meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
hahahahahahahahahahah icik em te futme kjo qe the po ska gje i pranoj dhe kritikat anash e anash.
Ne fakt une sjam nje besimtar i semur thjesht mendoj se ka nje zot dhe besoj tek ai sipas menyres time dhe jo sipas atyre qe shkruhen dhe pavarsisht qe une pak a shume e kam len ne dor te zotit mendoj se eshte gabim sepse mendoj se jo cdo gje duhet te lihet ne dor te zotit thjesht njeriu mund te kerkoj nje mbeshtetje tek ai dhe duhet te jet ai se si do ta coj jeten perpara
Gjithsesi po mundohem te ndryshoj hahahhahaha
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Mirse erdhe Daniel Maker ne sofren e telekomandes..hahahahahahah..upss ne sofren e Skraparit...... se ke kap me vones jo ,por tamom e ke kap ..hahahahahah
EkOnOmIsT... paske ardh ti Skrapo ...si kalove anej ??? a ke pru ndonje ēik raki skrapari???? me fushaten e zgjedhjeve mir anej????Te uroj nje dit te bukur Skrapo
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
besimi eshte i veqant tek te gjith,pasi cdo njeri beson sipas menyres se tij.
ndonjeher eshte me mir te presim nga zoti qar do na sjedh dhe te mos marrim freret tona ne dor se po ket ndonje renje pastaj eshte me keq se zhgenjehesh me veten dhe kjo miku im eshte e tmerrshm,se nuk ka me keq se te urresh veten.gjithsesi ndryshimet jan gjithmon te mirpritura ne jete ahahahahahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ku jeni skrapari ju pershendes qy te githve ne vecanti babin tim qe e dua shume( se e kom nga skrapari).....![]()
hahahaha po kam lind ne tiron mi pranej them tironse normalisht me origjin nga skrapari![]()
Mirmbrema Sofra Dhe Shpresoj Te Jeni Duke Kaluar Nje Mbremje Te Kendeshme Te Gjithe.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Mirembrema sofra! Si ju kam?
Ekonomisto te paskan mbyt femrat ne sofer lol.![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt