Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Pėr: C'eshte... Miqesia ??

Miqesia eshte vertet gjeja me e bukur qe nje person mund te kete. Kam nje shok qe 2 vjec qe rrim bashke e deri ne sot e kam vella tashme smund ta quaj mik ka qene keshulliesi im ne cdo rast mu ka gjendur edhe ne shi edhe ne diell, Ka marre pjese ne cdo gezim ka qare e ka qeshur per mua. Kam 3 shoqe qe 10 vjet nuk jemi ndare kurre kemi 1 vit pa u takuar e flasim ne tel sikur jemi pare dje. Ky shoku im u fejua me shoqen time u martuan e keshtu lindi nje dashuri e dyfishte nga ana ime per ta.
    Kjo eshte shoqeria ska kushte nuk njeh largesi nuk shuhet, nuk ka nevoje per fjale shume....
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    Miqesia eshte vertet gjeja me e bukur qe nje person mund te kete. Kam nje shok qe 2 vjec qe rrim bashke e deri ne sot e kam vella tashme smund ta quaj mik ka qene keshulliesi im ne cdo rast mu ka gjendur edhe ne shi edhe ne diell, Ka marre pjese ne cdo gezim ka qare e ka qeshur per mua. Kam 3 shoqe qe 10 vjet nuk jemi ndare kurre kemi 1 vit pa u takuar e flasim ne tel sikur jemi pare dje. Ky shoku im u fejua me shoqen time u martuan e keshtu lindi nje dashuri e dyfishte nga ana ime per ta.
    Kjo eshte shoqeria ska kushte nuk njeh largesi nuk shuhet, nuk ka nevoje per fjale shume....
    hmmm tamam : fjal me vend : ''''Kjo eshte shoqeria ska kushte nuk njeh largesi nuk shuhet, nuk ka nevoje per fjale shume.... ''''

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Mik i mirė ėshtė ai i cili kur ke gėzim vjen nėse e thirr ndėrsa kur ke hidhėrim ska nevojė ta thirrėsh se vjen vetė
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Miqesi dmth te bashkosh tokezimin tend me tjetrin duke formuar nje rrufepritese te vogel kunder stresit, perse jemi te vegjel?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Miqesia eshte te duash tjetrin edhe pse ai nuk te do. Deshira fiton mbi gjendjen, por edhe mbi deshiren e tjetrit, sepse eshte e tendja.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Fe Ē'ėshtė, Komb Ē'ėshtė.'
    Nga Redi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2017, 09:11
  2. Fotoekspozita “Kosova dhe miqėsia Tiranė – Marsejė”
    Nga toni007 nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-10-2009, 13:42
  3. Ē'eshte Sistemi Operativ, Hardveri, Softveri?
    Nga Aurora00 nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 15:33
  4. C'eshte e Perendise, dhe c'eshte e njeriut.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 00:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •