habia qysh ka fole ashti, djali del ne qytet ku ate dite ishte dite tregu. Djali I tregon shokeve te vet se cfare I ka ngodhe. Fjale pas fjale kjo ndodhi I shkon qeverise se atehershme ne vesh. Urdherojne policine me kap djalin, me marr trekembeshin per ta vjerr djalin aty ku e ka pa ashtin nese ashti nuk flet.
    E kapin djalin dhe e shpiejn atje ku e ka pa ashtin. E pyesin ashti se cfare ka fole me djal, por ashti nuk flet. Kur e varin djalin atehere ashti flet: “ I kam treguar djalit se edhe mu goja ma ka ba!”

Kerkoi falje per drejtshkrim se PC-ne nuk e kam dic ne terezi!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Persh.Sofra
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    Darka e pastermes behet vec me mish more Lexuesi...cfare flija e pite e bakraqa....hahhaha Une dua mish dhe ate ne helli....
    Bolle interesant asht met thir Miku ne darke te posterrmes e met qit me hanger mish pule qa i kishe than ksaj pune ti !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Edhe pse e kam dėgjuar kėtė mesele, mjafton qe e tregove dhe me ke shti me qeshė me ato bletė. Ma kėnaqe zemrėn! Oda e don kėshtu, hiqu bjeshkėve tė Pejės se ato ka kush mi kqyrė.
    Unė di mjaftė mesele pėr ti shkruar, por me duken te vjetėruara kur unė i shkruaj me duket se tė gjithė i dinė, andaj po pritoi tė shkruaj. Mė ėshtė dhėnė tė shkruaj pėrjetimet e mia gjatė jetės sime tė cilat kan kontribuar nė qetėsimin e gjakrave tė nxehta. Ajo ėshtė njė dobėsi e imja nė kėtė sofėr, por me kanė lėnė pėrshtypje, si ajo e nishorasit etj qe kam mjaftė veprime tė tilla. Andaj tė lumtė dhe sjellna freski nė kėtė sofėr siē i kanė "sjellė" freski bletėt hoxhės i cili nuk ka dashtė me ra nė gjujė! Do punė nuk kryhen nė kėmbė!!! Haaaaaaaaaaa!
    jaaa Baca Sali kom shum qef me dit se si ke ba pajtimin e gjeqeve cilat kan qen bisedat fjalimet bash qeto tregime jan per ne oden e burrave mundesishte e kishe tregu ndonje po qe se nuk ju besdisi ju Falemnderit tuaj

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Nezir Haxhija Plak me za te madh shkon ne kumune me nxerr ni dukument po ne kumune punojge ni serb gjura,Neziri i tha GJures ni tapi po me vyn dhe Gjura ja rregulloj dhe i tha nenshkruju Nezir ,Neziri tha sdi me shkru veq me nuh gisht GJura i th deri kur ju shqiptart kshtu sdini me shkru veq gisht me nuh.Neziri ja kthej gjures e i tha per deri sa te non agja gisht mir i ki punt ti se kur tna bahen djemt ton me shkoll ti se ki venin ktu ne kit karrik oooh gjur.
    High Voltage , Power Supply

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

U denua per drejtesi!

Xhemati i njė fshati e paditėn hoxhėn te kadiu.

-Pėrse e paditni? - pyeti kadiu.

-Ngase flet gjithnjė tė vėrtetėn - u pėrgjigjėn xhematlinjtė.

-Po kjo ėshtė nė rregull, kėsi hoxhallarė kėrkohen

- tha i habitur kadiu.

-Jo, jo, jo por ne kėsi hoxhe nuk e dėshirojmė, dhe nėse ne nuk na beson, thirre dhe bisedo me tė dhe do tė bindesh se ėshtė i pamundshėm.

-Mirė, nė rregull - tha kadiu dhe urdhėroi ta thėrrasin hoxhėn.

Kadiu me njė sy ishte i verbėr.

Kur erdhi koha, hoxha u paraqit nė gjykatore duke u pėrshėndetur me selam me kadiun.

-Alejkumus-selam! Merhaba - hoxhė.

-Merhaba qorr - u pėrgjigj hoxha, krejtėsisht i qetė.

Kur dėgjoi kadiu ēka tha hoxha, u hidhėrua dhe urdhėroi menjėherė ta largojnė hoxhėn nga fshati.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •