Qyqja mi gra na myten skraparllinjt.
Qyqja mi gra na myten skraparllinjt.
o si jeni o, skrapari mire o pershendetje nga prishtina.
pershendetje te gjithe skrapalinjve kudo qe ndodhen.Unw banoj nw qytetin e Vlorws por jam skrapali dhe pse jam larguar shumw heret nga skrapari , dhe dy djem e mi kush i pyet thonw jemi skaralinj , sigurisht qe mua me behet qefi . E dua skraparin i dua njerzit e mbrekullushem te atij vendi te bukur dhe fisnik. Kam 10 vjet qe skam shkuar ne skrapar , kete ver do te shkoj se zben dhe do te rri disa dite ne skrapar do shmallem me vendin dhe njerzit .Ju falnderoj per keget qe kini futir ne forum.ju peshendes te gjithve .Nuk mund te rri pa deklaruar emrin e vertet Qemal Biraku Barc Skrapar , me banim ne Vlore.ciao.
mroma ore skrapalinj ,ku jeni ,keni hum
hajt gezuar per ju
Pershendetje Skrapari!
Ju uroj te kaloni sa me bukur.
Me respekt Arioli
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Amon mer na sillni ca fotografi nga Skrapari se ne internet ka shum pak.Kom lind ne Tirone edhe plaku im gjithashtu ,gjyshi ka lindur ne Faqekuq po pa shku me e pa 1 here Faqekuqin skom per ta lone (megjithse ska as rruge me duket).Me eshte bo fiksim .kur kam qene i vogel kam shku deri ne Gjerbes se kemi kusherinj atje(tashi nuk e di a jane akoma aty apo jo).NUK DO TA HARROJ KURRE cfare njerezish zemermire ishin..njerez te thjeshte e te dashur jo si zgucat e Tirones qe menjen me ta fut e kon.Nejse se e zgjata shume ,fat gjithe Skrapallijve ,pare e dashni e ca ti doje zemra .Po e myll si filozof"Kush na sha Skraparin -na gezofte .arin.![]()
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt